yok cnm hiç denemedik eşimle oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum çünkü eşim istemiyor o hazır olsun inş bize de nasip etsin rabbim
Hiç o mesajları görmedim yaw.
Kadiş akışta bade,elmik falan yazmış görünce bir hayırlı olsun dedim.
Ben doğuramam,quartadan bekliyorum.
Zaten korkudan gelmiyorum elmikin topiğe kızlar
Hiç o mesajları görmedim yaw.
Kadiş akışta bade,elmik falan yazmış görünce bir hayırlı olsun dedim.
Ben doğuramam,quartadan bekliyorum.
Zaten korkudan gelmiyorum elmikin topiğe kızlar
misk,ben kasımdan sonra k ya pek giremedim hem hamilelik hem başka sorunlarım vardı.işte yeni yeni yazmaya başlıyorum iki gündür falan.evet seninle sohbetimiz olmadı o topikte.
guarta topiğin kapanması iyi olmuş,4.kez hamile kalmaya niyetim yok :))
ooo parkonum gelmiş,kesin kulakları çınladı :)
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kades...misk,ben kasımdan sonra k ya pek giremedim hem hamilelik hem başka sorunlarım vardı.işte yeni yeni yazmaya başlıyorum iki gündür falan.evet seninle sohbetimiz olmadı o topikte.
guarta topiğin kapanması iyi olmuş,4.kez hamile kalmaya niyetim yok :))
ooo parkonum gelmiş,kesin kulakları çınladı :)
yok değildi. :)evet onu kastettin sanmıştım,büyük harfle yazınca :)
var çocukları,elmayranın topiğinde biz ona takılırdık parkon hadi bi sen kaldın hamile kalmayan diye de ondan öyle söyledim.
Allah bilir kulunu, sırtına verir çulunu...FİLOZOFUM olurmu öyle şey ...paylaşabilirsin burda....ne yaşadığını tabi bilemem...ama bazı şeyler gerçekten alın yazısı
yok değildi. :)
Allah bilir kulunu, sırtına verir çulunu...
Bence öyle... Anlatırım bir ara özelden.çok zor şeylermi atlattın:26:
Bence öyle... Anlatırım bir ara özelden.
Dün yazamadım içimde kaldı
Miskcim nasıl sevindim anlatamam, Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hep dualarımdaydınız sen ve bir arkadaşım daha. Hala da dua ediyorum; şu mübarek günlerde Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.
Benim topikten Hanım ablayı da gebe yaparsak bu iş tamam
elmyyyyyyyyyy
çok çok tşk ediyorum....dün sana baya seslendim duy die sesimi.çekle haber göndermiştin....çok saol....ben seni rüyamda görmüştüm geçen ay....hamileyim diyordum senin ettiğin dua kabul olmuş diyordum.....inan hala inanamıyorum...evet birini daha bekliyruz çekle aramıza ...üçlücez inşşş
hanım abla duysa keleşiyle tarar bizi
elmyyyyyyyyyy
çok çok tşk ediyorum....dün sana baya seslendim duy die sesimi.çekle haber göndermiştin....çok saol....ben seni rüyamda görmüştüm geçen ay....hamileyim diyordum senin ettiğin dua kabul olmuş diyordum.....inan hala inanamıyorum...evet birini daha bekliyruz çekle aramıza ...üçlücez inşşş
hanım abla duysa keleşiyle tarar bizi
Canım arkadaşım benimmm, kurumdayken yazamıyorum kk ya yasaklamışlar
Aaa süper bi rüyaa, rabbim ne büyüksün sen. Gerci benim ettiğim dua ile carpıladabilirdiniz ahahhahha
Hanımablayı gebe bırakırsak bütün kk da olay cıkar ahahahah
İnanamaman normal tatlım, ilk dört ay rüya gibi geliyo sonrası kolay inşallah
miskoooo gebesin..
sana demişrim evi pozitifleştirince gebe de kalırsın diye.
hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
.hamile hamile dua ettin sen bana ne çarpılmasıımutluluktan çarpmış olabilirisin belki beni
hanım abla buraya yumruk havaya hanım abla buraya yumruk havaya
Güzelce kontrollerini yaptır, ceviz incir badem bir bardak sütünü de ic tamam mı, nasıl sevindim anlatamam, tekrar tekrar tebrik ederim canım
heheheheh
evet yaaaaaaa ipekk....test yaptım tahlil verdim çıktı....bugün öğleden sonra doktora gidicem bakalım....ben bu ay tedavi olmadım bide biliyomusun.....lavantalar sirkeler ii geldi sanırım
Güzelce kontrollerini yaptır, ceviz incir badem bir bardak sütünü de ic tamam mı, nasıl sevindim anlatamam, tekrar tekrar tebrik ederim canım
tmm inş..tavsiyelerin için tşkler....senin bebiş nasıl bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?