anoyyyyyyyyyy çekk sendemi hamilesinn hamilelik takvimini yeni gördümsaol tşk ederimmm...aminn inşş
misk çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bizim geyik topiğinden isteyip de hamile kalamayan olmadı sanırım :):)
Bende yeni öğrendim sayılır Misk
Ama benim biraz pürüzler çıktı inşallah senin çıkmaz
Darısı bi arkadaşın başına
Nick vermek istemiyorum ama hep aklıma geliyo
Allah gönlüne göre versin herkesin
Tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah
evet bende yarın gidicem bakalım ne dicek..sanırım 5 fahtalık falan benimki..senide tebrik ediyorum inşşş sağlıklı huzurlu bi şekilde geçiririz..
gönlümden geçen bikaç isim var...özellikle dün öğrenirken bi kişi aklıma geldi...öğrenir öğrenmez çok dua ettim...inşş onlarda biran önce mutlu haberi alırlar...
pürüz demişsin çek...ne gibi sıkıntılar
evet tedavi oluyordum iki aşılama yaptırmıştımm...sebepsizdi çocuğumun olmaması....ben hep zamanını bekliyor diyordum....geçen ay tedaviye ara vermiştik..daha doğrusu bi kaç günlük seyahata çıkmıştım tedavi yarım kalacak diye hiç başlatmadım.regli olunca tekrar başlarım diyordum..hep takip ederdim ovulasyon tarihi vs. falan işte...bu ay bi garip geçmişti...10 gün kadar günüm geçti aklımın ucuna bile gelmedi... dün eşim test getirmiş anında çift çizgi çıktı...sonrada acile gidip kan verdim ordada çıktı..bi garibim...ağlamaktan gözlerim şişti lilim
gözünüz aydın olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hele de tedavilerden sonra gelen bir bebekse mutluluğu iki kat oluyor
sanki kendim hamileymişim gibi sevindim,gerçi hamile olsam sevinir miydim bilmem
Elmayra'dan bir yeni mesaj var :
Ya kızlar misk hamileymiş yazamadım da oraya benim yerime yazar mısınız cok sevindim, Allahım kucğaına almayı nasip etsin inş
Miskkkk bugün duydugum en güzel haber buuu
tebrikler canım çook çook sevindimmm annelik nasıl yakışacak sana cnm yaaaa
aglama mutluluk gözyaşların olsun bunlar bebegini kucagına alıp kokusunu cigerine çekince aglarsın kuzum
:)) bende üstte elmye sesleniyordum beni duysun diye...uğurlu geldi bana...tşk ettiğimi söyle çekk çok çok selam....elyyy öpüyorum burdan seni ve kızını
Folic kullan, azar azar ceviz ve badem ye iyi gelir
Kansızlık ve tiroid bildiğim
Gerisini anlamadım
Bi daha gidince belli olacak
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
ağlattın beni yaa
Allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin..
analı babalı büyütsün inşallah..
isteyen herkese aratmadan versin
bana da versin
Onun işyerinde yorumlar kısıtlanmış ondan yazamıyo
Albüme yazabiliyo bi..
Tamam iletirim
Haber güvercini olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?