Hoşgeldin ve Güle güle

geçmiş olsun canım..özel hastaneler bir facia para için yapmayacakları şey yok bunu bizzat yaşadım..

bana da her iki haftada bir kan ve idrar tahlili yapardı doktor hamileyim ya bende gerekli sanırdım.sanki 2 haftada kanım da ne değişiklikler olacaksa ve tabii paralıydı bunlar.

onun dışında bi gün kanama oldu az miktarda,doktora gittim hemen.plesenta ayrılmaya başlamış erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı beni,geceliği 250 lira..neyse 2 gece tutu beni,ertesi gün plesenta ayrılması azalmış deyip taburcu etti.. 2 günde ayrılan plesenta düzelmişti olaya bak! sonra başka bir doktora gittim adam plesentan gayet normal gebeliğin sonuna doğru böyle ufak kanamamsı şeyler olur erken doğum risk falan yok dedi..

yani özel hastaneye gidiyorsan iki kere düşüneceksin.

Son düzenleme:

Misk kan ve idrar her yerde isteniyor benim bildiğim
Orda çıktı benim zaten kansızlığım ve TSH değerimin yüksekliği
İşyerine ya da eve yakın bir devlet hastanesine görün derim
Düşük riskin yoksa sadece folik veriliyor, düşük ilacı herkese yazılmıyor zaten

Geçmiş olsun Çek..
Yapılan dolandırıcılıktan başka birşey değil.

Aynen Missi
Bi de insanın ödünü patlatıyorlar anında onların hastanesinde yaptır, gittim gidicem öteki tarafa sanıyorsun
Ben biraz ablamdan öğrendim doktor değiştim
Bilmeyenler için yazmak istedim her denilen doğru değilmiş, sana hasta değil müşteri gözü ile bakılabiliyormuş

Kesinlikle öyle Kadesa
Neler yaşıyo insanlar onlaırn ticari kaygıları yüzünden kendini gidici görüyorsun resmen

Çok geçmiş olsun sana da
İnşallah bizler de atlatırız

olmadı evet devlete de gideyim ben..tanıdık bi doktor vardı hem....acaba dedim kalp atışını duyduktan sonramı bazı şeyler isteniyor...

Kesinlikle öyle Kadesa
Neler yaşıyo insanlar onlaırn ticari kaygıları yüzünden kendini gidici görüyorsun resmen

Çok geçmiş olsun sana da
İnşallah bizler de atlatırız

atlatırsınız canım İnşallah.ben devlete gitmediğim hatta devlette doğum yamadığım için çok pişmanım.

eğer özel bir üniversite hastanesi falansa o da güzel onları da tercih edebilirsin ama sırf ticari kaygı güden bir özel hastaneden uzak dur.

olmadı evet devlete de gideyim ben..tanıdık bi doktor vardı hem....acaba dedim kalp atışını duyduktan sonramı bazı şeyler isteniyor...

Misk ben geç anladığımdan ilk gittiğimde görmüştüm bebeği
Öyle istediler kan ve idrar ama bi sıralaması var mı bilmiyorum
Sadece bhcg çok yüksek diye gitmiştim

Kadiş bende yeni gidiyorum da
Arzu diye randevu alıyorum Ahmet çıkıyo ama
O yüzden doğumu göze alamam devlette

ben maddi açıdan değil sadece çekcim bazı kötü şeylerde yaşadım kızımla ilgili de kötü şeyler yaşattılar şimdi anlatıp canınızı sıkmayayım.o zaman şöyle adam gibi bir hastan seç kendine ve doktorun güvenilir olsun mutlaka.

benim değerim 7600 küsürdü iki gün öncesinde ..dün gittiğimde de mutemelen kalp atışıda duyulabilir dedim ama yoktu...sen 6. haftandamı doktora gitmiştin

SAT'a göre 7 ymişim USG'ye göre 8 haftaymışım öyle dedi hatta
Sende 2.gidişinde görürsün inşallah , merak etme
İnsan hemen endişe eidyo dimi, anlıyorum seni

evet...değişik bi korku girdi içime dünden beri...yoktu normalde...banada 5 haftalık dedi .sat'ı da söyledim ..sanırım ortalama alıp yuvarladı :))...hangisine göre değerlendirdi acaba..yoksa takvimde 6 haftalık diyor...

Bende anlamadım
Ama kalp atışını dert etme 7 veya 8 de duyuluyormuş
Erken diye duymamışsındır
İnsan ister istemez evham yapıyor da

anoyyyyyyyyyyyyy beni merak eden arkadaşlarım varmış....saolun kızlar....

dün gittik.çok şükür gördükrabbim nasip edrse inş kalp atışı için haftaya gidicez

Maşallah maşallah... keyfine diyecek yoktur..

Maşallah maşallah... keyfine diyecek yoktur..

heheheh aynen dombik....öyle bişeyki evde test yaptım anında çıktı ben yok yok değildir modundayım...gittim kan verdim acil doktoru hayırlı olsun dedi ben hala yok yok değildir....dün görünce en azından içim biraz rahatladı kalp atışınıda duyarsam değmeyin benim keyfime

Son düzenleme:

Hadi bakalım inşallah...

aa tebrik ederim canım ..
insallah sağsalim bebişini kucağına ..
bizlerede dua et,darısı basımıza insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…