• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Teşekkür ederiz
Söz, nişan, düğünden sonra darısı başınıza :1:

Etkiliyosa hiç tutma
Ben etkilemiyo diye ara ara tutmaya çalışıyorum, ne kadar doğru bilmiyorum ama

normalde benim sağlık problemleri var doktorlara danışmıştım bazısı tut demişti bazısı tutma demişti...herkes bişey deyince bende tutum...ama acayip zorlanıyordum.böyle bi durumda olunca kendimi belki riske atabilirim ama onu atamam.doktor tutma dediyse bence tutma çek....kazasını yaparız...sen etkilenmiyorsun belki ama bebeğin gelişimi etkilenebilir....bu dönem biraz riskli dikkat etmek lazım...susuz bırakma

bencede zamnını bekliyor:34::34::34:...buna şuan en büyük şahit benim
Bilmiyorum MİSK, bana bunlar örnek olmuyor...
Bir tanıdık da var. Ben işte sevemem diyordum. Ben bile sevdim ben bile evlendim. En büyük örneğim.

Bana bunlar örnek gelmiyor... Ben belki de hep yalnız yaşayacağım.
Beklemiyorum da... Ben sadece bana yaşatılanlara çok üzülüyorum. Yıllarımın çalınmış olmasına...
Neyse böyle güzel bir konuyu sorunlarımla bulandırmayayım.

Allah biliyor her şeyin doğrusunu ve zamanını ...

bence de sevinmem :30: kadesa kısmı çok manidar olmuş,anladım ben onu :9:
yoooo! herhangi bir mana ile yazmadım. neyi kastediyorsun? adını KADEZE yap demiştim onu mu? :26:

misk elmayranın topiğe mi takılıyordu,o topikte yazıp da hamile kalmayan kimse yok, düşünün ben bile hamile kalmıştım:52: bi parkon kaldı galiba:27:

çek ve misk bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah,ve isteyen tüm arkadaşlar da meleklerine kavuşur İnşallah.

evet elmynin mekana arada taklıyordum....cidden uğur getirdi bana orası....parkonun çocuğu yokmu ben hep var sanıyordum:26:
Ben de mi takılsam.:P
Parkon'un çocuğu değil çocukları var sanıyorum ben. :26:

inş canım sende en kısa zamnda evlenir dilediğin zamnda bebek sahibi olursun.tşk ediyorum

Teşekkür ederiz
Söz, nişan, düğünden sonra darısı başınıza :1:

Etkiliyosa hiç tutma
Ben etkilemiyo diye ara ara tutmaya çalışıyorum, ne kadar doğru bilmiyorum ama

Hamile olduğunuz için sizin dualarınıza öncelik var bence yukarıdan, şansımı arttırdınız yani :1::1::1:

Teşekkür ederim :16:

Bir tanıdık da var. Ben işte sevemem diyordum. Ben bile sevdim ben bile evlendim. En büyük örneğim.

Beklemiyorum da... Ben sadece bana yaşatılanlara çok üzülüyorum. Yıllarımın çalınmış olmasına...

yoooo! herhangi bir mana ile yazmadım. neyi kastediyorsun? adını KADEZE yap demiştim onu mu? :26:

evet onu kastettin sanmıştım,büyük harfle yazınca :)

var çocukları,elmayranın topiğinde biz ona takılırdık parkon hadi bi sen kaldın hamile kalmayan diye de ondan öyle söyledim.

sizin gurba tatkılan bebksiz çıkamıyo sanırım:27:.....şekil A1:40:

evet o topiğin öyle ilginç bi havası vardı,gerçekten topiğe yazmaya başlayanlar bi süre sonra hamilelik haberi veriyordu hepimiz şaşırıyorduk.

