- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii olmaya çalışıyorum fallen...kaybbetim meleğimiMİSSSSKK NE OLDUUUUUUUUU CANIMMM İYİMİSİNNNNN
amin inş dilara....rabbim düşmanımın başına vermesin böyle bi acıyıNe denir bilmiyorum ;( seni seviyorum misk rabbim başka acı vermesin , rabbim sana güç versin ,sabır .. İçindeki sızıyı alsın.. Ya ne denir bilmiyorum ;(( sağlığına dikkat et olur mu
Gozlerim doldu canim ya cok sevindim insallah sagsalim kavusursun bebişine
yazıyı okuyunca bende ağladım
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı ve hayırlı evladlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşALLAH....
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, dileyen herkese versin ve bana da
şuan ezan okunuyor yazarken...
yürekten Aminnnnn diyorummm...
rabbim kucağına alacağının günleride göstersin duası ne güzel bi duaymışta ben farkına varamamışım.....canım saglıkla kucagına al yavrunu Allah korusun sizleri Rabbim hep yüzünüzü güldürsün Hoşgeldin minik
;(amin inş dilara....rabbim düşmanımın başına vermesin böyle bi acıyı
Seni anlayabiliyorum canim gecen yil ayni seyi yasadim. Allah sabrini arttirsin.acinin hafiflemesi icin sana guc versin ( gercekten cok zor.ii olmaya çalışıyorum fallen...kaybbetim meleğimi
OFFFF miskimmmm şok oldum yaaaii olmaya çalışıyorum fallen...kaybbetim meleğimi
tüylerim diken diken oldu miskamber nutkum tutuldu...rabbim kucağına alacağının günleride göstersin duası ne güzel bi duaymışta ben farkına varamamışım.....
canm ne oldu bebisine Allah yardimcin olsunrabbim kucağına alacağının günleride göstersin duası ne güzel bi duaymışta ben farkına varamamışım.....
Misk, özel mesajda da dediğim gibi "Diyecek bir şey bulamıyorum. Üzgünüm!" İnşallah tez zamanda yine hamile kalır, sağlıcakla kucağına alırsın.miskim......amberim.....huzurum.....güneşim......ayımmm...aydınlığım...sevincim...gönül sızım.....miniğim....gözümünnuru...sevdiğim....canparem...özüm....ilkim....özlemim...baharım.....tatlı kuzum.....gülüm.....meleğim....iççekişim....umudum....gözyaşım.....yaşama sevincim...hayata bağlayanım...uykum...uyanıklığım.....evim...neşem.....aşkım...canım............tutkum....hayalim.....yazdığım masalım..taktığım kanadım......annemmmmm......cennetimmm......cennet kokulummmmm......yoksunki artık....
amin inş.çok tşk ederim...hangi sebepten kaybetmiştin senSeni anlayabiliyorum canim gecen yil ayni seyi yasadim. Allah sabrini arttirsin.acinin hafiflemesi icin sana guc versin ( gercekten cok zor.
elden bişey gelmiyor prenses...atlatmaya çalışıyorum..Misk, özel mesajda da dediğim gibi "Diyecek bir şey bulamıyorum. Üzgünüm!" İnşallah tez zamanda yine hamile kalır, sağlıcakla kucağına alırsın.
Miskkkkkk canım..ii olmaya çalışıyorum fallen...kaybbetim meleğimi
sanada geçmiş olsun cardia...çok acı...rabbim selamete çıkarsın inş bizitüylerim diken diken oldu miskamber nutkum tutuldu...
bende 6 haftalık bebeğime düşük yaptım ve dün düştü ve gördüm gözlerimle.
içimde ki acının tarifi yok seni nasıl anlıyorum bir bilsen.
Ama eminim Rabbim emanetini geri aldı yeni bir sürü melekler yollayacak bize.
acını bir şey hafifletmez biliyorum, Allah'ım sabrını verip mükafatlandırsın.
Aminnn...
misisMiskkkkkk canım..
amin canım tşk ederim..canm ne oldu bebisine Allah yardimcin olsun
Rabbim sabir versin
Bitanemmmmmm şimdi gördüm..
kısmet değilmiş diyorum...elimden bişey gelmiyor..aldılar bendenBitanemmmmmm şimdi gördüm..