• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Bora' m su gibi ömrün olsun.. Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun..

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
Evet bitti dediğim yerden tekrar başladım hayata... Hiç aklıma gelirmiydi doğum hikayemi yazacağım , hiç aklıma gelirmiydi kuzum kollarımda demek.....
Geçen yıl çok yaklaşmıken bu duyguya ellerimden kayıp gitti yavrularım bir anda..
Vardı bi aksilik olmuyordu çocuğumuz... İlaçlar , takipler , aşılama ve tüp bebek tedavisi.. Evet ilk tüp bebek tedavim olumluydu iki yavrum geliyordu biri kız biri erkek .. hayatım değişicekti bir insan başka ne isteyebilirdi ki.. Malesef bazı şeyler olmsuz gidiyordu bel ağrıları tuhaflıklar derken kendimi hastanede buldum kaybediyordum .. 5.5 aylık yolculuk burda sona mı erecekti.... Olan oldu iki yavrum da melek oldu... İnanamdım inanmıyordum hala karnımda gibi tekmeler hissediyordum... Çok zor geç bulup kolay kaybetmek.. günlerce aylarca hıçkırıklarla ağladım ama isyan etmedim Hep dua ettim yavrularıma siz meleksiniz yeni kardeşler gönderin diye... Kuzularım beni duydu...
Kaybımın 9 . ayında bir mucize ve ben hamileydim.. Nasıl gelmiştin? Nasıl buldun anneni? Nasıl ? Tabi sıkıntılarlar geçen gebelik önce kese bozuk dendi, sonra rahim ağzı yetmezliği şüphesi daha 17 hafta da rahimde açıklık neler neler daha.. Sürekli yattım sağa sola dönderken bile korkar oldum tekrar acı yaşamak istemiyordum.. Sık kontroller sürekli tahlil testler.. Mucizeki yine o açıklıkla bitirdim 38 haftayı daha fazla riske atmayalım deyip sezeryan istedim...
Ve Doğum Hikayem.....
Ben hala rüya gibi gördüğümden hiç heyecan panik yoktu ama son gün 14 Ekim gecesi uyuyamadım gözümü kırpmadım... Sabaha karşı mis gibi bir banyo yapıp eşim kayınvalidem çıktık yola .... Hastanedyiz Allah' ım bu ben miyim ? Rüyada mıyım? HAYIR .. Hayatımın en güzel gerçeği ... Yatış işlemi yapıldı oda ma çıktım hala heyecan yok :) sonra önlük geldi sonda falan derken ben tırsmya başladım ağlamamk için zor tuttum aklım hep bebeğimde sağlıklı mı? Odam da giyindim ve sedyeyle aldılar.. Tüm akrabalar geldi buldumcuk olmuştuk ya :) Asansöre doğru yol aldım nasıl ağlıyorum hüngür hüngür kimseye bakamıyorum ardımda ki eşime de bakmadım... Son duyduğum söz hadi aşkım oğlumuzu al ve gel....
Ağlarken aklıma hemen erkek infertıltesi ve rahim azğı yetmezliği topici ve kaybı olan tüm arkaşlarıma dua ettim Rabbim dedim ne olur arkadaşlarıma da nasip et....
Ameliyathaneye girerken hemşire dedi ağlama nasıl girersen öyle çıkarsın bebeğin stresli olur dedi.. Sonrası ameliyathanedeyim dr um geldi nasılsın dedi ? Burası biraz soğuktur dedi bende yok dedim yanıyorum heyecandan :) sonra hazırlıklar başladı ... Elime doğru baktım anladım narkoz veriliyor.. Gözlerim kararmaya balarken fal taşı gibi açmaya çalşıyorum ... Derken Anıl hanım uyanın artık diye tokatlanıyordum :) Hemen kendime geldim sarhoş gibi ama herşeyi hatırlıyorum hemşireye ağrım var dedim off off dedikten sonra bebek nasıl dedim ? O da iyi dedi odanda seni bekliyor annesi dedi.. NE tuhaftı bir bebek mi bekliyordu beni... Asansöre çıktk odamın kapısı ana baba günüydü cümbür cemaat eşim kapıda nasıl dedi ağrım var dedim... Eşim dedi ki duyuyormusun sesini bebeğimizin.. evt duyuyordum miniğim yırtıyordu kendini annesini bekliyordu... Yatağıma alındım .. Hemşire bebeğimi getirdi yanıma bak annesi fanatik oğlunuz bu dedi... Allah' ım bu ne güzellik bu ne tuhaf duygu dedim cimcikleyin beni vurun bana bişeyler yapın.... Aşık oldum oğluma :asigim: .
Sonrası hemen ayağa kalktım normal doğumdan daha kolaydı sezeryan .... Ertesi günde evimize geldik... 15.10.2009 hayatımın en güzel günü... :asigim:
VE BEN 1.5 SENE ÖNCE ELİM KOLUM BOŞ ÇIKTIĞIM İKİ YAVRUMU BIRAKTIĞIM HASTANEDEN İKİZLERİMN KARDEŞİNİ OĞLUMU YUSUF BORA' MI ALIP ÇIKTIM...
ALLAH' IM NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR.....
sdc10851.jpg

