Amin canım, hepimizin evladı sağlıkla büyüsün. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana, kaç haftalık
Allah'ın hikmeti Misk yaa..herzamn duamdasın canım.....bikaç ay sonra tüplü dalış denicektim düşün yani....ummadığım bi anda oldu.....dört gözle bekliyoruz
Dün ÇEK için sevindim. (Kendisi beni pek tanımasa da ben seviniyorum ona.)
Bugün MİSKK için!
Tanıdıktan sonra daha çok seversin Çek i..
Allah'ın hikmeti Misk yaa..
Misk kulumun gözyaşları çok aktı artık mükafat zamanı dedi demek ki..
Rabbim ne büyük,her şeyin bir zamanı var.
Ol deyince oluveriyor..
Amin canım.ay gene ağladım off yaa
Allah sanada nasip etsin inşallah filozofum
Amin, inşallah! Hayırlısıyla...filozofumm saol canımm benimm.....rabbim senin dualarınıda en kısa zamnda kabul etsin inş....
Sen de yaz o zaman.filozof biliyormusun imzana yazdığın yazıyı bende yazacaktım....dualrım sanda inşş ....sen kararsızlığını bıraksan olacak tabide
Bence de faydalanalım.Sağol filosof,inşallah..
Tanıdıktan sonra daha çok seversin Çek i..
Biraz daha sürtüneyim bu topiğe..
Hamilelerin duaları kabul olurmuş Filozof..
Faydalanalım bu hamilelerden..
Çok teşekkür ederim
...
Yarın dr. dan sonra yaz,habersiz bırakma bizleri..aynen hppi..çok dua ettimm...çok göz yaşım aktı...l...doktorum hep diyordu bu şartlarda bu ay olur inş gerisi rabbime kalmış die...ama hep boş geçiyordu hep...sürekli dedimki zamnı değil zamnı deği l..çevremdekilerde saolsun çok destek oldu...en kısa zamanda sende inşşş...yarın inş kalp atışını falan duyarımda kesinleşmiş olur
Sen de yaz o zaman.Bilmiyorum MİSK , herhalde daha zamanı gelmedi.
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
Misk ben oruç tutuyordum doktor tutma dedi
Bilgin olsun bugün niyetlendiysen tutta her gün tutma
Sıvısız kalmasın bebek dedi
Ben de mi gelsem sizin geyiğe?
Gerçi bana önce koca lazım.
Bence sevinmezsin KADESA!
Kelebeğim, darısı sana inşallah. Canım benim.
Kelebek'e dua var da bana yok mu?Hamilelerin duası kabul olur bir de... Biz de faydalanalım yahu!
Misshippi, güzel yürekli insan! Darısı da sana olsun inşallah, hayırlısıyla...
Dün ÇEK için sevindim. (Kendisi beni pek tanımasa da ben seviniyorum ona.)
Bugün MİSKK için!
tm canım inş...dua edin güzel haberlerle geleyim..Yarın dr. dan sonra yaz,habersiz bırakma bizleri..
Misk ben oruç tutuyordum doktor tutma dedi
Bilgin olsun bugün niyetlendiysen tutta her gün tutma
Sıvısız kalmasın bebek dedi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Güzel güzel büyütün bebişlerinizi...
Ben de çok özeniyorum böyle haberlere fakat ne yazık ki daha evlenme teklifi bile almadım sevgilimden...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Güzel güzel büyütün bebişlerinizi...
Ben de çok özeniyorum böyle haberlere fakat ne yazık ki daha evlenme teklifi bile almadım sevgilimden...
dün iş yerinde ben çok kötü olmuştum...3 defa baygınlık geçiriyor gibi oldum...yanımda su olsa başıma dikecektim zor tutum kendimi..dedim bi tuhaflık var...dünde öğrenince bugün öyle olmamak için tutmadım...
allah canını almasın hemiiiii
tüylerim diken diken oldu kızzz okurkennnnn
maşallahhhhhhhhhh. rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin resimlerini bizle paylaş
çek ve misk bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah,ve isteyen tüm arkadaşlar da meleklerine kavuşur İnşallah.
misk elmayranın topiğe mi takılıyordu,o topikte yazıp da hamile kalmayan kimse yok, düşünün ben bile hamile kalmıştımbi parkon kaldı galiba
çek ve misk bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah,ve isteyen tüm arkadaşlar da meleklerine kavuşur İnşallah.
Amin
Kadiş 3.cüyü arıyorduk bizdesen o olabilir misin
evet elmynin mekana arada taklıyordum....cidden uğur getirdi bana orası....parkonun çocuğu yokmu ben hep var sanıyordum:26:
aman de çek hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?