- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Günaydın arkadaşlar
Ben yine doktordan geliyorum
Özeldeki kadın doğumcu bir kan ve idrar tahlillerimin yeterince detaylı olmasına rağmen ( 240 liraya yaptırdım )
2.gittiğim de tekrar istedi beni korkutup bir sürü kötü ihtimalden söz ederek..
Anlam veremedim güvenmek adına başka doktora da gösterecektim, orada boş randevu yoktu
Ve iş nedeni ile acelem vardı
En sonunda işyerine yakın bi eğitim araştırma hastanesinden randevu aldım
Evet tiroidim yüksek oluşu ve uzman bi endokrin tarafından araştırılacağı doğru
Ama kadın doğumcunun istediği bir dünya tahlil yalanmış ( 340 lira hesap çıkarmışlardı bunlara )
Görür görmez eski testleri sadece kanın düşük diye kan için ilaç yazdı bana devlet hastanesindeki doktor ( İçijm rahatladı ve ilaç dışında 1 kuruş ödemedim )
Başta Misk olmak üzere tüm hamilelere ve hamile adaylarına duyurulur
Özel hastanelerin çoğunda ticari sebeplerle sizi korkutabilir, paranızı boşa harcatabilirler
İster ikinci özele isterseniz bir devlet hastanesine sormadan her denilene inanmayın / uygulamayın
geçmiş olsun canım..özel hastaneler bir facia para için yapmayacakları şey yok bunu bizzat yaşadım..
bana da her iki haftada bir kan ve idrar tahlili yapardı doktor hamileyim ya bende gerekli sanırdım.sanki 2 haftada kanım da ne değişiklikler olacaksa ve tabii paralıydı bunlar.
onun dışında bi gün kanama oldu az miktarda,doktora gittim hemen.plesenta ayrılmaya başlamış erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı beni,geceliği 250 lira..neyse 2 gece tutu beni,ertesi gün plesenta ayrılması azalmış deyip taburcu etti.. 2 günde ayrılan plesenta düzelmişti olaya bak! sonra başka bir doktora gittim adam plesentan gayet normal gebeliğin sonuna doğru böyle ufak kanamamsı şeyler olur erken doğum risk falan yok dedi..
yani özel hastaneye gidiyorsan iki kere düşüneceksin.
Son düzenleme: