• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

aa tebrik ederim canım ..:52::nazar::emir_bebek::46::49:
insallah sağsalim bebişini kucağına ..:16::16:
bizlerede dua et,darısı basımıza insallah ...
:6:

tşk edrim eses..amin inş....rabbim sanada nasip etsin inşş en kısa zamnda

her zamn:16::16::16::16:

rabbim işte nezamn nasip edrse...bende iki küsür oldu ....mart anneleri var oraya takılıyormusun

evet ben de senin gibi akışına bırakmıştım,Allah kararlamıştır diyordum :))
mart annelerine takılıyorum evet oldukça kalabalık olduk :) çoğu zaman okumuyorum sayfaları zor geliyor :31: sen de gel

ben de :53: öyleydim :1::1: hala rüyada gibiyim.
Allah en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu yaşatsın :16:
Çok şaşkınım ve mutluyum kuzumm yaa..:16:
Üç gündür peş peşe güzel haberler alıyorum..:nazar::nazar:
Rabbim kolay bir hamilelik geçirmeni ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin meleğini.:nazar::nazar:
Ben 2025 gibi düşünüyorum,2025 hamile topiğine giricem..:60::60::60::60::60::60::60:

evet ben de senin gibi akışına bırakmıştım,Allah kararlamıştır diyordum :))
mart annelerine takılıyorum evet oldukça kalabalık olduk :) çoğu zaman okumuyorum sayfaları zor geliyor :31: sen de gel

dün bi girdim heralde...baya kalablıktı....ara ara girmeyi düşünüyorum bende

Rabbim kolay bir hamilelik geçirmeni ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin meleğini.:nazar::nazar:
Ben 2025 gibi düşünüyorum,2025 hamile topiğine giricem..:60::60::60::60::60::60::60:

şaşkınlıklarımız ve mutluluklarımız senle devam edicek inşş

türbeye yazı yazmak taş yapıştırmak ve bez bağlamak yasaktır:52::52::52::52::52::52:
:60:
Tövbe de...
:20::20::20:

Seninki de olsun hayırlısıyla tez zamanda...

BİTTERciğim, hayırlı olsun tekrardan

Bakın hamişler size görev; bana her gün dua ediyorsunuz. karşılıklı aşık olarak sevgi saygı çerçevesinde hayırlı bir evliliğim olsun gönlüme göre... ve de tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler doğurayım diyeeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Böyle de ısmarlama dua olur mu demeyin. :1:

bu gidişile elmynin topiği ziyaretçi akınına uğricak......görülmemiş bikalabalık olacak.....topiğe sığmıyormuş gelenler sıraya giriyorlarmış...... :60::60::60: elmyyy topiğin kalabalığını görünce girişi biletli yaparmış puahhahaaa :60::60::60:

Back