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de çok özeniyorum böyle haberlere fakat ne yazık ki daha evlenme teklifi bile almadım sevgilimden...

ama takviminizde we have been married .... yazıyor..evli değilseniz yanlış yazmışsınız takvime:)

misk elmayranın topiğe mi takılıyordu,o topikte yazıp da hamile kalmayan kimse yok, düşünün ben bile hamile kalmıştım:52: bi parkon kaldı galiba:27:

çek ve misk bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah,ve isteyen tüm arkadaşlar da meleklerine kavuşur İnşallah.
kadesa nemesisle başladı snaırım,ya da bade daha önceydi...sonra nick,sonra sovr,sonra elmiş,şimdi de çek ve misk...
sırada hiipi var sanırım..isyan da var arada..hatta diyodu buraya takılayım dagebe kalayım diye oldu valla:):)

FİLOZOFUM olurmu öyle şey ...paylaşabilirsin burda....ne yaşadığını tabi bilemem...ama bazı şeyler gerçekten alın yazısı

ama takviminizde we have been married .... yazıyor..evli değilseniz yanlış yazmışsınız takvime:)

kadesa nemesisle başladı snaırım,ya da bade daha önceydi...sonra nick,sonra sovr,sonra elmiş,şimdi de çek ve misk...
sırada hiipi var sanırım..isyan da var arada..hatta diyodu buraya takılayım dagebe kalayım diye oldu valla:):)

Biliyorum yanlış olduğunu evet, çok zor yapmıştım onu zaten, bir daha uğraşıp düzeltmeyi gözüm kesmedi. :37:

önce bade hamile kaldı,sonra nick,arkasından ben ve cute,sonra nemesis,sovr,elmiş,çek,misk diye de devam etti sanırım.kısmetli topikmiş guarta :)

evet o topiğin öyle ilginç bi havası vardı,gerçekten topiğe yazmaya başlayanlar bi süre sonra hamilelik haberi veriyordu hepimiz şaşırıyorduk.

bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.

evet ben takılmaya başladım oraya kızlar dedilerki böyle böyle bi durum var.. bende deli gibi istiyorum...duyunca benim gözler fırlamıştı tabi....dalmıştım hemen oraya ki zaten sonuçta ortada ..amin inş...seninle sohpet etme fırsatım olmamıştı hiç...ben geldiğimde sen doğummu yapmıştın tam hatırlıyprum ama belli bi dönem yoktun

evet ben takılmaya başladım oraya kızlar dedilerki böyle böyle bi durum var.. bende deli gibi istiyorum...duyunca benim gözler fırlamıştı tabi....dalmıştım hemen oraya ki zaten sonuçta ortada ..amin inş...seninle sohpet etme fırsatım olmamıştı hiç...ben geldiğimde sen doğummu yapmıştın tam hatırlıyprum ama belli bi dönem yoktun

Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

önce bade hamile kaldı,sonra nick,arkasından ben ve cute,sonra nemesis,sovr,elmiş,çek,misk diye de devam etti sanırım.kısmetli topikmiş guarta :)
ikincileri istemeyenler olarak,o yüzden toipğe devam etmiyoruz biz de..yoksa elmik bana ikinciiy doğurtmaya kararlı :1::1:

Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

iyi insan lafın üstüne gelirmiş,tam da parkon ne zaman doğuracaki diye konuşuluyordu :1::1:

ikincileri istemeyenler olarak,o yüzden toipğe devam etmiyoruz biz de..yoksa elmik bana ikinciiy doğurtmaya kararlı :1::1:

iyi insan lafın üstüne gelirmiş,tam da parkon ne zaman doğuracaki diye konuşuluyordu :1::1:

bi ipek heralde 2.yi istiyordu...çalışmalara başlıcaktı naptı ki acaba o

tşk edrim parkon amin inşş...kullakların çınladımı..:27:

Hiç o mesajları görmedim yaw.

Kadiş akışta bade,elmik falan yazmış görünce bir hayırlı olsun dedim.

Ben doğuramam,quartadan bekliyorum.:1::1::1:

Zaten korkudan gelmiyorum elmikin topiğe kızlar:ssz:

Back