Hormon testı yaptırdım sonuclar yenı çıktı gebeliğe engel olacak bı değer varmı Bılgısı olan yazabılırmı sonucları pazartesı gosterebılıcem merak edıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kötü degıl dımı kusura bakmayın bılgım yokda Oyuzden soruyorum gebeliğe engel olacak bı durum yok yanı oylemı anladım sınırda derkenHayir testleriniz sinir degerleri icinde cikmis
Adetliykenmi yapıldı bunlarBunlarda son cıkanlar nasıl sizce
Evet adetin 3. GünüAdetliykenmi yapıldı bunlar
Çok güzel çıkmış sorun yok benceEvet adetin 3. Günü
Tsk ederım sevındım birisi proklatin yüksek demıste canım sıkıldıÇok güzel çıkmış sorun yok bence
Yok yok stres yapma hormon bunlar her ay dalgalanmalar oluyor benim 47 çıkmıştı 1 ay sonra 17 ye düştü sürekli değişiyor yani stres yükseltir hormonları stresten uzak durmaya çalışTsk ederım sevındım birisi proklatin yüksek demıste canım sıkıldı
Gebelık ıstıyoruz da Oyuzden korktumYok yok stres yapma hormon bunlar her ay dalgalanmalar oluyor benim 47 çıkmıştı 1 ay sonra 17 ye düştü sürekli değişiyor yani stres yükseltir hormonları stresten uzak durmaya çalış![]()
Yeni istiyorsunuz galibaGebelık ıstıyoruz da Oyuzden korktum
Evt 2. Aydayız ılkdefa hormon testi verdım Oyuzden endıseledımYeni istiyorsunuz galiba
2 ay çok erken ya stres yapmayın kesinlikle 1 buçuk sene bile erken diyorlar kendinizi yıpratmayın boşuna akışına bırakın biraz en az 1 seneEvt 2. Aydayız ılkdefa hormon testi verdım Oyuzden endıseledım
2 ay çok erken ya stres yapmayın kesinlikle 1 buçuk sene bile erken diyorlar kendinizi yıpratmayın boşuna akışına bırakın biraz en az 1 sene
Hayırlısı olsun inşallah bende 2 seneye yakın bekliyorum hiç olmadı başımdan geçtiği için söyledimBenım 2 tane kızım var bu 3. Olacak olursa ama ıkıncı evlılıgın ılk çocuğumuz olacak esımde bende cok ıstıyorum ama hayırlısı tabi daha 8 aylık evlıyız Allah nasıp ettiyse olur nedıyelım
Sizin bı problemmı vardı yoksa normal olrakmı olmadı cocuk varmı baskaHayırlısı olsun inşallah bende 2 seneye yakın bekliyorum hiç olmadı başımdan geçtiği için söyledim![]()
Yok hayır benim ilk olacak eşimde sorun yok bende pcos görünümü var başka sıkıntı yok hiç olmadı yani düşük dış gebelik falanSizin bı problemmı vardı yoksa normal olrakmı olmadı cocuk varmı baska
Kotu degil olmasi gereken sinirlarda cikmis yani problem yokYani kötü degıl dımı kusura bakmayın bılgım yokda Oyuzden soruyorum gebeliğe engel olacak bı durum yok yanı oylemı anladım sınırda derken
Pcod ne oluyor bıkac yerde hep gördümde bılgım yokYok hayır benim ilk olacak eşimde sorun yok bende pcos görünümü var başka sıkıntı yok hiç olmadı yani düşük dış gebelik falan