• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

misk,ben kasımdan sonra k ya pek giremedim hem hamilelik hem başka sorunlarım vardı.işte yeni yeni yazmaya başlıyorum iki gündür falan.evet seninle sohbetimiz olmadı o topikte.

guarta topiğin kapanması iyi olmuş,4.kez hamile kalmaya niyetim yok :))

ooo parkonum gelmiş,kesin kulakları çınladı :)

Hiç o mesajları görmedim yaw.

Kadiş akışta bade,elmik falan yazmış görünce bir hayırlı olsun dedim.

Ben doğuramam,quartadan bekliyorum.:1::1::1:

Zaten korkudan gelmiyorum elmikin topiğe kızlar:ssz:

topiğe gelip hamile kalanlar sıralandı da..:)
ben de doğuramam valla,Allah oğluma sağlım sıhhat versin,isteyenlere nasip etsin artık..:)
biz de o yüzden topiğe girmiyoruz ,albümde falan konuşuyoruxz:)

Hiç o mesajları görmedim yaw.

Kadiş akışta bade,elmik falan yazmış görünce bir hayırlı olsun dedim.

Ben doğuramam,quartadan bekliyorum.:1::1::1:

Zaten korkudan gelmiyorum elmikin topiğe kızlar:ssz:

zaten elmynin topiği 2. sayfalara düştü..kimse uğramaz oldu....ikinciyi üçüncüyü düşünenler hepten kaçmış:52:

misk,ben kasımdan sonra k ya pek giremedim hem hamilelik hem başka sorunlarım vardı.işte yeni yeni yazmaya başlıyorum iki gündür falan.evet seninle sohbetimiz olmadı o topikte.

çok şükür iyisin ama artık :7:
elmiş nasıl saçtıysa sipirminleri herkes gebe.:1::1:

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kades...

evet onu kastettin sanmıştım,büyük harfle yazınca :)

var çocukları,elmayranın topiğinde biz ona takılırdık parkon hadi bi sen kaldın hamile kalmayan diye de ondan öyle söyledim.
yok değildi. :)

FİLOZOFUM olurmu öyle şey ...paylaşabilirsin burda....ne yaşadığını tabi bilemem...ama bazı şeyler gerçekten alın yazısı
Allah bilir kulunu, sırtına verir çulunu...

Dün yazamadım içimde kaldı :1:

Miskcim nasıl sevindim anlatamam, Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hep dualarımdaydınız sen ve bir arkadaşım daha. Hala da dua ediyorum; şu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.

Benim topikten Hanım ablayı da gebe yaparsak bu iş tamam :60:

Dün yazamadım içimde kaldı :1:

Miskcim nasıl sevindim anlatamam, Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hep dualarımdaydınız sen ve bir arkadaşım daha. Hala da dua ediyorum; şu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.

Benim topikten Hanım ablayı da gebe yaparsak bu iş tamam :60:

elmyyyyyyyyyy:16::16::16::16::16:

çok çok tşk ediyorum....dün sana baya seslendim duy die sesimi.çekle haber göndermiştin....çok saol....ben seni rüyamda görmüştüm geçen ay....hamileyim diyordum senin ettiğin dua kabul olmuş diyordum.....inan hala inanamıyorum...evet birini daha bekliyruz çekle aramıza ...üçlücez inşşş

hanım abla duysa keleşiyle tarar bizi :60::60::60::60::60:

çok çok tşk ediyorum....dün sana baya seslendim duy die sesimi.çekle haber göndermiştin....çok saol....ben seni rüyamda görmüştüm geçen ay....hamileyim diyordum senin ettiğin dua kabul olmuş diyordum.....inan hala inanamıyorum...evet birini daha bekliyruz çekle aramıza ...üçlücez inşşş

Canım arkadaşım benimmm, kurumdayken yazamıyorum kk ya yasaklamışlar :D

Aaa süper bi rüyaa, rabbim ne büyüksün sen. Gerci benim ettiğim dua ile carpıladabilirdiniz ahahhahha

Hanımablayı gebe bırakırsak bütün kk da olay cıkar ahahahah

İnanamaman normal tatlım, ilk dört ay rüya gibi geliyo sonrası kolay inşallah

miskoooo gebesin..:52::52:
sana demişrim evi pozitifleştirince gebe de kalırsın diye.
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

Canım arkadaşım benimmm, kurumdayken yazamıyorum kk ya yasaklamışlar :D

Aaa süper bi rüyaa, rabbim ne büyüksün sen. Gerci benim ettiğim dua ile carpıladabilirdiniz ahahhahha

Hanımablayı gebe bırakırsak bütün kk da olay cıkar ahahahah

İnanamaman normal tatlım, ilk dört ay rüya gibi geliyo sonrası kolay inşallah

.hamile hamile dua ettin sen bana ne çarpılmasıı:52::52::52::52::52:mutluluktan çarpmış olabilirisin belki beni:27:

hanım abla buraya yumruk havaya hanım abla buraya yumruk havaya:27:

miskoooo gebesin..:52::52:
sana demişrim evi pozitifleştirince gebe de kalırsın diye.
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

heheheheh

evet yaaaaaaa ipekk:43::43::43::43::43:....test yaptım tahlil verdim çıktı....bugün öğleden sonra doktora gidicem bakalım....ben bu ay tedavi olmadım bide biliyomusun.....lavantalar sirkeler ii geldi sanırım:9::9:

.hamile hamile dua ettin sen bana ne çarpılmasıı:52::52::52::52::52:mutluluktan çarpmış olabilirisin belki beni:27:

hanım abla buraya yumruk havaya hanım abla buraya yumruk havaya:27:

Güzelce kontrollerini yaptır, ceviz incir badem bir bardak sütünü de ic tamam mı, nasıl sevindim anlatamam, tekrar tekrar tebrik ederim canım

Güzelce kontrollerini yaptır, ceviz incir badem bir bardak sütünü de ic tamam mı, nasıl sevindim anlatamam, tekrar tekrar tebrik ederim canım

tmm inş..tavsiyelerin için tşkler....senin bebiş nasıl bu arada

heheheheh

evet yaaaaaaa ipekk:43::43::43::43::43:....test yaptım tahlil verdim çıktı....bugün öğleden sonra doktora gidicem bakalım....ben bu ay tedavi olmadım bide biliyomusun.....lavantalar sirkeler ii geldi sanırım:9::9:

gebe yardımlaşması:16:

Back