- Konu Sahibi aliceinwonderlandq
merhaba bu ilk konum bu siteye üye olmamın en büyük sebebi olan sivilce problemimi sizinle paylaşmak istiyorum.öncelikle daha 15 yaşımdayım.sivilcelerim çıkmaya başladığında daha 11 yaşındaydım ama 13 yaşımda adet oldum.hatta arkadaşlarımın çoğu sen adet oldun değil mi diye sorarlar ben de hayır daha hiç adet olmadım deyince de inanmazlardı.hormonal bozukluğumun olmasını düşünmemin sebepleri de şunlar 3 defa 6 aylık sivilce tedavisi gördüm ama yine de sivilcelerim de azalma olmadı fakat şu yüzü çok soyup çok yan etkisi olandan hiç kullanmadım.Hersene sürekli kilo alıyorum.hastalığım ayda 2 defa olmaya başladı aslında 2.si tam hastalık gibi değil bir iki gün kan geliyo fakat fazla değil leke gibi.sivilcelerim arkadaşlarımın ki gibi pütür değil.bu arada sivilce ilaçları kullanmayı bıraktım çünkü annem kullanmamı istemiyo
acaba çok mu evham yapıyorum bunlar sadece ergenlik sivilcesi mi ama bu sivilcelerimi gerçekten sevmiyorum sivilceli kendimi çok çirkin hissediyorum aslında çok fazla değiller ama hafife alınacak gibi de değiller çünkü büyük ve kırmızılar.hatta internette ne bulursam sivilcelerime uygulamaya başladım çaresizlikten.bu arada doktora da gittik kist yokmuş yumurtalıklarımda ama hormonal bozuklukla ilgili bir test yapmadı sizce başka bi doktora gitmeli miyim:18:
acaba çok mu evham yapıyorum bunlar sadece ergenlik sivilcesi mi ama bu sivilcelerimi gerçekten sevmiyorum sivilceli kendimi çok çirkin hissediyorum aslında çok fazla değiller ama hafife alınacak gibi de değiller çünkü büyük ve kırmızılar.hatta internette ne bulursam sivilcelerime uygulamaya başladım çaresizlikten.bu arada doktora da gittik kist yokmuş yumurtalıklarımda ama hormonal bozuklukla ilgili bir test yapmadı sizce başka bi doktora gitmeli miyim:18: