- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Hoş buldum Misk..nasılsın?hoşgeldin miss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum Misk..nasılsın?hoşgeldin miss
Tamam canım,dikkat et kendine..Kocaman bir aminnnnnnnnnn
En güzellerini ayırmıştım boşandığımız dönemde ahahhhahahahah
Ben bi hastaneye gidip geleyim öpüyorm sizi cokkkkk
elmik bi saçtı topiğe kapış kapış o derece yani
Hoş buldum Misk..nasılsın?
Güzel heyecanlar..iyi ve heyecanlı.....sen nasılsın
Çok sevindim ne güzel bir haber bu duygularınızı buradan o kadar yoğun hissettim ki Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkimseye evlat hasreti çektirmesin
tşk ediyorum nehir....amin inşşş..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin....ben senin yemek topiğinin abonesiyim...topiğine hiç yazmadım ama sürekli geziniyorum orda
Asmum nasılsın?
Ne güzel bir topik oldu burası..
Asmum nasılsın?
Ne güzel bir topik oldu burası..
iyi diyelim iyi olalım keyifsizim bu aralar. kendimi kitaba verdim sen nasılsın hippi
Amin inşallah canımHer zaman beklerim yorumlarını takip ediyorum bende pek konuşmamış olsak da bende beğenerek takip ediyorum senihamişlerin duaları kabul olurmuş zor bir dönemdeyim dua et olur mu benim içinde Rabbim hepimizin gönlüne göre versinşimdi senden dua isteyenler çok olur bakBugün doktora gideceksin değil mi gelişmeleri yaz oruç tutma bence de günahı yok bebekler için önemliymiş susuz kalmasın
Evet ya ne güzel..demi hippi....herkes bi uğradı
saol canım benim....seninde her ne sıkıntın varsa rabbim biran önce gidersin inş......doktora öğleden sonra gidicem...evet iki gündür tutmuyorum...ciddi sıkıntı çekiyordum zaten öğrenmeden önce
Çok tebrik ediyorum o kadar güzel içten bir anlatım olmuşki insanın duygulanmaması mümkün değil
Bende istiyorum ama henüz çok yeni evliyiz eşimde biraz zaman geçsin diyor ama kısmet rabbim en doğru zamanı daha iyi bilir bizim için dünden beride kasık ve bel ağrım var biraz reglimede yaklaşık 10 gün var yemek yediktn sonrada midem bulanıyor sanırım bunlarım hepsini ya üşütmekten yada üşütmekten
iyi diyelim iyi olalım keyifsizim bu aralar. kendimi kitaba verdim sen nasılsın hippi
Evet ya ne güzel..
İnsan sevdiklerini mutlu görünce daha bir mutlu oluyor..
Ben topiğe sık sık gireceğim,insan özlüyor yaw..
Mutluluk topiği..
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorumrüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadınyazıda yazamıyorum offffffffffffffffff