• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Geçmiş olsun Çek..
Aslında sene de bir kere check up yaptırmak lazım..
Ben eylül de yaptırcam kimbilir neler çıkacak.:18:

Çok haklısın
Başıma gelince anladım

çek kalbini ferah tut....

O biraz zor ama deniyorum :17:

çek canım senide tebrik ederimm tatlım..
daha önce yazdım ama görmedin...
kalp atışınıda duymuışsunuz maşallahhh :nazar::nazar::nazar: tiroidttende korkma canım tedavi oluyorsun hamile iken..kontrol altında tutulcakksın..
ayy maşallah yaaa :nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim İsyan
Sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

cek seninde hayırlı ugurlu olsun yenı gordum
bendede gebelıge baglı tiroid vardı çalışmıyordu baştan sona hap içtim belli sürelerde kontrol edildi endokrine gitmiştim
dogumdan sonra 10 gun sonra düzey normale döndü
bizdede genetik guatr var bende nodül filan gözlenmedi
bilgin olsun

Çok sağ ol Cute
Bende lenf bezi varmış ve sanırım büyük
Endokrin uzmanına gidince belli olur artık kesin sonuç..
Benim de geçer inşallah

benimde 2-3 ay önce lenf bezim şişmişti çek belki okumuşundur
ilacta kullandım gecmedi korktumda ama o sırada eşim küçük bir ameliyat gecirince unuttum bir yokladım yok yerinde.
Hayırlı haberlerle inşallah

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:43::43::43::43::43::43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

oo miskciğim hayırlı olsun hamileliğin
doktordan gelince haber et bizlere de :34:

seninle birebir konuşmamız olmadı hiç ama dua topiklerinde çok dua ettik birbirimize Allah bizede bi evlat versin diye senin duaların kabul olmuş çok şükür inan çok tuhaf oldum sevindim senin için Rabbim hayırlısıyla banada nasip eder inşallah

misk elmayranın topiğe mi takılıyordu,o topikte yazıp da hamile kalmayan kimse yok, düşünün ben bile hamile kalmıştım:52: bi parkon kaldı galiba:27:

çek ve misk bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah,ve isteyen tüm arkadaşlar da meleklerine kavuşur İnşallah.

hangi topikmiş o bende topiğe girip hamile kalayım :52:

seninle birebir konuşmamız olmadı hiç ama dua topiklerinde çok dua ettik birbirimize Allah bizede bi evlat versin diye senin duaların kabul olmuş çok şükür inan çok tuhaf oldum sevindim senin için Rabbim hayırlısıyla banada nasip eder inşallah

şu anda aktif değil maalesef,oraya takılıp olmaz denilenler bile hamile kaldı:)

evet tedavi oluyordum iki aşılama yaptırmıştımm...sebepsizdi çocuğumun olmaması....ben hep zamanını bekliyor diyordum....geçen ay tedaviye ara vermiştik..daha doğrusu bi kaç günlük seyahata çıkmıştım tedavi yarım kalacak diye hiç başlatmadım.regli olunca tekrar başlarım diyordum..hep takip ederdim ovulasyon tarihi vs. falan işte...bu ay bi garip geçmişti...10 gün kadar günüm geçti aklımın ucuna bile gelmedi... dün eşim test getirmiş anında çift çizgi çıktı...sonrada acile gidip kan verdim ordada çıktı..bi garibim...ağlamaktan gözlerim şişti lilim

tbrkler...yuce rabbım sıze hayırlı bır evlat nasip etsın...sonrada tum isteyen kardeşlerımıze nasip etsın....amin....

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle doğmayı nasipmiş etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar :3:

Miskk Doktora gittiniz mi ne dedi?

Bebiş ne kadarlıkmış?

Kalp atışlarını duydunuzmu?

Dünden beri çok merak ediyorum sizi ve bebeğinizi :27::27:

oo miskciğim hayırlı olsun hamileliğin
doktordan gelince haber et bizlere de :34:
tşk edrim soslu...rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

ağustos seni hatırlıyorum isyanın takip ettiği topikte etmiştik...rabbim biran önce sana da nasip etsin inşşş..3yıl boyunca ne dualr ettim ben neler okudum :)
tbrkler...yuce rabbım sıze hayırlı bır evlat nasip etsın...sonrada tum isteyen kardeşlerımıze nasip etsın....amin....
tşkle huzün amin inş canım
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle doğmayı nasipmiş etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok saol ahu amin...

anoyyyyyyyyyyyyy beni merak eden arkadaşlarım varmış....saolun kızlar....

dün gittik.çok şükür gördük:nazar::nazar:rabbim nasip edrse inş kalp atışı için haftaya gidicez:16::16::16::16::16:

ayyy mercimekkk :32::64: pıt pıt seslerinide duyucaz inşallahh :1::1:

Back