- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Eski konular geri gelcek diyorlar :) Sevınmeyın derımmm
Benım konum var ama gizli saklı değil yanı :)haha ben temizim zaten de :) bence gitti gider herkes belki kk da kalbi kadar temiz bir sayfa açar
gelsin ben zaten eski bdv konularımı kapattırmıştımEski konular geri gelcek diyorlar :) Sevınmeyın derımmm
Kapattırdın ama içeriği hala gözukuyodur :) Arkadaşlar zaten içerik için dıyolarr :))gelsin ben zaten eski bdv konularımı kapattırmıştım
Öyle ki yorumlarımız bile çıkıyokişinin nickini google a yazın, kadınlar kulübü deyin kabak gibi çıkıyor konuları
Ay evet bir bide limoncu sevinmistir ama yine bilen biliyor isteSamire tmv bu işten karlı çıktın eski konular gitmiş sana yaradı :)
biliyorum ben sadece kapattırdım o kadar isteyen yine okuyor zatenKapattırdın ama içeriği hala gözukuyodur :) Arkadaşlar zaten içerik için dıyolarr :))
yani bazıları sır laf sokayım diye yazıyordu onu engelledim kendimceKapattırdın ama içeriği hala gözukuyodur :) Arkadaşlar zaten içerik için dıyolarr :))
Nolmuş?Aynen kk nin face girdim orda da haftasonu temizlik yaptim diye yorum yapmusmis bende faceden yazmamak icin zor tuttum kendimi eger daha fazla kapalı dursaydi yeni face acacaktim :)
kullanici adinizi neden degistiriyorsunuz ki@Samire tmv bi kullanıcı adını değiştirmeye bakar
Alenen @Bilgece 'nin dedikodusu yapıldı ben şok oldum yahuburadakiler deyince baktım amma dedikodu dönmüş kibleyin beni polemik yasak diyenler bile olmuş
kk forum kapalı olsa da kk ruhu heryerde
Unutmak ne mümkünn onu :)Ay evet bir bide limoncu sevinmistir ama yine bilen biliyor iste
Var var seninde adın geçti hatta,birini sana benzettilerKadınlar kulübünün feysi mi varmış laa
ay bende takip ettimVar var seninde adın geçti hatta,birini sana benzettiler
Var var seninde adın geçti hatta,birini sana benzettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?