- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 30
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
1,5 yıl önce tanıştık. Sohbet ettik konuştuk, sık denilebilecek kadar konuştuk hatta. Konuşma içeriğimiz kendimize dair değildi, gündelik şeylerdi ama az çok yapısını karakterini de anlamaya başlamıştım. Mesela kendini umursamaz bir şeyleri takmaz gibi anlatsa da aksine bir şeyleri önemseyen ifade etmekten çekinen biri olduğunu zamanla fark ettim. Yüz yüze görüşünce de bakışlarından tavrından zaten utangaç yapısını hissettim. Her neyse muhabbetimiz devam etti bu süreçte. İkimiz de birileriyle görüşmedik. Aslında söze dökülmemiş olsa da sanki aramızda bir şeyler var gibiydi. Dışarıdan bakan birisinin anlayamayacağı ama hissettiğim bir şeyler vardı sanki. Ondan da benzer bir enerji alıyordum. İlgi mi desem değer mi desem asla bir adım yok ama bir şeyler var. Ben bunu yaşadığım ilk ilişkide hiç hissetmemiştim. Bunda arkadaştan öte bir sey vardı ama asla söze gelmemiş gibiydi. Görüntülü de çok konuştuk. Ama son zamanlarda biraz iletişimimiz azaldı yoğunluğumuz arttı. Geçen mesajlasirken arkadaşları aracılığıyla bir kizla tanıştırıldığını dedi. Hoşlandığım kız var dedi, fotosunu attı. Bende iyi biriyse görüşürsün dedim, görüşeceğim dedi. Bir şey diyemedim. Muhtemelen 2-3 haftadır kızla konuşuyor. Direkt şaşırdım desem değil neticede aramızda konuşulmuş ima edilmiş somut bir şey yoktu. Pek bir şey de sormadım zaten. Öyle kaldı. Sonrasında mesaj attı birkaç kez nasılsın napıyorsun diye ama ben bundan sonraki süreçte iletişimimi azaltmayı düşündüm. Öyle devam ediyorum. Zaten düşüncem kızla sevgili olunca da iletisimimizin oldukça azalacagi yönünde, kız istemez görüşmemizi. Dolayısıyla bende kendi iyiliğim için uzak kalsam daha iyi olur diye düşündüm. Nedir bunun çözümü bilemiyorum. İnsanlardan hemen etkilenmiyorum. Arkadaşlık sonucu muhabbet sonucu aklımda yer ediyorlar. Ama o zamanda arkadaşlıktan ilişkiye çevirmek iyice zor oluyor. Zaten pek insandan da etkilenmedim bir şeyler yaşamak istemedim ama durum bundan ibaret.
Paylaşmam anlatmak istedim. Şimdi de yine hoşlandığım erkek başkasından hoşlanıyor ve bende uzak durmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Hem belki bir şeyler sezer hem de son belli iletişimsizlik diye düşündüğümden... Çok can sıkıcı bir durum.
Paylaşmam anlatmak istedim. Şimdi de yine hoşlandığım erkek başkasından hoşlanıyor ve bende uzak durmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Hem belki bir şeyler sezer hem de son belli iletişimsizlik diye düşündüğümden... Çok can sıkıcı bir durum.
Son düzenleme: