Hoşgeldin Asya bebiş iyi ki geldinnn

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.566
298
Tam 2 saat önce güzeller güzeli bebiş geldi ailemize..
Yegenim olduu
Rabbim arzulayan herkese nasip etsin
Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim

nazar değdi bebişimize
sürekli havale geçiriyor başka bi ile sevk ettiler yogun bakımda küvezde
Allah'a şükür bi zarar vermemiş bünyesine ilaca başladılar
emmiyor
çok zormuş çokk Rabbim yardımıcımız olsun
dualarınızı eksik etmeyin

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah
Çok geçmiş olsun justice, havale soğuk havale mi ateşli havale mi gülüm? Gerçi her ikisi de korkutur insanı kızım küçükken ateşli havale geçirirdi o yüzden paniğinizi korkunuzu anlıyorum
Sebebi bulunursa tedavisi yapılır sürekli gözetim altında tutulunca birşey olmaz Allah'ın izniyle.

ablacım çok sağol ateşli havale geçiriyormuş ilk dogdugu gün gözü falan kaymış başını sallıyomuş pek önemsemimişler öylesine yapıyodur diye ikinci gün sabah morarmış biraz omuzları titromuş hemen hastaneye götürmüşler

küveze almış doktorun önünde 2 kere daha geçirmiş havale beyin kanamasından şüphelenmişler Allahıma bin şükür temiz çıkmış ilaca başlatmışlar şekerine falanda bakmışlar

amblansla başka bi ile sevk etmişler ambulansta bi kere daha geçirmiş havale yarın eeg falan çekilcek inşallah onda da sorun çıkmaz Rabbim beterinden korusun

EEG temiz çıkar inşaallah, yenidoğan bebekte ateşe sebep olan ne acaba? İnşaallah bebeğiniz sağlıkla döner evine ama ne yazık ki şunu söylemem lazım bundan sonra ateşi hep kontrol altında tutulmak zorunda, ateşli havale geçiren çocuk belli bir yaşa kadar en ufak bir hastalıkta ateşlendiğinde hemen havale geçirebiliyor, bebeğin doktoru aileyi bilgilendirecektir zaten, bundan sonra havale anında yapmaları gerekenleri anlatacaktır, tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun minik meleği.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun...
inşallah iyidir şimdi..

Hayırlı olsun dicektim ama mesajınızı gördüm..
Allah'ım inşallah şifalar versin miniğe.. Sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.. Korusun.. İnşallah iyi olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…