- 25 Ağustos 2011
- 18.300
- 13.422
- 298
çek nerelerdesin...........
evet katılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet katılıyorum
Ne mutlu...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar
2 gündür evde dinleniyordum, bugün işe geldim
İşler birikmiş toparlayıp bayram tatiline çıkaırm diye geldim
Bildiğiniz şeyler dışında yeni bi durum yok şükür
Sen nasılsın misk ? nasıl gidiyo
hoş geldin çek.....rapormu aldın...evet bende işleri sabah toparladım bişi kalmasın die.... bende iim şükür...kalp atışını duyduk..tahlillerimi yaptırdım ondada sıkıntı yok gibi...sağlık ocağında yaptırdım..kaydımda oldu aşılar i.in genel takipler için....bulantılar şeklide devam edi yo bakalım
Hoş buldum Misk sağ ol
Sevindim, sorunsuz geçer herşey inşallah
Benim kaydım eski yerde görünmesi lazım, eski evimde oy bile kullandım yani
Ama aradılar beni annemlerin orda görünüyomuş kaydım
İznim bayramdan sonra o zaman aldıracam zaten taşındım dedim
Benim henüz kaydım yok, iyi yapmışsın sen
Tuzlu çubuk kraker biraz iyi geliyo bana
Bi de benim evim işyerine 1,5 saat uzaklıkta otobüs hiç çekilmiyo
saolasın ..amin inş...evet onları da halletim pek bişi kalmadı..sadece önceki rahatsızlığımdan dolayı doktora gidicem bi o kaldı şimdilik...bende tuzlu çubuğa başladım...arada aatınca kesiyo..doktorum dediki her saat başı bişeyler yemeye çalış..mide boş kalınca mide bulantısı yapıyormuş....evet işe gidip gelmede sıkıntı...neyseki ben arabamla gidip geliyorum o yönden biraz rahatım....yemek yiyemiyorum bide ben ya..pufff
evet kuru yemiş kareker sürekli yanımda...sabahları süt içmeye çalışıyorum yada karpuz peynir hafif geliyor bana...birazda ramazanın etkisi var..eşim niyetli tek kahvaltı yapamıyorum...işyeride aynı şekil...evden getirdiklerimle idare ediyorum..ramazan geçerse yeme konusu daha ii olcak...Bende pek yiyemiyorum
Ama kuruyemiş ye, kraker ye, bol su iç, içebiliyosan sütte iç bunlar hafif en azından
Bana bi de siyah zeytin iyi geliyo :26:
evet kuru yemiş kareker sürekli yanımda...sabahları süt içmeye çalışıyorum yada karpuz peynir hafif geliyor bana...birazda ramazanın etkisi var..eşim niyetli tek kahvaltı yapamıyorum...işyeride aynı şekil...evden getirdiklerimle idare ediyorum..ramazan geçerse yeme konusu daha ii olcak...
maşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallahamin
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorumrüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadınyazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
MİSSSSKK NE OLDUUUUUUUUU CANIMMM İYİMİSİNNNNNmiskim......amberim.....huzurum.....güneşim......ayımmm...aydınlığım...sevincim...gönül sızım.....miniğim....gözümünnuru...sevdiğim....canparem...özüm....ilkim....özlemim...baharım.....tatlı kuzum.....gülüm.....meleğim....iççekişim....umudum....gözyaşım.....yaşama sevincim...hayata bağlayanım...uykum...uyanıklığım.....evim...neşem.....aşkım...canım............tutkum....hayalim.....yazdığım masalım..taktığım kanadım......annemmmmm......cennetimmm......cennet kokulummmmm......yoksunki artık....