Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisan ayı yüzünü gösterir göstermez benim de 6 aylık misafirim alerjik rinitim geldibunun sıkıntısını yaşayan var mı,nelere dikkat ediyorsunuz,bir de alerji hapları hep mi uyku yapar
![]()
Malesef benimde geldiBen ilacımı değiştirdim çünkü kafamı kaldıramıyordum çok zor ya ve bende nefes darlıgıda yapıyor kesinlikle bir rüzgar esse cıkamıyorum
bendede var ve burun spreyi kullanıyorum. Birde astım ilacim değistiğinden beri rinit azaldı. Cok şükür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim benim.oglumda alerjik astum var ayni belirtileri yasiyoruz zaman zaman belittiler basgosterince yatmadan deloday aurubunu kullaniyoruz sabaha bitsey kalmiyorArkadaşlar oğlumda Mart'ın başından beri sürekli öksürüyor. Konumu gereği baharın erken geldiği bir yerdeyim. Götürdüğüm doktorlar ciğeri boğazı temiz diyorlar da peki neden bu öksürük? Geçenlerde de vücudu kabardı âlores diye bi ilaçla geçti hemen.
Oğlumda alerji olup olmadığını nasıl anlayacağız? Test filan mı yapılıyor?
Tatlim benim.oglumda alerjik astum var ayni belirtileri yasiyoruz zaman zaman belittiler basgosterince yatmadan deloday aurubunu kullaniyoruz sabaha bitsey kalmiyor
gida aleejileri de var
hangi sehurdesiniz acaba
alerjik.yapisi olup olmadigini total ieg tahliline bakilarak anlayabilirsiniz
Birde 6 ayi gecmis ise kecobiynuzu ozunu onerebilirim
Oglum hem astim tedavisi goruyor hemde kecoboynusu ozu iciyor hergun
Muğladayım. Oğlum kreşe gidiyor onunda etkisi vardır belki ama bakıyorum sınıfta ki çocuklar maşallah iyi bizimki hep takır takır öksürüyor. Bir de aşırı terler kafası sırtı soğuk havalarda bile terler off çok yoruldum kuzunun hastalığından. O öksürükte benim nefesim kesiliyor . Bu arada oğlum 4,5 yaşında
Muğladayım. Oğlum kreşe gidiyor onunda etkisi vardır belki ama bakıyorum sınıfta ki çocuklar maşallah iyi bizimki hep takır takır öksürüyor. Bir de aşırı terler kafası sırtı soğuk havalarda bile terler off çok yoruldum kuzunun hastalığından. O öksürükte benim nefesim kesiliyor . Bu arada oğlum 4,5 yaşında
simdiye kadar hic bronsit oldumu sadece kuru oksuruk ise bile takip altina alinmali belki arkasimda alerjik astim yatiyor olabilir ve ev sartlarindan krese gecici ile nuksetmis olabilir cunku bu durumda toza karsi hassasiyet fazlq oluyor gittogi kres nasil bilmiyorum ama genelinde halo doseme oluyot
bende bir kurumda okul öncesi öğretmenyim,benmde byle bir öğrencm var bi alerji testi yaptrmanzı tavsye ederm,benm öğrencmn etknlkte kullandğmz sime alerjsi çıkmştı mesela çok detaylı bir test yapılmalı,snrasında öğretmeninide bilgilendrdiğnzde oda dikkat edecktr
Ya sime kadar tespit edilebiliyor mu yani? Aile hekimimiz de biraz daha bekleyip tetkikleri yaptırmamızı söylüyor
Evet halı döşelii ve çok da steril bir kreş değil açıkcası yarı devlet kreşi artıları yanında eksilerinde var işte
1 yaş civar oldu bronşit bir süre ventolin makinası kullandık hatta eve de almıştık sonra araştırdığımda onun astımı tetiklediğini öğrenmiş ve kullanmamıştım bir daha. Oğluma şimdiye kadar 2 defa antibiyotik verdim. Genellikle bitkisel yollarla iyileşiyoruz ama bu kez kurtulamadık bu öksürük belasından nerdeyse 40 gün oluyor
Ya sime kadar tespit edilebiliyor mu yani? Aile hekimimiz de biraz daha bekleyip tetkikleri yaptırmamızı söylüyor
Canim oncelikle total ieg tahlilini yaptirmabizi tavsiye ederim ondda alerjikmi degilmi cikicaktie egwe alerjik ise bu sefwe detayli bakiliyor
nisan ayı yüzünü gösterir göstermez benim de 6 aylık misafirim alerjik rinitim geldibunun sıkıntısını yaşayan var mı,nelere dikkat ediyorsunuz,bir de alerji hapları hep mi uyku yapar
![]()
amestist taşı tek önerim bu deneyin işe yaradığını sizde farkedeceksiniz. geçmiş olsun