Tövbe de...
Seninki de olsun hayırlısıyla tez zamanda...
BİTTERciğim, hayırlı olsun tekrardan
Bakın hamişler size görev; bana her gün dua ediyorsunuz. karşılıklı aşık olarak sevgi saygı çerçevesinde hayırlı bir evliliğim olsun gönlüme göre... ve de tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler doğurayım diyeeee
Böyle de ısmarlama dua olur mu demeyin.
bu gidişile elmynin topiği ziyaretçi akınına uğricak......görülmemiş bikalabalık olacak.....topiğe sığmıyormuş gelenler sıraya giriyorlarmış......elmyyy topiğin kalabalığını görünce girişi biletli yaparmış puahhahaaa
bu gidişile elmynin topiği ziyaretçi akınına uğricak......görülmemiş bikalabalık olacak.....topiğe sığmıyormuş gelenler sıraya giriyorlarmış......elmyyy topiğin kalabalığını görünce girişi biletli yaparmış puahhahaaa
AMİN İNŞALLAHrabbim gönlününe girebilecek bir eşi en kısa zamnda nasip etsin sana filozoff....sonra gelsin boy boyyy
BENCE O KONUYU TEKRAR CANLANDIRMALIYIZ MİSSİSBen bu topiğe sürtünüyorum la Elmikin topiğine demi sürtünsem acep?
Güzel dileğin çok saol canım yaÇok şaşkınım ve mutluyum kuzumm yaa..
Üç gündür peş peşe güzel haberler alıyorum..
Rabbim kolay bir hamilelik geçirmeni ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin meleğini.
Ben 2025 gibi düşünüyorum,2025 hamile topiğine giricem..
gel geldün bi girdim heralde...baya kalablıktı....ara ara girmeyi düşünüyorum bende
Tövbe de...
Seninki de olsun hayırlısıyla tez zamanda...
BİTTERciğim, hayırlı olsun tekrardan
Bakın hamişler size görev; bana her gün dua ediyorsunuz. karşılıklı aşık olarak sevgi saygı çerçevesinde hayırlı bir evliliğim olsun gönlüme göre... ve de tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler doğurayım diyeeee
Böyle de ısmarlama dua olur mu demeyin.
Güzel fikir,ben oraya bir gideyim..bANA ARKADAŞ KIYAĞI YAPAR HERHALDE.
AMİN İNŞALLAH
BENCE O KONUYU TEKRAR CANLANDIRMALIYIZ MİSSİS
Ben bu topiğe sürtünüyorum la Elmikin topiğine demi sürtünsem acep?
Güzel dileğin çok saol canım ya
bence 2025 olmaz,naptın senen kısa zamanda hayırlısı ile gelsin senin meleğin de
gel gel
keseyi gördün mü peki? ben geçen cumartesi kalp atışlarını duydumbebişi de gördüm minnacıktı
Saol canımcımederim tabiki de hayırlı vakitte Allah gönlüne göre bir eş ve peşinden de bebeler versin
bence de git. hatta ben de geleyim.Güzel fikir,ben oraya bir gideyim..
amin hayırlısıyla inşallah....
Saol canımcımederim tabiki de hayırlı vakitte Allah gönlüne göre bir eş ve peşinden de bebeler versin
dün keseyi gördüm ben.ama kalp atışı haftaya dedi:26:
kesinlikle ben faydayı orda gördümama buraya da sürtün sen çok hamile uğradı buraya
sizleri takip etmek ne güzel ya
bende kasık batması ve bel ağrısı şikayetiyle yarın çamlıca erdem hastanesine gitmek için randevu aldım bana dua edn kızlar hakkımızda hayırlısı
tşk edrim :)Tebrik ederim gözünüz aydın
oyyy çok sevindim hayırlı olsunn
tşk edrim :)
tşkler canım saol...nick değişikliğimi yaptın tandık geldinde:44:
miskooo günaydınn ben mi sandın yoksam
ben cumartesi gidemedim hastaneye biliyomusun ablamla eniştem tartıştı abşam evi terk etti falan filaneğer işten kaçabilirsem bugün gideceğim doktor ablaya bişey çıkacağından değilde bi umut işte
naptınnn..gittinmi doktoraa
Endokrine mi
Perşembe gideceğim :26:
Boğaz ultrasonum da lenf nodu çıktı da
Kadın doğumu soruyosan
Gittim demir hapı verdi
Hatlar karıştı benim hangisine gideceğimi şaştım
boğaz için merak ettim tekrardan gittinmi die:26erşembeyeymiş oki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?