- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
anoyyyyyyyyyyyyy beni merak eden arkadaşlarım varmış....saolun kızlar....
dün gittik.çok şükür gördükrabbim nasip edrse inş kalp atışı için haftaya gidicez
ayyy mercimekkkpıt pıt seslerinide duyucaz inşallahh
Şükürler olsun canım çok duygusaldır o minicik kalp atışları duygulanmaya hazır olun Rabbim kucağınızda da duymayı nasip etsin
demi nehir yaa...ay hadi inşaminnnnnnnn
Amin inşallah canımBak sana özel bebişlerle geldim miskcim hazır ol bunlara Eki Görüntüle 1185449 Eki Görüntüle 1185451 Eki Görüntüle 1185452 Eki Görüntüle 1185458 Eki Görüntüle 1185461 Eki Görüntüle 1185463 Eki Görüntüle 1185454 Eki Görüntüle 1185466
ne tatlı bunlarrr
amanda aman hamişlik takvimide eklermiş anoyyyyy:118:
ne tatlı bunlarrr
oo çizelgeler de yapılmış: mutlu aile tablosu
eile çok pis gaza getirdin beni
herşey halaydan sonramı oldu
sen bide benim geldiğim gazı görsenbebe de bebe diye geziniyorum
eilennn allah iyiliğini versin emirabbim sanada nasip etsin inş
anoyyyyyyyyyyyyy beni merak eden arkadaşlarım varmış....saolun kızlar....
dün gittik.çok şükür gördükrabbim nasip edrse inş kalp atışı için haftaya gidicez
evet eylüşşş yaptım bakalım
Çok sevindim sizin adınızaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir evladınız olur :)
Günaydın arkadaşlar
Ben yine doktordan geliyorum
Özeldeki kadın doğumcu bir kan ve idrar tahlillerimin yeterince detaylı olmasına rağmen ( 240 liraya yaptırdım )
2.gittiğim de tekrar istedi beni korkutup bir sürü kötü ihtimalden söz ederek..
Anlam veremedim güvenmek adına başka doktora da gösterecektim, orada boş randevu yoktu
Ve iş nedeni ile acelem vardı
En sonunda işyerine yakın bi eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım
Evet tiroidim yüksek oluşu ve uzman bi endokrin tarafından araştırılacağı doğru
Ama kadın doğumcunun istediği bir dünya tahlil yalanmış ( 340 lira hesap çıkarmışlardı bunlara )
Görür görmez eski testleri sadece kanın düşük diye kan için ilaç yazdı bana devlet hastanesindeki doktor ( İçijm rahatladı ve ilaç dışında 1 kuruş ödemedim )
Başta Misk olmak üzere tüm hamilelere ve hamile adaylarına duyurulur
Özel hastanelerin çoğunda ticari sebeplerle sizi korkutabilir, paranızı boşa harcatabilirler
İster ikinci özele isterseniz bir devlet hastanesine sormadan her denilene inanmayın / uygulamayın
Geçmiş olsun Çek..Günaydın arkadaşlar
Ben yine doktordan geliyorum
Özeldeki kadın doğumcu bir kan ve idrar tahlillerimin yeterince detaylı olmasına rağmen ( 240 liraya yaptırdım )
2.gittiğim de tekrar istedi beni korkutup bir sürü kötü ihtimalden söz ederek..
Anlam veremedim güvenmek adına başka doktora da gösterecektim, orada boş randevu yoktu
Ve iş nedeni ile acelem vardı
En sonunda işyerine yakın bi eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım
Evet tiroidim yüksek oluşu ve uzman bi endokrin tarafından araştırılacağı doğru
Ama kadın doğumcunun istediği bir dünya tahlil yalanmış ( 340 lira hesap çıkarmışlardı bunlara )
Görür görmez eski testleri sadece kanın düşük diye kan için ilaç yazdı bana devlet hastanesindeki doktor ( İçijm rahatladı ve ilaç dışında 1 kuruş ödemedim )
Başta Misk olmak üzere tüm hamilelere ve hamile adaylarına duyurulur
Özel hastanelerin çoğunda ticari sebeplerle sizi korkutabilir, paranızı boşa harcatabilirler
İster ikinci özele isterseniz bir devlet hastanesine sormadan her denilene inanmayın / uygulamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?