çirkinime maşallah subhanallah deyin teyzeleri...

bu da OĞLUMA GELSİN

Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun
Yangınlarıma sular yagdırdın
Damla damla söndüm serinledim
10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın
Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım
Günler gördüm yüzünde
Gönlümün kapılarını sana açtım
Çalmadan gir içeri diye
Adıyorum sana
Onca kırık aşktan sonra arta kalanımı
Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı
Senin aşktaki kandirini bilmek için
Önce kadersiz aşklardan geçmeli insan
Eksiltip yoran bütün ayrılıklar
Kavuşmalara giden yollara çıkar
Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum
Garip bi zamanda çıka geldin
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına

Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun

Bitti dediğim yerden başlıyorsun
Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun
Beni en iyi sen tanıyor
Sen anlıyorsun
Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun
En güzel renkleri komşu kızların
Gözlerinde gördüğüm
Solgun sarı bir zamanda çıka geldin
Hangi yollardan uğradın durağıma
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma

Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun
Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun

UZUN OLDU :kedi:

SABIRLA OKUYAN ARKAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER opuyorumnanaktan

ah yağmurcancım, ağlattın beni, ama bu sefer mutluluk gözyaşları bunlar...senin adına çok mutluyum...inşallah meleğin Allah ın razı geldiği kullardan olur canım...inş sağlıklı, bahtı açık olur...darısı tüm yüreğinde bebek özlemiyle yanıp tutuşanlara canım...

sanki hamileyim haberini dün gibi hatırlıyrm...ağlıcaktım nerdeyse eşin oğlumuzuda al gel demişya....
maşallah..darısı başımıza inşallah..

Deli kız ağlattın beni:gitme:
İnşallah bir ömür boyu oğlunla ve eşinle beraber sağlıklı mutlu yıllar yaşarsınız:Saruboceq:
Hayırlı bi evlat olur inşallah:Saruboceq:
Darısı bana ve benim gibi hamile olan diğer kızlara olsun, inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız:Saruboceq:
Ve inşallah darısı tüm erkek infertilitesindeki arkadaşlarımıza olsun:Saruboceq:
Hiç kimsenin kucağı boş kalmasın:Saruboceq:

Buda oğluşuna Maşallah maşallah maşallah
:nazar::nazar::nazar:

Aminnn Aminnn binlerce kez Aminnn... teşekkürlerrr kızlar RABBıM KıMSENıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.. en iyi anlayanlardan biriyim

