• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Ay bende ağladım şimdi sezen aksuyu dinlerken yazdıklarını okudum da. Öyle dombik dombik ortalarda dolanmanın ayrı bir mutluluğu var hele benim gibi hayatında hamileliğe kadar hiç 60 kiloyu görmeyen biri için.. :1: tanımasamda seni samimiyetini hissederek Bugün bebeğimin kıpırtılarından sonra hissettiğim en güzel duygu bu haberin oldu. Allahım seni bebeğini korusun.. Tüm samimiyetimle tebrik ediyorum seni :46::46::46::54::54:

nickin ordanmı geliyor yoksa....mutluluktan düşüp bayılacam die korkuyorum...eşim duygu karmaşası yaşıyorsun diyor...bi gülme bi ağlama..ah o sezen..o sezen yokmu bitirdi beni :):43:tekrar tşk ediyorum....çok çok mutlu ettin beni..rabbimmm kolay doğup nasip etsin sanada..sağlıkla al kucağına kuzunu:16::16::16:

nickin ordanmı geliyor yoksa....mutluluktan düşüp bayılacam die korkuyorum...eşim duygu karmaşası yaşıyorsun diyor...bi gülme bi ağlama..ah o sezen..o sezen yokmu bitirdi beni :):43:tekrar tşk ediyorum....çok çok mutlu ettin beni..rabbimmm kolay doğup nasip etsin sanada..sağlıkla al kucağına kuzunu:16::16::16:

evet :1::1: penguen gibi hissediyorum kendimi dombikliğim kontesimden kaynaklı :49: amin inşallah kolay kolay uslu uslu çıkış yolunu bulurda beni çok uğraştırmaz bebeğim :23::23: :21::21:

Bende bilmiyorum
Genetik olan hipotiroid bende de varmış
Testler sırasında öğrendim
Boğaz ultrasonu çektirdim
Bakalım hayırlısı ?
Geçmiş olsun Çek..
Aslında sene de bir kere check up yaptırmak lazım..
Ben eylül de yaptırcam kimbilir neler çıkacak.:18:

misk gözün aydın arkadaşım
ne güzel bir haber bu
bende ikinci kuzuyu 3 yıldır bekliyorum
herşeyin zamanı var sanırım sizin için doğru zaman bu zamanmış
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

Benim kızkardeşim cumartesi tüp bebek sonucunu alcak onun için hayırlı ve sağlıklı bir bebek müjdesi için dua edermisin

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
bir yastıkta nasip olsun
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:43::43::43::43::43::43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

ay canım benım kıyamam:14::14::14::14::14::14:. Öyle mucize ki öyle güzel ki:16::16::16:.Ben hiç düşünmezken daha doğrusu düşünemezken konuverdi meleğim,Tarifsiz bir mutluluk oldu.Tavsiyem şimdi tut kendini zira kalp atışını hele ki onu elleri kollari oynarken görünce kendinden geçiyorsun:16::16::16:.:nazar::nazar::nazar:

çok duygulandım
kesinlikle çok çok tebrik ederim
Allah sağlıklı olarak kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
bir yastıkta nasip olsun
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
bir yastıkta nasip olsun
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:43::43::43::43::43::43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

ayy bu süperr haberr canım...
oğluşuma bir kardeş daha geliyor..
tebrik ederimm canımmmmm :16::16::16::46::46::46::46::46:

Dün yazamadım içimde kaldı :1:

Miskcim nasıl sevindim anlatamam, Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hep dualarımdaydınız sen ve bir arkadaşım daha. Hala da dua ediyorum; şu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.

Benim topikten Hanım ablayı da gebe yaparsak bu iş tamam :60:

Elmayra'mmm,
Ben de dün senin geyik konusuna yazdım.
Belli mi olur bana da hayırlısıyla bir koca birkaç evlat nasip olur inşallah. :1:

Bu arada sen bana da dua ediyor musun?:17: Yüz bin kere dua istemiştim senden! :D

Bende bilmiyorum
Bakalım hayırlısı ?

çek canım senide tebrik ederimm tatlım..
daha önce yazdım ama görmedin...
kalp atışınıda duymuışsunuz maşallahhh :nazar::nazar::nazar: tiroidttende korkma canım tedavi oluyorsun hamile iken..kontrol altında tutulcakksın..
ayy maşallah yaaa :nazar::nazar:

Bende bilmiyorum
Bakalım hayırlısı ?

cek seninde hayırlı ugurlu olsun yenı gordum
bendede gebelıge baglı tiroid vardı çalışmıyordu baştan sona hap içtim belli sürelerde kontrol edildi endokrine gitmiştim
dogumdan sonra 10 gun sonra düzey normale döndü
bizdede genetik guatr var bende nodül filan gözlenmedi
bilgin olsun

misk gözün aydın arkadaşım
ne güzel bir haber bu
bende ikinci kuzuyu 3 yıldır bekliyorum
herşeyin zamanı var sanırım sizin için doğru zaman bu zamanmış
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

Benim kızkardeşim cumartesi tüp bebek sonucunu alcak onun için hayırlı ve sağlıklı bir bebek müjdesi için dua edermisin

teşekkür ediyorum anneveoğlusu:16::16::16::16: evet herşeyin bi zamnı varmış..sende inş yakında güzel haber alırsın....ederim tabi canım.....kızkardeşinin tedavisi inş olumlu sonuçlanır

ay canım benım kıyamam:14::14::14::14::14::14:. Öyle mucize ki öyle güzel ki:16::16::16:.Ben hiç düşünmezken daha doğrusu düşünemezken konuverdi meleğim,Tarifsiz bir mutluluk oldu.Tavsiyem şimdi tut kendini zira kalp atışını hele ki onu elleri kollari oynarken görünce kendinden geçiyorsun:16::16::16:.:nazar::nazar::nazar:

tşk ediyorummm missdelyyy...aynenRbbimin mucizesiyle karşılaştım şu mubarek günlerde.....

Merhaba Misk.

Çok tebrik ederim, Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip.

Darısı isteyenlerin başına inş.lahh, rabbim kimseye aratmasın.

mrb gofred..tşler amin inş...rabbbii isteyen herkese nasip etsin

Back