- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Benim favorim @BilgeceEvet bende merak ediyorum onlari ama ben oyle araştırma pesinde degilim
Gercek mi bende sizleri seviyorumhepinizi cok seviyorum bastaSamire tmv yi
Benim favorim @Bilgece
Yok siz yanlış anladınız biz samireyle yazistik herkez facede arastiriyo fln diye ben kkda favorimsiniz merak ediyorum anlamında demek istemiştim geçmiş yorumlara bi bakın derimNe gibi bir favori anlamadim? Benim face hesabim yok ki arkadasim. Cok eski mesajlarima da bakabilirsiniz sosyal paylasim sitelerini kullanmadigimi herkes bilir.
Ne dediginizi anlamadim?
En çok sizi merak ediyormuş. O anlamda favorim demiş.Ne gibi bir favori anlamadim? Benim face hesabim yok ki arkadasim. Cok eski mesajlarima da bakabilirsiniz sosyal paylasim sitelerini kullanmadigimi herkes bilir.
Ne dediginizi anlamadim?
Merak uyandırma bulamayanlarda bulacak
Ay eveeeet ya bidaha acilmazsa diye dusunmeden edemedim birden giris yapincada cok sevindim psikolojimi bozucaksin kkSuan yerimde duramiyorum bi gorsem sizleri resmen kucaklayıp opesim var icim icime sığmıyor hafta sonu bunalima girdim hic hayatin tadi tuzu kalmamisti bide baktim acilmis kk rahat bi nefes aldim hoşgeldiniz hepiniz artik kimseyle tartismayacagim esimle bile şaka şaka: ))
Yok siz yanlış anladınız biz samireyle yazistik herkez facede arastiriyo fln diye ben kkda favorimsiniz merak ediyorum anlamında demek istemiştim geçmiş yorumlara bi bakın derim
Önemli değilAy pardon o zaman. Kusura bakmayin
tabikisi resimlerini ismini bilince elimle koymuş gibi buldumMerak uyandırma bulamayanlarda bulacak
Senin bulman normal resimlerimi biliyorsun
Eski konular geri gelcek diyorlar :) Sevınmeyın derımmmSamire tmv bu işten karlı çıktın eski konular gitmiş sana yaradı :)
araya reklam atarım diyorsun. ama gitmenede az kaldı diyeyim benMerhaba arkadaşlar, web sitesi yaptırmak isterseniz (pastacı, modacı , kuaför vs) www.vebarocco.com adresinden sorularınızı alabilirim iletişime geçebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?