Evet bitti dediğim yerden tekrar başladım hayata... Hiç aklıma gelirmiydi doğum hikayemi yazacağım , hiç aklıma gelirmiydi kuzum kollarımda demek.....
Geçen yıl çok yaklaşmıken bu duyguya ellerimden kayıp gitti yavrularım bir anda..
Vardı bi aksilik olmuyordu çocuğumuz... İlaçlar , takipler , aşılama ve tüp bebek tedavisi.. Evet ilk tüp bebek tedavim olumluydu iki yavrum geliyordu biri kız biri erkek .. hayatım değişicekti bir insan başka ne isteyebilirdi ki.. Malesef bazı şeyler olmsuz gidiyordu bel ağrıları tuhaflıklar derken kendimi hastanede buldum kaybediyordum .. 5.5 aylık yolculuk burda sona mı erecekti.... Olan oldu iki yavrum da melek oldu... İnanamdım inanmıyordum hala karnımda gibi tekmeler hissediyordum... Çok zor geç bulup kolay kaybetmek.. günlerce aylarca hıçkırıklarla ağladım ama isyan etmedim Hep dua ettim yavrularıma siz meleksiniz yeni kardeşler gönderin diye... Kuzularım beni duydu...
Kaybımın 9 . ayında bir mucize ve ben hamileydim.. Nasıl gelmiştin? Nasıl buldun anneni? Nasıl ? Tabi sıkıntılarlar geçen gebelik önce kese bozuk dendi, sonra rahim ağzı yetmezliği şüphesi daha 17 hafta da rahimde açıklık neler neler daha.. Sürekli yattım sağa sola dönderken bile korkar oldum tekrar acı yaşamak istemiyordum.. Sık kontroller sürekli tahlil testler.. Mucizeki yine o açıklıkla bitirdim 38 haftayı daha fazla riske atmayalım deyip sezeryan istedim...
Ve Doğum Hikayem.....
Ben hala rüya gibi gördüğümden hiç heyecan panik yoktu ama son gün 14 Ekim gecesi uyuyamadım gözümü kırpmadım... Sabaha karşı mis gibi bir banyo yapıp eşim kayınvalidem çıktık yola .... Hastanedyiz Allah' ım bu ben miyim ? Rüyada mıyım? HAYIR .. Hayatımın en güzel gerçeği ... Yatış işlemi yapıldı oda ma çıktım hala heyecan yok :) sonra önlük geldi sonda falan derken ben tırsmya başladım ağlamamk için zor tuttum aklım hep bebeğimde sağlıklı mı? Odam da giyindim ve sedyeyle aldılar.. Tüm akrabalar geldi buldumcuk olmuştuk ya :) Asansöre doğru yol aldım nasıl ağlıyorum hüngür hüngür kimseye bakamıyorum ardımda ki eşime de bakmadım... Son duyduğum söz hadi aşkım oğlumuzu al ve gel....
Ağlarken aklıma hemen erkek infertıltesi ve rahim azğı yetmezliği topici ve kaybı olan tüm arkaşlarıma dua ettim Rabbim dedim ne olur arkadaşlarıma da nasip et....
Ameliyathaneye girerken hemşire dedi ağlama nasıl girersen öyle çıkarsın bebeğin stresli olur dedi.. Sonrası ameliyathanedeyim dr um geldi nasılsın dedi ? Burası biraz soğuktur dedi bende yok dedim yanıyorum heyecandan :) sonra hazırlıklar başladı ... Elime doğru baktım anladım narkoz veriliyor.. Gözlerim kararmaya balarken fal taşı gibi açmaya çalşıyorum ... Derken Anıl hanım uyanın artık diye tokatlanıyordum :) Hemen kendime geldim sarhoş gibi ama herşeyi hatırlıyorum hemşireye ağrım var dedim off off dedikten sonra bebek nasıl dedim ? O da iyi dedi odanda seni bekliyor annesi dedi.. NE tuhaftı bir bebek mi bekliyordu beni... Asansöre çıktk odamın kapısı ana baba günüydü cümbür cemaat eşim kapıda nasıl dedi ağrım var dedim... Eşim dedi ki duyuyormusun sesini bebeğimizin.. evt duyuyordum miniğim yırtıyordu kendini annesini bekliyordu... Yatağıma alındım .. Hemşire bebeğimi getirdi yanıma bak annesi fanatik oğlunuz bu dedi... Allah' ım bu ne güzellik bu ne tuhaf duygu dedim cimcikleyin beni vurun bana bişeyler yapın.... Aşık oldum oğluma :asigim: .
Sonrası hemen ayağa kalktım normal doğumdan daha kolaydı sezeryan .... Ertesi günde evimize geldik... 15.10.2009 hayatımın en güzel günü... :asigim:
VE BEN 1.5 SENE ÖNCE ELİM KOLUM BOŞ ÇIKTIĞIM İKİ YAVRUMU BIRAKTIĞIM HASTANEDEN İKİZLERİMN KARDEŞİNİ OĞLUMU YUSUF BORA' MI ALIP ÇIKTIM...
ALLAH' IM NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR.....
sdc10851.jpg

çirkinime maşallah subhanallah deyin teyzeleri...

bu da OĞLUMA GELSİN

Yangınlarıma sular yagdırdın
Damla damla söndüm serinledim
10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın
Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım
Günler gördüm yüzünde
Gönlümün kapılarını sana açtım
Çalmadan gir içeri diye
Adıyorum sana
Onca kırık aşktan sonra arta kalanımı
Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı
Senin aşktaki kandirini bilmek için
Önce kadersiz aşklardan geçmeli insan
Eksiltip yoran bütün ayrılıklar
Kavuşmalara giden yollara çıkar
Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum
Garip bi zamanda çıka geldin
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına

Bitti dediğim yerden başlıyorsun
Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun
Beni en iyi sen tanıyor
Sen anlıyorsun
Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun
En güzel renkleri komşu kızların
Gözlerinde gördüğüm
Solgun sarı bir zamanda çıka geldin
Hangi yollardan uğradın durağıma
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma

UZUN OLDU :kedi:

SABIRLA OKUYAN ARKAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER opuyorumnanaktan

Can-i gönülden tebrik ediyorum seni cicegi burnunda anneee ... a.s.
Rabbim saglikli ve mutlu bir sekilde büyütmeyi nasip etsin esinle birlikte kuzucugunu ... :1hug:
Allah anali babali büyümek nasip etsin yavrucugunaa ...
Insallah bir gün bizler de o güzel anlari yasarizz ... :1rolleyes:
Dualarini bizlerden esirgeme ...

