- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslı'cım benden sana sınavı geçme hedayesi.
Çok öptüm , tekrar tebrikler Aslı'cım
Güzel bir olsun canım. Görüşürüz.
Hani bana direksiyon çalıştıracak çocuk film için Sinop`a gitti demiştim ya.Kimin filminde oynamış biliyormusunuz?Cansel`in.Biraz önce çalıştık bir saat.Filmin sonunu bile söyledi.Acıklı biraz Cansel için.Uyuz dedi ona.Yarın yine gidecekmiş.Resim çekin dedim.
Biraz da damar takılalım.Bu şarkıya takığım bu ara.
Evet abla Eski Hikaye'ymiş filmin adı.Çok da bir şey demedi.Cansel namaz kılarken ölüyormuş galiba.Ayy sonunu söyledim ama.Kendi resmini koymuş feyse.Askeri oynuyor.Cansel'le de çekil koy dedim ama bir faaliyet yok şu an için.Trabzon'da devam edecekmiş galiba.Oraya da gideceğim dedi ama dur akşam bir dürteyim onu.Cansel uyuz olabilemez.Adam işine konsantre sırf o bozulmasın diye biraz ters olabilir.Ancak böyle açıklayabilirim bu durumu.Aslı'cım bu çoookk güzel bir tesadüf .Filmin adının Eski Bir Hikaye olduğunu duymuştum..
Konusu da acıklıymış demek .Reca etsem az biraz bahsedebilir misin.?
Ha haa uyuz mu .. Bu ifade bana hiç yabancı gelmedi.Yıllar evvel Aycalık'ta Kırık Kanatlar da oynayan figürandan benzer şeyler duymuştum .Durmasın resim çeksin tabi. Emel'in dediği gibi eskiden olsa nasıl heyecan yapar bit kadar resim için kendimizi kırar geçirirdik. Yinede bekliyorum, Eski alışkanlık işte:) Buraya koyarsın değil mi?
Ben de sabahtan akşama döndürüp döndürüp bu şarkıyı dinliyorum.Artık yeni bir şarkıya takılana kadar devam.Geri dönme istemem ...Ben O ESKİ BEN DEĞİLİM Kİ..
Sabah sabah yıktın gönlümü eyledin viran.
Sağ ol Aslı'cım damarı geçtim , kurşun gibi geldi.
Menajeri kimmiş Mukaddesim. Bak hala ilgileniyoz.Emel yiğrum konusu kimle oynadığı henüz belli değil . Menajeri Aralık ayında ATV DEdizisi başlayacak diye , kısacık bi duyuru yapmış . İlerleyen günlerde kadro , hikaye hakkında daha geniş açıklama yapar diye düşünüyorum.
Bakalım ne, nasıl bir iş ortaya çıkaracak .Bunca iyi oyuncuların dizileri bir bir kaldırılırken şansı ne olur bilinmez ama bu sefer tutturur belki belli mi olur.
Gözün aydın hacııııım. Tü tüü maşallah. Darısı direksiyona inşallah. Allah muvaffak etsin yığrum.Ehliyet sınav sonuçları açıklandı.90 bekliyordum 92 almışım.
Sağa göz mü koydu yoksa Aslıtoşum. Çalıştırsın, çalıştırsın.Hocayla frekanslarımız tuttu.Bir bizi sevdi.Diğer adaylardan şikayetçi.Gülüyoruz baya.Kurs saati dışında da çalıştıracak bizi.Otuzbeş yaşında.
Anaaaam, iyi ki ilgilenmiyoruz artık dedik. Telefon et oğlana. Bol bol resmini çeksin. İlk fanların istiyor desin. Tövbe tövbe. Şuralara koyalım da havamız olsun.Hani bana direksiyon çalıştıracak çocuk film için Sinop`a gitti demiştim ya.Kimin filminde oynamış biliyormusunuz?Cansel`in.Biraz önce çalıştık bir saat.Filmin sonunu bile söyledi.Acıklı biraz Cansel için.Uyuz dedi ona.Yarın yine gidecekmiş.Resim çekin dedim.
