Hoşgeldin ve Güle güle

anoyyyyyyyyyyyyy beni merak eden arkadaşlarım varmış....saolun kızlar....

dün gittik.çok şükür gördükrabbim nasip edrse inş kalp atışı için haftaya gidicez

Şükürler olsun canım çok duygusaldır o minicik kalp atışları duygulanmaya hazır olunRabbim kucağınızda da duymayı nasip etsin

amanda aman hamişlik takvimide eklermiş anoyyyyy :118:

Günaydın arkadaşlar
Ben yine doktordan geliyorum
Özeldeki kadın doğumcu bir kan ve idrar tahlillerimin yeterince detaylı olmasına rağmen ( 240 liraya yaptırdım )
2.gittiğim de tekrar istedi beni korkutup bir sürü kötü ihtimalden söz ederek..
Anlam veremedim güvenmek adına başka doktora da gösterecektim, orada boş randevu yoktu
Ve iş nedeni ile acelem vardı
En sonunda işyerine yakın bi eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım

Evet tiroidim yüksek oluşu ve uzman bi endokrin tarafından araştırılacağı doğru
Ama kadın doğumcunun istediği bir dünya tahlil yalanmış ( 340 lira hesap çıkarmışlardı bunlara )
Görür görmez eski testleri sadece kanın düşük diye kan için ilaç yazdı bana devlet hastanesindeki doktor ( İçijm rahatladı ve ilaç dışında 1 kuruş ödemedim )

Başta Misk olmak üzere tüm hamilelere ve hamile adaylarına duyurulur
Özel hastanelerin çoğunda ticari sebeplerle sizi korkutabilir, paranızı boşa harcatabilirler
İster ikinci özele isterseniz bir devlet hastanesine sormadan her denilene inanmayın / uygulamayın

günaydın çek aklım sendeydi...doktor kafana takmana sebep olmuştu ....bilgilendirmen için tşkler bende bunla alakalı soru soracaktım...ben dün tedavi olduğum doktara gitmedim bulunduğum yere uzaktı biraz...geçen gece tahlil yaptırdığım hastanenin doktoruna gitttim...tahlil vs. istemedi benden:44:eşim ısrarla sordu yaptırmamız gereken tahlil testler varmı die ;onları aile hekimliğinizde yaptıracaksınız dedi...açıkcası ayrıntılı bi şekilde baktırmak istiyordum zira kan derğerlerim vs hep düşüktü benim ekstra demir ilacı falan yazarmı dedim...sadece folik yazdı kiloma falan bakıldı ha bide düşük önleyici ilaç falanda yazmadı...haftaya kalp atışlarına gel bakalım dedi.....banada başka doktor yolu gözüktü...bu arada özel hastane gittiğim...:26:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Çek..
Yapılan dolandırıcılıktan başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…