Hosgeldiniz kk ailesi

Ben biraz abarttim ama gerceklik payida var simdide birisine takmis durumda esim onun instagramuna bakiyor bende birsey demiyom artik aman yoruldum iyice
Senin kuzen konusuna benzer bisi yasadim bende. Muallakda kalmis bir mesele. Berbat bisi gercekten.

Biliyor. Bazen gelip bakiyor tabletime napiyosun diye. Ordan gormuslugu var. Birde avatarima kalsa bulur. Gizlim saklim yok ama, kavga etmekten yoruldum, yeni kavgalar istemiyorum artik.
Hmm dikkat et çıkışını yap ben hic guvenmedigim icin tum tl sifreli oda bilmiyor

İlk hangisi çıkıyor
Ilk bu konu çıkıyor yeni açtığını sonra alt başlıklarda diğer konuların. Misal eşime guvenmiyorum diye konun vardı hatirliyorsan. Kızın ile ilgili vs yani biz profilde göremiyoruz ama görünüyor açtığımız konular.

Neyse gozuksun bakalim onlar benim sucum degil

Bugün de işler yoğun. Tam yazıcam iş çıkıyor. Size laf yetiştiremiyorum.

Benim sehir küçük soylesem taniyan falan cikar demi ama

Şehir küçük dedin ya şimdi daha kolay bulurum

Samire tmv ya bugunde çook güldürdün benı söylesen nolcak nerde olduğunu
Ben mesela İstanbul hadi bulun benı

Sen zaten ceptesin.
işte samire bişey biliyoda söylemiyo

Samire çözdü olayı canım.

Kişiye göre değişir ne gösterceğim
Gel gel evdekı kedılerım hariç 30 tanede dışarda var :)

Bayılırım. Benim de kedim var.

Iyiyim canim biraz daha dun hava yağmurluydu galiba ondan çok sıkıldım sen nasilsin
Hava yağmurlu dedin ya. Bugün yağmur yağan yerlere bakarak yön tespiti yapabilirim. Böyle bilgiler vermemelisin.

Adim samire degil ama konularim var olmasa söylerdim face bile yazardım ama herseyi anlatmisiz bizde kaynanadan tut elti gorumce es dost kuzen muzen hic bitmemiş ki

Özelden yaz

Kedin olduğunu biliyorum o yuzden sevıyorum senı

Cok mu merak ettin.kiz ne yapacan sen beni bebegin cinsiyeti bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…