• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Amin canım benim çok sağol içime huzur doldu gerçekten :16:Bebiş varmış ağır geliyormuş işte hemen öğrenmen iyi olmuş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz:emir_bebek::29:

tmm nehirim..bol bol dua edicem sana inş bundan sonra

Sende mi keyifsizsin canım hiç konuşamadık ne zamandır arada özelden yazışalım yarım bıraktığım kitabım vardı bende ona başlasam iyi olacak:31:

Hmm farkındayım sende bir durgunluk var bu aralar,hayırdır?
İyiyim bende bildiğin gibi işte..

neyin var asmu:26:

senin mutlu konunu dağıtmak istemiyorum kuzum :16::16::16: bi kaç kelimeyle ifade edeyim.
erkek arkadaşımın sınavı kötü geçti.. napıcaz ne edicez bilmiyorum.. bir sene daha beklemekte gözümde inanılmaz büyüyor. mutsuzum bilmiyorum:31:

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:43::43::43::43::43::43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

miskkkk tatlım hayırlı olsunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok mutlu oldum senin adına. Ne güzel bir mutluluk :16: benim kontesime kavuşmama bir kaç hafta kaldı inşallah sende bir zaman sonra benim gibi '' bebeğime kavuşmama bir kaç hafta kaldı '' diye korkuyla heyecanla karışık kalbi üç buçuk atan bir annenin cümlelerini kurarsın :49:

:nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazarlardan korusun sizi....ne güzel şeyler yazmışsın.....çok duygulandım:43::43::43::43:inşrabbim nasip ederde bende senin gibi son haftalara gelince yeni hamilelere moral veririm.teşekkürler:54:

senin mutlu konunu dağıtmak istemiyorum kuzum :16::16::16: bi kaç kelimeyle ifade edeyim.
erkek arkadaşımın sınavı kötü geçti.. napıcaz ne edicez bilmiyorum.. bir sene daha beklemekte gözümde inanılmaz büyüyor. mutsuzum bilmiyorum:31:

Kuzum dur bakalım kötü geçmesi her şey demek değil ki bir sonuçlar gelsin belki farklı sonuçlar gelecek her şey de vardır bir hayır beklemek zorunda mısınız peki olmazsa:26:Benimde karışık bazı şeyler sanki bir kaç gündür bir kabusa uyanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:31:

olurmu öyle şey asmu..paylaşmazsan asıl içinde büyür....sonuçlar gelsin bi. öyle bakın bence...

Ahhh be kuzum..
Herşey de vardır bir hayır..
Ama seni böyle görünce üzülüyorum bunu bil.

tşk ediyorum eilll..darısa sana olsun ozamn inş....çok yeniymişsin daha....çok kafaya takma şimdiden.benimki kafaya takmaktan olmuyordu sanırım...belirti arama şimdiden.daha ongün varmış regline....tutmuş olsa bile henüz yeni yeni hücrelere bölünüyordur..düşünme şimdi evliliğinin keyfine bak....

inşllah inşallahhh :49::49: bugün gün boyunca burayı takip edeceğim çok merak ediyorum çünkü hastane sonrası yorumlarınzı :emir_bebek::emir_bebek::nazar: bebeler gebeler rabbim korusun hepinizi :21:

inşllah inşallahhh :49::49: bugün gün boyunca burayı takip edeceğim çok merak ediyorum çünkü hastane sonrası yorumlarınzı :emir_bebek::emir_bebek::nazar: bebeler gebeler rabbim korusun hepinizi :21:

:) rabbim cümlemizi korusun inş.....

:nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim nazarlardan korusun sizi....ne güzel şeyler yazmışsın.....çok duygulandım:43::43::43::43:inşrabbim nasip ederde bende senin gibi son haftalara gelince yeni hamilelere moral veririm.teşekkürler:54:

Ay bende ağladım şimdi sezen aksuyu dinlerken yazdıklarını okudum da. Öyle dombik dombik ortalarda dolanmanın ayrı bir mutluluğu var hele benim gibi hayatında hamileliğe kadar hiç 60 kiloyu görmeyen biri için.. :1: tanımasamda seni samimiyetini hissederek Bugün bebeğimin kıpırtılarından sonra hissettiğim en güzel duygu bu haberin oldu. Allahım seni bebeğini korusun.. Tüm samimiyetimle tebrik ediyorum seni :46::46::46::54::54:

Back