• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Çok sevindim ne güzel bir haber bu duygularınızı buradan o kadar yoğun hissettim ki :16: Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:kimseye evlat hasreti çektirmesin:emir_bebek:

Çok sevindim ne güzel bir haber bu duygularınızı buradan o kadar yoğun hissettim ki :16: Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:kimseye evlat hasreti çektirmesin:emir_bebek:

tşk ediyorum nehir....amin inşşş..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin....ben senin yemek topiğinin abonesiyim...topiğine hiç yazmadım ama sürekli geziniyorum orda:34:

tşk ediyorum nehir....amin inşşş..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin....ben senin yemek topiğinin abonesiyim...topiğine hiç yazmadım ama sürekli geziniyorum orda:34:

Amin inşallah canım:nazar::17:Her zaman beklerim yorumlarını takip ediyorum bende pek konuşmamış olsak da bende beğenerek takip ediyorum seni:29:hamişlerin duaları kabul olurmuş zor bir dönemdeyim dua et olur mu benim içinde Rabbim hepimizin gönlüne göre versin:nazar:şimdi senden dua isteyenler çok olur bak:52:Bugün doktora gideceksin değil mi gelişmeleri yaz oruç tutma bence de günahı yok bebekler için önemliymiş susuz kalmasın:16:

Çok tebrik ediyorum o kadar güzel içten bir anlatım olmuşki insanın duygulanmaması mümkün değil :5:

Bende istiyorum ama henüz çok yeni evliyiz eşimde biraz zaman geçsin diyor ama kısmet rabbim en doğru zamanı daha iyi bilir bizim için dünden beride kasık ve bel ağrım var biraz reglimede yaklaşık 10 gün var yemek yediktn sonrada midem bulanıyor sanırım bunlarım hepsini ya üşütmekten :37: yada üşütmekten :52:

iyi diyelim iyi olalım :31: keyifsizim bu aralar. kendimi kitaba verdim :27: sen nasılsın hippi

Sende mi keyifsizsin canım hiç konuşamadık ne zamandır arada özelden yazışalım yarım bıraktığım kitabım vardı bende ona başlasam iyi olacak:31:

Son düzenleme:
Amin inşallah canım:nazar::17:Her zaman beklerim yorumlarını takip ediyorum bende pek konuşmamış olsak da bende beğenerek takip ediyorum seni:29:hamişlerin duaları kabul olurmuş zor bir dönemdeyim dua et olur mu benim içinde Rabbim hepimizin gönlüne göre versin:nazar:şimdi senden dua isteyenler çok olur bak:52:Bugün doktora gideceksin değil mi gelişmeleri yaz oruç tutma bence de günahı yok bebekler için önemliymiş susuz kalmasın:16:

:16::16:saol canım benim....seninde her ne sıkıntın varsa rabbim biran önce gidersin inş......doktora öğleden sonra gidicem...evet iki gündür tutmuyorum...ciddi sıkıntı çekiyordum zaten öğrenmeden önce

:16::16:saol canım benim....seninde her ne sıkıntın varsa rabbim biran önce gidersin inş......doktora öğleden sonra gidicem...evet iki gündür tutmuyorum...ciddi sıkıntı çekiyordum zaten öğrenmeden önce

Amin canım benim çok sağol içime huzur doldu gerçekten :16:Bebiş varmış ağır geliyormuş işte hemen öğrenmen iyi olmuş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz:emir_bebek::29:

Çok tebrik ediyorum o kadar güzel içten bir anlatım olmuşki insanın duygulanmaması mümkün değil :5:

Bende istiyorum ama henüz çok yeni evliyiz eşimde biraz zaman geçsin diyor ama kısmet rabbim en doğru zamanı daha iyi bilir bizim için dünden beride kasık ve bel ağrım var biraz reglimede yaklaşık 10 gün var yemek yediktn sonrada midem bulanıyor sanırım bunlarım hepsini ya üşütmekten :37: yada üşütmekten :52:

tşk ediyorum eilll..darısa sana olsun ozamn inş....çok yeniymişsin daha....çok kafaya takma şimdiden.benimki kafaya takmaktan olmuyordu sanırım...belirti arama şimdiden.daha ongün varmış regline....tutmuş olsa bile henüz yeni yeni hücrelere bölünüyordur..düşünme şimdi evliliğinin keyfine bak....

Evet ya ne güzel..:16:
İnsan sevdiklerini mutlu görünce daha bir mutlu oluyor..
Ben topiğe sık sık gireceğim,insan özlüyor yaw..:16:
Mutluluk topiği..:52:

aynen bende buraya girince bi huzurlu hissediyorum kendimi....kuş gibi oluyorum sizle sohpet ederken

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:43::43::43::43::43::43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

Çok mutlu oldum senin adına. Ne güzel bir mutluluk :16: benim kontesime kavuşmama bir kaç hafta kaldı inşallah sende bir zaman sonra benim gibi '' bebeğime kavuşmama bir kaç hafta kaldı '' diye korkuyla heyecanla karışık kalbi üç buçuk atan bir annenin cümlelerini kurarsın :49:

Back