- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Benim sehir küçük soylesem taniyan falan cikar demi amaAman ne sevicem. Şu hayatta kocamı zor seviyorum o kadar hatrı var garibimin. Samire herkese soruyor ya yaşın kaç mesleğin ne çalışıyormusun evlimisin bekarmısınBende şehrini sorayım dedim. Ama anladı tabii wolfrog adeta bir navigasyon, adeta bir uydu kamerası
Ay sen su kosedeki lastikcide calisan kiz degil misin, taniyorum ben seniSamire tmv ya bugunde çook güldürdün benı söylesen nolcak nerde olduğunu
Ben mesela İstanbul hadi bulun benı
Evett amann Allah'ımmmm yerım tspit edildiAy sen su kosedeki lastikcide calisan kiz degil misin, taniyorum ben seni
Sen bana bi cay koy, ben geliyom. Muhabbet ederizEvett amann Allah'ımmmm yerım tspit edildi
Buyrun efendım buyrunn çayımız kaçak çay yalnız enfesss ..Sen bana bi cay koy, ben geliyom. Muhabbet ederiz
Ay kacak caya bayilirim. Ah ah olsa da araba getirsemBuyrun efendım buyrunn çayımız kaçak çay yalnız enfesss ..
Arabanıda getir kışlık lastiklerini takalım. Kış uygulaması başladı , ceza yemee :)
Olur bıgün oda olurr :))Ay kacak caya bayilirim. Ah ah olsa da araba getirsem
facedede herkes tanıdı seni, fazla bilgi verme benceSamire tmv ya bugunde çook güldürdün benı söylesen nolcak nerde olduğunu
Ben mesela İstanbul hadi bulun benı
Yani bazi zarar verme sevdali tipler olmasa, aslinda bi sakincasi yok diycem ama, oyle tipler oluyo ki bazen, aklim duruyo resmen.facedede herkes tanıdı seni, fazla bilgi verme bence
evet bi kişiyi seçip kin güden insanlar var, mahkemeye kadar gidiyo. herkes bizim gibi saf masum değil kiYani bazi zarar verme sevdali tipler olmasa, aslinda bi sakincasi yok diycem ama, oyle tipler oluyo ki bazen, aklim duruyo resmen.
Seni dua topiginde sık sık goruyorum ben. Senden zarar gelmez heraldeevet bi kişiyi seçip kin güden insanlar var, mahkemeye kadar gidiyo. herkes bizim gibi saf masum değil ki
Nolcak ?facedede herkes tanıdı seni, fazla bilgi verme bence
Ne gostercen ben geliyim puhahahahaNolcak ?
Gelsin gelceği varsa göreceğide vardır
etrafım dualarla çevrili diye kimse bana zarar veremez mi diyosunSeni dua topiginde sık sık goruyorum ben. Sena zarar gelmez heralde
iyi bişey görcekse bende gelebilirim, hem kedileride severimNolcak ?
Gelsin gelceği varsa göreceğide vardır
Samireye bağlıcam şindikNe gostercen ben geliyim puhahahaha
işte samire bişey biliyoda söylemiyoAhah yarım saat sonra karşına çıkıyormuşum "BEN GELDİİİM"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?