• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Ne denir bilmiyorum ;( seni seviyorum misk rabbim başka acı vermesin , rabbim sana güç versin ,sabır .. İçindeki sızıyı alsın.. Ya ne denir bilmiyorum ;(( sağlığına dikkat et olur mu

Ne denir bilmiyorum ;( seni seviyorum misk rabbim başka acı vermesin , rabbim sana güç versin ,sabır .. İçindeki sızıyı alsın.. Ya ne denir bilmiyorum ;(( sağlığına dikkat et olur mu
amin inş dilara....rabbim düşmanımın başına vermesin böyle bi acıyı

Gozlerim doldu canim ya cok sevindim insallah sagsalim kavusursun bebişine

yazıyı okuyunca bende ağladım
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı ve hayırlı evladlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşALLAH....

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, dileyen herkese versin ve bana da :KK43:

şuan ezan okunuyor yazarken...

yürekten Aminnnnn diyorummm...

canım saglıkla kucagına al yavrunu Allah korusun sizleri Rabbim hep yüzünüzü güldürsün Hoşgeldin minik :KK46::D
rabbim kucağına alacağının günleride göstersin duası ne güzel bi duaymışta ben farkına varamamışım.....

ii olmaya çalışıyorum fallen...kaybbetim meleğimi
OFFFF miskimmmm şok oldum yaaa
çok üzüldümmm inanki bu ara kaçıncı
bu haberi alışım o kadar çok kayıp varki bu ara :(
Rabbim tez zamanda nasip etsin evladını kucağına almayı
çok üzüldüm çok

rabbim kucağına alacağının günleride göstersin duası ne güzel bi duaymışta ben farkına varamamışım.....
tüylerim diken diken oldu miskamber nutkum tutuldu...

bende 6 haftalık bebeğime düşük yaptım ve dün düştü ve gördüm gözlerimle.
içimde ki acının tarifi yok seni nasıl anlıyorum bir bilsen.
Ama eminim Rabbim emanetini geri aldı yeni bir sürü melekler yollayacak bize.
acını bir şey hafifletmez biliyorum, Allah'ım sabrını verip mükafatlandırsın.
Aminnn...

miskim......amberim.....huzurum.....güneşim......ayımmm...aydınlığım...sevincim...gönül sızım.....miniğim....gözümünnuru...sevdiğim....canparem...özüm....ilkim....özlemim...baharım.....tatlı kuzum.....gülüm.....meleğim....iççekişim....umudum....gözyaşım.....yaşama sevincim...hayata bağlayanım...uykum...uyanıklığım.....evim...neşem.....aşkım...canım............tutkum....hayalim.....yazdığım masalım..taktığım kanadım......annemmmmm......cennetimmm......cennet kokulummmmm......yoksunki artık....
Misk, özel mesajda da dediğim gibi "Diyecek bir şey bulamıyorum. Üzgünüm!" :KK42: İnşallah tez zamanda yine hamile kalır, sağlıcakla kucağına alırsın.

tüylerim diken diken oldu miskamber nutkum tutuldu...

bende 6 haftalık bebeğime düşük yaptım ve dün düştü ve gördüm gözlerimle.
içimde ki acının tarifi yok seni nasıl anlıyorum bir bilsen.
Ama eminim Rabbim emanetini geri aldı yeni bir sürü melekler yollayacak bize.
acını bir şey hafifletmez biliyorum, Allah'ım sabrını verip mükafatlandırsın.
Aminnn...
sanada geçmiş olsun cardia...çok acı...rabbim selamete çıkarsın inş bizi

YAPMA MİSK ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM
NE OLUR SEN KENDİNİ ÜZME
TEKRAR OLUR RABBİM Bİ DAHA YAŞATIR İNŞALLAH

Back