• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

:60:
Tövbe de...
:20::20::20:

Seninki de olsun hayırlısıyla tez zamanda...

BİTTERciğim, hayırlı olsun tekrardan

Bakın hamişler size görev; bana her gün dua ediyorsunuz. karşılıklı aşık olarak sevgi saygı çerçevesinde hayırlı bir evliliğim olsun gönlüme göre... ve de tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler doğurayım diyeeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Böyle de ısmarlama dua olur mu demeyin. :1:

rabbim gönlününe girebilecek bir eşi en kısa zamnda nasip etsin sana filozoff....sonra gelsin boy boyyy

bu gidişile elmynin topiği ziyaretçi akınına uğricak......görülmemiş bikalabalık olacak.....topiğe sığmıyormuş gelenler sıraya giriyorlarmış...... :60::60::60: elmyyy topiğin kalabalığını görünce girişi biletli yaparmış puahhahaaa :60::60::60:

Ben bu topiğe sürtünüyorum la Elmikin topiğine demi sürtünsem acep?:60::60::60::60::60::60::60:

bu gidişile elmynin topiği ziyaretçi akınına uğricak......görülmemiş bikalabalık olacak.....topiğe sığmıyormuş gelenler sıraya giriyorlarmış...... :60::60::60: elmyyy topiğin kalabalığını görünce girişi biletli yaparmış puahhahaaa :60::60::60:
:1: bANA ARKADAŞ KIYAĞI YAPAR HERHALDE.

rabbim gönlününe girebilecek bir eşi en kısa zamnda nasip etsin sana filozoff....sonra gelsin boy boyyy
AMİN İNŞALLAH :16:

Ben bu topiğe sürtünüyorum la Elmikin topiğine demi sürtünsem acep?:60::60::60::60::60::60::60:
BENCE O KONUYU TEKRAR CANLANDIRMALIYIZ MİSSİS :27:

Çok şaşkınım ve mutluyum kuzumm yaa..:16:
Üç gündür peş peşe güzel haberler alıyorum..:nazar::nazar:
Rabbim kolay bir hamilelik geçirmeni ve sağ salim kucağına almanı nasip etsin meleğini.:nazar::nazar:
Ben 2025 gibi düşünüyorum,2025 hamile topiğine giricem..:60::60::60::60::60::60::60:
Güzel dileğin çok saol canım ya :38:
bence 2025 olmaz,naptın sen :1::1: en kısa zamanda hayırlısı ile gelsin senin meleğin de :16:

dün bi girdim heralde...baya kalablıktı....ara ara girmeyi düşünüyorum bende
gel gel :34::34:
keseyi gördün mü peki? ben geçen cumartesi kalp atışlarını duydum :nazar: bebişi de gördüm minnacıktı :nazar:

:60:
Tövbe de...
:20::20::20:

Seninki de olsun hayırlısıyla tez zamanda...

BİTTERciğim, hayırlı olsun tekrardan

Bakın hamişler size görev; bana her gün dua ediyorsunuz. karşılıklı aşık olarak sevgi saygı çerçevesinde hayırlı bir evliliğim olsun gönlüme göre... ve de tez vakitte sağlıklı hayırlı bebecikler doğurayım diyeeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Böyle de ısmarlama dua olur mu demeyin. :1:

Saol canımcım :38: ederim tabiki de :1: hayırlı vakitte Allah gönlüne göre bir eş ve peşinden de bebeler versin :16::16:

Güzel dileğin çok saol canım ya :38:
bence 2025 olmaz,naptın sen :1::1: en kısa zamanda hayırlısı ile gelsin senin meleğin de :16:

gel gel :34::34:
keseyi gördün mü peki? ben geçen cumartesi kalp atışlarını duydum :nazar: bebişi de gördüm minnacıktı :nazar:

Saol canımcım :38: ederim tabiki de :1: hayırlı vakitte Allah gönlüne göre bir eş ve peşinden de bebeler versin :16::16:

dün keseyi gördüm ben.ama kalp atışı haftaya dedi:26:

kesinlikle ben faydayı orda gördüm :60::60::60::60::60::60: ama buraya da sürtün sen çok hamile uğradı buraya

sizleri takip etmek ne güzel ya :1:

bende kasık batması ve bel ağrısı şikayetiyle yarın çamlıca erdem hastanesine gitmek için randevu aldım bana dua edn kızlar hakkımızda hayırlısı:27:

sizleri takip etmek ne güzel ya :1:

bende kasık batması ve bel ağrısı şikayetiyle yarın çamlıca erdem hastanesine gitmek için randevu aldım bana dua edn kızlar hakkımızda hayırlısı:27:

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşşş...

tşk edrim :)

tşkler canım saol...nick değişikliğimi yaptın tandık geldinde:44:

miskooo günaydınn ben mi sandın yoksam :1:

ben cumartesi gidemedim hastaneye biliyomusun ablamla eniştem tartıştı abşam evi terk etti falan filan :14: eğer işten kaçabilirsem bugün gideceğim doktor ablaya:17: bişey çıkacağından değilde bi umut işte :emir_bebek:

miskooo günaydınn ben mi sandın yoksam :1:

ben cumartesi gidemedim hastaneye biliyomusun ablamla eniştem tartıştı abşam evi terk etti falan filan :14: eğer işten kaçabilirsem bugün gideceğim doktor ablaya:17: bişey çıkacağından değilde bi umut işte :emir_bebek:

günaydın eilenn...yok senle karşıtırmadım...arkadaş tanıdık geldi çıkaramadım....geçmiş olsun...düzelmişlerdir inş bari.....fırsat bulunca hemen git gel...

naptınnn..gittinmi doktoraa

Endokrine mi
Perşembe gideceğim :26:
Boğaz ultrasonum da lenf nodu çıktı da

Kadın doğumu soruyosan
Gittim demir hapı verdi

Hatlar karıştı benim hangisine gideceğimi şaştım

Endokrine mi
Perşembe gideceğim :26:
Boğaz ultrasonum da lenf nodu çıktı da

Kadın doğumu soruyosan
Gittim demir hapı verdi

Hatlar karıştı benim hangisine gideceğimi şaştım

boğaz için merak ettim tekrardan gittinmi die:26:perşembeyeymiş oki...

boğaz için merak ettim tekrardan gittinmi die:26:perşembeyeymiş oki...

Sürpriz oldu bana
Hamilelik düşünen düşünmeyen herkes
Kan verip hormonlarına baktırsın ve boğaz ultrasonu çektirsin
Bende hiç belirti yoktu ama hastaymışım

Back