Yusuf'cugunun miss kokusundan bir nefes de benim icin cekk ...
Bir öpücük de benim icin kondur minik yanaklarina ...
Kulagina da deki .. Bir ömür üzmesin anacigini , babacigini ..
Hep mutlu olsun , mutluluklar versin ..
Aglarsa bile mutluluktan olsun ... :asigim:

Allaha emanet olun .. Şeniz

cok guzel yazmıssın canım.masallah sana ve oglusuna.dualar ıcın cok saol.ama ne garıptırkı bazen bız boyle bır yazı yazamıcaz heralde dıyorum.yınede mevla hayırlı olanı ıhsan etsın herkese..

tekrar tebrikler yağmurcum
gözyaşlarımı tutamadım..daha dün gibi hamile haberini almıştık ..
Allahım sağlık versin yavruna.. hayırlı evlat olsun inşallah
altın takamadık bari nazarlık takalım
:nazar:
bunlarda sana
a.s.

canım ağlattın beni,, inan çok duygulandım. Allahım bizede bu duyguları da bize yaşatsın. Sen gözümün önünde ibret alınacak bi örneksin canım..
Akşam 3 e kadar uyuyamadım, kafam kurdum kurdum. Allahım oğlunuzla mutlu yuvanız daim olsun canım...

maşallah canııııımmm,
bu duyguyu yeni tadan şanslılardan biri olarak mutluluğunu,keyfini gönülden anlıyor ve paylaşıyorum,
seni tebrike kelimeleri kifeyetsiz buluyorum canımmm

sonsuz hayır dualarda buluşalım.

Tüylerim diken diken bir halde okudum yazdıklarınızı.
Rabbim kaybettiğiniz melekleriniz için sabırlar diliyorum.
Bu dünya tatlısı bebişinize Allahtan uzun,sağlıklı ömürler diliyorum.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Acısını hiç bir zaman göstermesin inşallah.
Hoşgeldin bebek,sefalar getirdin.Gelirken neler getirdin neler ah bir bilsena.s.

Tebrikler canım anılım...Rabbim sabrının mükafatını verdi hayatım...
sağlıkla büyüsün oğluşun cnm benimm..

ahh canım..çok duygulandım inanki..
hele hele dua ettiklerimden biri idin sen ben benim..zaman ne çabuk geçti.
evet tüm doğum yapanlara çok mutlu oluyorum ama birde uzun zamandır istediklerini bildiklerim varki;onlara oturup şu anki gibi ağlıyorum..alyaya zaten canım sıkkın..:sinifsinif:
Allahıms ağlıklı ömğrler nasip etsin yavrunuza kocaman bi maşallah:nazar:

canım benimmm ne desem nasıl isfae etsem sözlerimi boş demek sende nurlandı bu guzel duyguyla. ALLAH analı babalı buyutsun bebişinizi .

bu satırları okuyupta ağlamayan yoktur herhalde
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben içim yana yana okudum boğazımda düğümlerle
Allah oğlşuna uzun sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah
yavrum benim okadar küçük okadar masumki
bakmaya kıyamadım Allahım bizede nasip eder inşallah böyle bir melek:Saruboceq:

canım şuan hüngür hüngür ağlıyorummafoldumbenmafoldumben sağlıcakla buyut bebeişini rabbim tüm isteyenlere versin su gibi ömrü olsun oğlusunun maşallah :nazar:

canım benim nasıl kötü oldum bizde denedik ilk tüpbebek sperm bulunamayınca olmadı kasımda bir daha denicez sen şimdi lohusasın duaların kabul olur bana duat bizde yaşarız inşallah çok duygulandım hayal gibi gelirken kollarında olması meleginin Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah ömrü uzun ve bereketli olsun

Ağlattın be beni kuzum ne mutlu sana bak anne oldun sende doya doya kokla yavrunu şimdi darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah :Saruboceq: güle güle büyüt bebeğini allah analı babalı büyütsün inşallah :Saruboceq:

Borayı fanatik galatasaraylı yapacaz annesi haberin olsun bak ilk günlerde kıyafetine bile işemiş belli fenerli olmak istemiyor.opuyorumnanaktan

Kendinize çok iyi bakın öpüyorum ikinizide kaydirigubbakcemile3

canım Allah sizi hiç ayırmasın
ailenle beraber daima mutlu, huzurlu güzel yaşamınız olsun Allah hepinize uzun ömürler versin
hikayeni okurken çok duygulandım
yüzünün güzelliği gönlünede yansımış daha seni çok fazla tanımıyorum ama gönlünün çok iyi olduğuna eminim
hoşgeldin yusuf bora ailene mutluluk getirdin

Back