tşkler canım saol...nick değişikliğimi yaptın tandık geldinde:44:
Misk naber nasıl gidiyo
iidir vallaa çek...midem kazınıp duruyor öğle yemeğimi evde unutmuşum..dışardan da söylemek istemiyorum...senin nasıl gidiyor...varmı bulantı vs....
Ama aç mı kalacaksın
Ben yiyorum arada dışardan
Ev yemeği tarzı bişeyler
Bari kuruyemiş ve süt al atıştır
Şu an yok bulantım ama kokuları fazla duyar oldum
yok yerim şimdi bişiler mecbur...yanımda meyve kuruyemiş vs.de var...yemek sölicem birazdan
İyi o zaman afiyet olsun
Ramazan olması da biraz güç oluyor dimi herkes oruçluyken
Duydun mu kalp atışlarını
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik mide bulantın falan var mı aç kalma
iim nehir sen nasılsın....çok şükür şimdilik ii gidiyor...mide arada arıza veriyor ama büyük boyutta olmadı daha :)...
Sevindim miskim iyi olmanamide bizim bile yanıyor sıcaktan bunalıyoruz bebişin öyle olması normal kalp atışlarını dinlediniz mi bu haftaydı sanırım İyiyim bende çok şükür senin duanı aldıktan sonra daha iyiyim şükürler olsun biliyor musun
haklısın çok normal.....cumaya dinlicem rabbim nasip edrse...ii olmana sevindim...aklıma geldikçe ediyorum
Sağ olsanada :)
evet biraz çekiniyorum.... cuma gel demişti doktor cumayı bekliyorum....şimdiye gitmiştimde eşim tutuyor benigününde gidelim diye...biraz kaygılıydım geçen haftada da bi rahatlık geldi içime bu günlerde ...çok da ii oldu
Benim bi de aklım tiroidde
Yarın bakalım ne dicek endokrin uzmanı boğaz ultrasonuma ve TSH değerlerime :26:
burası biraz bizim günlüğümüz gibi oldu....sonuçlarını bende merak ediyorum...inş hiç bişey çıkmıcak....bende daha ne bi test yaptırdım ne bi tahlil
burası biraz bizim günlüğümüz gibi oldu....sonuçlarını bende merak ediyorum...inş hiç bişey çıkmıcak....bende daha ne bi test yaptırdım ne bi tahlil
Demek ki ilk gidince istemiyolar hemen kan ve idrar
Ben geç gitmiştim, kalp atışlarını da duymuştum
Kan ve idrar ver hemen dediler 1 hafta sonr ayine gel kontrole dediler
Gittim işte yine bi dünya tahlil için kan vermem istendi de vermedim
Devlete gittim eski tahlilimde belliydi zaten kansızlığın ve tiroidim, ikisi için ilaç yazdılar
Aklında bulunsun
Bi kere ver detaylı herşeye bakılıyo zaten
Doğumdan sonra gelir okur ne günlerdi deriz inşallah
Ben 7 ay nasıl geçicek bilmiyorum
tahlillerle ilgili ilk yorum yaptığından beridir aklımda....
okumaya fırsatımız olurmu acaba....inşşş kolay ve sağlıklı bi şekilde geçiririz şu dönemi...bende şu ilk 4 ay geçerse gerisi kolay geçecek gibi hissediyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?