Hoşgeldin Bora' m su gibi ömrün olsun.. Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun..

ağlattın kız bizi çok etkilendim heranına tanık eden biri olarak sen butün mutlulukları hakettin
herşey bebek için derdin ve en sonunda bebişini kollarına aldın geldin rabbim huzurlu sağlıklı bir hayat
nasip etsin darısı tüm hamiş arkadaşlarımıza ve bi<zim gibi bebiş hasretiyle yanan arkdaşlara

bebişine maşallah maşallah maşallah

MAŞALLAH YUSUF BORAMIZA....

yağmurum tekrar tekrar gözün aydın canım ....
bende ağladım ama olsun...
herzaman böyle mutlulktan ağlasak....

ağlattın bizi Anılcım yaa senağlama
rabbim yavrunu sana bağışlasın... sana,ailene, vatana,millete hayırlı evlat olur inşallah...

canım Allah analı babalı büyütsün..
sağlıklı hayırlı bir evlat olsun Bora bebeğimiz inş..
maşallah Allah nazarlardan saklasın..
Tekrar kardeşte gelsin inş.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canim masallah yavruna
bende agladim yaa
Allah uzun saglikli bir omur nasip etsin
hayati boyunca iyi insanlar ciksin karsisina yusuf bora'nin

içim titredi okuyunca
buruldu bi yanım nedense
Allahım ömrünü uzun bahtını açık etsin
analı babalı büyüsün evladın canım

maşallah!
Rabbim annesi gibi daima güleryüzlü insanlarla karşılaştırsın yusufumu
hayırlı sağlıklı sevgi dolu bi ömür geçirin birlikte sevdiklerinizle ..
yusuf hayatınıza renk ve neşe kattığı gibi bereket katsın tüm sıkıntılarınızı yerle bir olsun inşallah!

bekliyordum ne zaman yazacaksın diye...ne garip oturup doğum öyküsü bekliyoruz...
Allahım analı babalı büyütsün inşallah...hoşgelmiş Yusuf Bora...
annesinin yüzünü güldürmüş...hoşgelmiş...
darısı başımıza ve anne olmak isteyen herkese inşallah...

yazında inanılmaz duygulandım. daha anne olmadım ama olmuş gibi hissettim :hulya:
duygularını o kdar güzel anlatmışsın ki.... Allah analı babalı büyütsün canım bnim. darısı herkezin başına...

rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin,binlerce kez maşallah suphanallah rabbim nazarlardan sakınsın meleğini.....benim gibi hamile olanlarada bebeğini kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı başıma......

duygularım tavan yapmış durumda gözümde yaş hazır bekliyo zaten hüngür hüngür ağlattın canım beni bizde sağsalim evimize geliriz oğlumla beraber inşallah yusuf boramızın sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

Maşallah

Rabbim hayırlı yavru eylesin... Anacığının, Babacığının sevgisiyle büyüsün inşallah...

Allah bahtını açık etsin bi ömür mutlu olun inşallah

yağmurcn kardeşim maşallah sübhanallah bu nasıl bir annelik duygusudur bi an kendimi bile anneymişim gibi hissettim.. hüzünlendirdin be güzel kardeşimm.... Rabbimm ömrünüzü uzun ve hayırlı eylesin inşALLAH... Rabbim annelik duygusunun özlemini çeken kardeşlerime hayırlısı ile bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşALLAH... Rabbim bizlerede bu duyguları hayırlısı ile yaşamayı nasipp etsn inşALLAHH....

ömrünüz bol olsun güzel kardeşim..

ayyyy yağmurum ağlayarak okudum ya:gitme::gitme::gitme: ama sevinçten caanım ya sevinçten çok şükür baya şeyler atlattın ama kucağına aldın sonunda çok şükür allahıma allahım bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

diğer tüm arkadaşlarımızında kucağını boş bırakmasın rabbim

bazı insanlar bazı şeyleri çok hak eder,sende bunları hakedenlerdensin canım arkadaşım sanmaki sen doğurdun kurtuldun eee dokuz doğuranlar ne olacak
şaka bi yana da hayırlı uğurlu gelsin yusufumuz canım Allah uzun ömürler nasip etsin sağlıkla büyüsün düğün derneğinide gör inşallahhhh....

okurken gözyaşlarımı tutamadım allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. bizleri unutmayıp dualarını esigemediğin için çok sağol.allahım isteyen herkese içinde bizlerede verir inşallah .

canımm
bu güzel haberi almak ne büyük bir mutluluk
allah yavrunuzla size uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

bu arada yazdıklarına kayıtsız kalmamak mümkün değil
salya sümük okuttun bize :))

sütün bol olsun canım
ne yap et bol bol emzir
sarılık için karnının çok doyması şart

Sizlerde beni güzel yorumlarınızla duygulandırdınız :gitme:

Rabbim evlat özlemi çeken herkese nasip etsin
inanmakta güçlük çekiyorum..
Benim gibi yaşayanlara umarım umut olur
sadece sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…