- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Samire tmv
Nasılım emmeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılım emmeee
mikemmeeeeeeeeeeeeelNasılım emmeee![]()
mikemmeeeeeeeeeeeeel![]()
Yazacaktım bende ama yazmadım sonra![]()
Haksızlık emme benı görenlerı bende görim![]()
Benı zaten buraya üye olan bı tanıdığım varsa bile hemencik tanır kedılerimden dolayısıylaaYazacaktım bende ama yazmadım sonrazaten profilimde kendi fotoğrafım yok
hehheh
konular duruyor sadece arayınca kkdan bulamıyorsunuz.Ay çok şükür ki geldi valla acayip boşlukta hissettim.İlk an dedim ban mı yedim neden ulaşamıyorum![]()
Sonra baktım bakım çalışması varmış
Yanlız tüm eski konular gitmiş hatta benim açtığım tüm konularda ..
![]()
Çok teşekkür ederim.konular duruyor sadece arayınca kkdan bulamıyorsunuz.
konularınızı bulmak istiyorsanız google'a nickinizi yazın kadınlar kulübü deyin çıkar
Anammm niye söylüyon gıızz, ne güzel kurtulmuştukkişinin nickini google a yazın, kadınlar kulübü deyin kabak gibi çıkıyor konuları
Limoncuyu kimse unutmaz kiAy evet bir bide limoncu sevinmistir ama yine bilen biliyor iste
Konumun başlığını bile hatırlamıyorum nasıl bulacam pekikonular duruyor sadece arayınca kkdan bulamıyorsunuz.
konularınızı bulmak istiyorsanız google'a nickinizi yazın kadınlar kulübü deyin çıkar
kullanici adinizi neden degistiriyorsunuz ki
:) Face de facee deee gerçek kimliklerimiz ortaya çıktıkim nerde ifşa oldu ya ben kaçırdım konuyu ?
Bir türlü yazdığına gülemedimAnammm niye söylüyon gıızz, ne güzel kurtulmuştuk
Limoncuyu kimse unutmaz ki![]()
Helcin ben bitek seni farkettim:) Face de facee deee gerçek kimliklerimiz ortaya çıktı![]()
limoncuyu ben bilmiyorum şimdi çok merak ettim ama aradım bulamadımmmAnammm niye söylüyon gıızz, ne güzel kurtulmuştuk
Limoncuyu kimse unutmaz ki![]()
nick, kadınlar kulübü. googlea yaz. çıkıyorKonumun başlığını bile hatırlamıyorum nasıl bulacam peki![]()