• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon Testleri Nerede Yapılır ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba

Bunu okuyup gülen arkadaşlar olabilir ama cidden bilmiyorum.
Hormon Testleri verdi doktor . Adetin 2. veya 3. günü yapılacak. LH + E2 + Prolaktin vb........
Bunları Medical Parkt'aki doktorum Tülay Çağlar verdi özel hastane oldugu için dışarda da yaptırıp getirebilirsin dedi.

Bu testler anladıgım kadarıyla tamamlayıcı sağlık sigorrtam ücretsiz olarak özel hastanede karşılamıyor.
Devlet hastanesinde nasıl yaptırıcam ? Ne olur ne olmaz pazar adet olucam diye haftaya pazartesiye devlette kadın doğuma randevu almak istedim hiç boşluk yok.

Dışarda nerede yaptırabilirim.? Ücreti nedir ?

Yaptıran arkadaşlarımdan bilgi alabilir miyim ? :KK200:
Benimde tamamlayici var ben de yaptirdim doktorunuz tamamlayiiciniz oldugunu bilmiyordur. Konusun danisma ile en kotusu dahiliyeden yaptirabilirsiniz. Ugrasmak istemezseniz saglik ocagina gidin yapiyolar sabah erkenden

Sizin ekteki tabloyu baya inceledim değerleriniz yerinde görünüyor .netteki değerlere göre . Hayirlisi inşallah hakkinizda :KK52:

Amin canım hepimizin dilekleri duaları kabul olsun. Bende baktım değerlerde sıkıntım yok gibi.
cumartesi HSG filmi çektiricem artık onda da bişey çıkmazsa 1 senedir olmamasına çok şaşırıcam.

Back