- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
iyi diyelim iyi olalım keyifsizim bu aralar. kendimi kitaba verdim sen nasılsın hippi
neyin var asmu:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi diyelim iyi olalım keyifsizim bu aralar. kendimi kitaba verdim sen nasılsın hippi
Amin canım benim çok sağol içime huzur doldu gerçekten Bebiş varmış ağır geliyormuş işte hemen öğrenmen iyi olmuş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sende mi keyifsizsin canım hiç konuşamadık ne zamandır arada özelden yazışalım yarım bıraktığım kitabım vardı bende ona başlasam iyi olacak
Hmm farkındayım sende bir durgunluk var bu aralar,hayırdır?
İyiyim bende bildiğin gibi işte..
neyin var asmu:26:
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorumrüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadınyazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
tmm nehirim..bol bol dua edicem sana inş bundan sonra
Çok mutlu oldum senin adına. Ne güzel bir mutluluk benim kontesime kavuşmama bir kaç hafta kaldı inşallah sende bir zaman sonra benim gibi '' bebeğime kavuşmama bir kaç hafta kaldı '' diye korkuyla heyecanla karışık kalbi üç buçuk atan bir annenin cümlelerini kurarsın
senin mutlu konunu dağıtmak istemiyorum kuzum bi kaç kelimeyle ifade edeyim.
erkek arkadaşımın sınavı kötü geçti.. napıcaz ne edicez bilmiyorum.. bir sene daha beklemekte gözümde inanılmaz büyüyor. mutsuzum bilmiyorum
erkek arkadaşımın sınavı kötü geçti.. napıcaz ne edicez bilmiyorum.. bir sene daha beklemekte gözümde inanılmaz büyüyor. mutsuzum bilmiyorum
miskkkk tatlım hayırlı olsunnn
Sağol canım benim bunu gönülden söylemen bile yeter benim içinbende sana miskim diyebilir miyim
Selam Çek..Selam herkese
Misk naber doktora gittin mi ?
Selam herkese
Misk naber doktora gittin mi ?
tşk ediyorum eilll..darısa sana olsun ozamn inş....çok yeniymişsin daha....çok kafaya takma şimdiden.benimki kafaya takmaktan olmuyordu sanırım...belirti arama şimdiden.daha ongün varmış regline....tutmuş olsa bile henüz yeni yeni hücrelere bölünüyordur..düşünme şimdi evliliğinin keyfine bak....
tabiside diyebilirsin
inşllah inşallahhh bugün gün boyunca burayı takip edeceğim çok merak ediyorum çünkü hastane sonrası yorumlarınzı bebeler gebeler rabbim korusun hepinizi
Selam Çek..
slm çek..hoş geldin....nasılsın...öğleden sonra gidicem..eşimde gelicek oyüzden yoksa sabahtan geçicektim..
rabbim nazarlardan korusun sizi....ne güzel şeyler yazmışsın.....çok duygulandıminşrabbim nasip ederde bende senin gibi son haftalara gelince yeni hamilelere moral veririm.teşekkürler
İyilik Çek..Selam missi naber
Hoş buldum
Hayırlı haberlerle dön inşallah