• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

O kadar masum olmuyor o işler aynı fikirde olmayan bazı arkadaşlar inşallah banlanırsın yazıyor bana bu yorumu yazanla asla arkadaş olmam arkadaşlığımıda silerim aynı fikirde olmaya bilirsin ama banlanmak ne yahu , kurşun sıkar gibi aynı fikirdede olmak zorunda değilsin ama bu banlanma konusu demek istediği bu fikri kabul etmiyorum sende yokol demek ,açık açık banlanırsın diye yazanlara gıcığım
Bence bu çok saçma. Bende tartışıyorum nadiren de olsa birileriyle. Ama böyle içten içe büyütmek neden? Nihayetinde sanal ortamda tanıdığın biri. Sanki kapı komşum mu ki, saçmasapan bir nefret besleyeyim. Saçma. Geçen @Helcin10 ile kapıştık mesela. Bunlar normal şeyler. Bugün bir konuda kapışıp, yarın başka bir konuda hemfikir olabilir insanlar.

Sık sık girmeyen ben bile yokluğunu aradıysam, sizleri tahmin etmek zor değil :D

Daha doğrusu uzaktan takipteydim hep canım sıkıldıkça buraya falan bakıyordum, yapamayınca boşluğa düştüm resmen :D

En Büyük KK
Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim:KK53:

Back
X