• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşçakal bebeğim

paupeer

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
117
40
13
28
Kızlar ben 2.5 yılın sonunda tüp bebekle hamile kaldım ama bugün 7. Haftam ama bebek yok bir hafta daha bekleyip bitireceğiz ilk duydum tepkisiz kaldım sanki şimdi tüm acısı içime oturdu eşime iyiyim diyorum nasip allahtan falan çünkü o ben üzülünce daha çok üzülüyor ona kıyamıyorum aileme iyiyim diyorum onlarda üzülüyor ama ben eşimin işe gitmesiyle bütün acıyla sanki bi anda yüzleştim zaten tedaviyle oldu o da boş gebelik oldu ben şimdi nasıl düşürücem onu Allahım sen kimseye evlat hasret verme

Çok üzüldüm, rabbim kalbinize ferahlık versin... inşallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz

Aynı durumu ben yaşıyorum şuanda canım Rabbim yardım etsin çok zor. Gerçekten insan bazen eşini ve ailesini üzmemek için iyiymiş gibi davranıyor. Ve herşeyi kendi içinde yaşıyorsun. Şuan tek isteğim ağrısız sızısız düşük yapmak. Çok korkuyorum bir kere kürtaj oldum. Rabbim yardım etsin. Sıkma canını sende İnşallah Rabbim en kısa zamanda bize de sana da nasib eder. Tevekkül etmek lazım. Rabbim bizi belkide böyle imtihan ediyordur.

Aynı durumu ben yaşıyorum şuanda canım Rabbim yardım etsin çok zor. Gerçekten insan bazen eşini ve ailesini üzmemek için iyiymiş gibi davranıyor. Ve herşeyi kendi içinde yaşıyorsun. Şuan tek isteğim ağrısız sızısız düşük yapmak. Çok korkuyorum bir kere kürtaj oldum. Rabbim yardım etsin. Sıkma canını sende İnşallah Rabbim en kısa zamanda bize de sana da nasib eder. Tevekkül etmek lazım. Rabbim bizi belkide böyle imtihan ediyordur.
Zaten Allah’a teslim olduk içimiz bir nebze rahatlıyor elbet vardır bir bildiği yine de zor bir imtihan Allah önce bizlere sağlık versin bu süreç kolayından geçsin ve tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım 💙

Back