Menajeri kimmiş Mukaddesim. Bak hala ilgileniyoz.
Gültepe niye kalkmış ya. Gıcıklar. İfrit oluyorum şu reyting işine. Gerçi iki kardeşin veya arkadaşın aynı kişiye aşık olması hikayesi de fazlaca sıktı. Konu mu bulamıyor bunlar ya, hep aynı şey tüm dizilerde neredeyse. Doktorlu dizi de hoşuma gidiyor, ama o da tıkanır gibi bir yerde.
.
Geçen hafta biber dolması yapmayı öğrendim. Kırmızı salçalık biber de doldurdum, yeşil biber de. Artan içe, kolum kalınlığında 4 tane lahana sardım. Suyunu da bol koydum. Lokum gibi oldu. Evvelsi gün bir daha yapayım dedim. Özene özene yaptım. Lahanaları da bu kez parmak kalınlığında sardım. İtina ile ocağa koyup altgını yakltım. Otururken fışfış sesler gelip duruyor. Oh diyorum, mis gibi olacak, bir iki komşuya da vermeyi geçiriyorum aklımdan. Yanına bir gittim ki su koymayı unutmuşum. Dötleri yanmış. Nazar ettim kendimee. Yanık kokusu sinmemiş. Kaynar su ilave ettim. Yine de pişirdim. Şimdi canım yemek istemiyii.
Evet abla Eski Hikaye'ymiş filmin adı.Çok da bir şey demedi.Cansel namaz kılarken ölüyormuş galiba.Ayy sonunu söyledim ama.Kendi resmini koymuş feyse.Askeri oynuyor.Cansel'le de çekil koy dedim ama bir faaliyet yok şu an için.Trabzon'da devam edecekmiş galiba.Oraya da gideceğim dedi ama dur akşam bir dürteyim onu.Cansel uyuz olabilemez.Adam işine konsantre sırf o bozulmasın diye biraz ters olabilir.Ancak böyle açıklayabilirim bu durumu.
Menajeri kimmiş Mukaddesim. Bak hala ilgileniyoz.
Gültepe niye kalkmış ya. Gıcıklar. İfrit oluyorum şu reyting işine. Gerçi iki kardeşin veya arkadaşın aynı kişiye aşık olması hikayesi de fazlaca sıktı. Konu mu bulamıyor bunlar ya, hep aynı şey tüm dizilerde neredeyse. Doktorlu dizi de hoşuma gidiyor, ama o da tıkanır gibi bir yerde.
Gözün aydın hacııııım. Tü tüü maşallah. Darısı direksiyona inşallah. Allah muvaffak etsin yığrum.
Sağa göz mü koydu yoksa Aslıtoşum. Çalıştırsın, çalıştırsın.
Anaaaam, iyi ki ilgilenmiyoruz artık dedik. Telefon et oğlana. Bol bol resmini çeksin. İlk fanların istiyor desin. Tövbe tövbe. Şuralara koyalım da havamız olsun.
Emel yeni mi öğrendin. Annem yemeğin altını yakınca tencere değiştirir.Sen acemisin olur böyle vakalar. Birşey olmaz ye gitsin.Geçen hafta biber dolması yapmayı öğrendim. Kırmızı salçalık biber de doldurdum, yeşil biber de. Artan içe, kolum kalınlığında 4 tane lahana sardım. Suyunu da bol koydum. Lokum gibi oldu. Evvelsi gün bir daha yapayım dedim. Özene özene yaptım. Lahanaları da bu kez parmak kalınlığında sardım. İtina ile ocağa koyup altgını yakltım. Otururken fışfış sesler gelip duruyor. Oh diyorum, mis gibi olacak, bir iki komşuya da vermeyi geçiriyorum aklımdan. Yanına bir gittim ki su koymayı unutmuşum. Dötleri yanmış. Nazar ettim kendimee. Yanık kokusu sinmemiş. Kaynar su ilave ettim. Yine de pişirdim. Şimdi canım yemek istemiyii.