- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Kesinlikle.Eşimi de yakın zamanda düşünüyorum dediğiniz gibi en başından tedbir almak gerekiyor iyi doktorda bulmak çok zor
Allah yardimciniz olsun insallah sorunsuz sıkıntısız guzel haber alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle.Eşimi de yakın zamanda düşünüyorum dediğiniz gibi en başından tedbir almak gerekiyor iyi doktorda bulmak çok zor
Daha her seyin en basindayken de rahim filmi cektirmek gerekir mi? Biz daha yeni dusunmeye basladik bebek. Tum testleri yaptiralim miArkadasima da pko dediler ama yanlis ilaclardan kizin durumu iyiye gidecekken daha geriye gitmis oldu zaman kaybi manevi ve maddi sikintiya girdi bu yuzdn asla bir doktora inanmiyorum. Rahim filmi harici esinizde urolojide muayene olsun basinda bilincli hareket etmek cok daha iyi sperm testi yaptirin bide❤
Bence cektirin kaybedecek hic bir sey yok 3 5 ay deneyip olmadiginda gidip tuplerde tikaniklik yapisiklik yada herhangi bisey cikma ihtimalini basindan ogrenip ona gore ilerlemis olursunuz. Siz tüm gerekeni yapin sonra artik 1 sene icinde olmazsa o zaman doktorlar zaten gereken tedavi yada her ne ise onu soyleyecektir.ben 6 ay denedim..6 ay sonunda olmayinca esim sperm testine gitti.simdiki aklim olsa mesela basinda gonderirdim. Doktorlara kalsa 35 yas altisin 1 sene bekle diyodu ben dinlemedim 6.ayda sperm testi sonucu ztn direk tup bebege gecis yaptikDaha her seyin en basindayken de rahim filmi cektirmek gerekir mi? Biz daha yeni dusunmeye basladik bebek. Tum testleri yaptiralim mi
Aminn inşallahhhKesinlikle.
Allah yardimciniz olsun insallah sorunsuz sıkıntısız guzel haber alırsınız
O zaman bu ay olmazsa dediginiz gibi yapayim. Rahim filmi hakkinda biraz olumsuz yorumlara rastladim o yuzden cekindim ama yapacak bir sey yokBence cektirin kaybedecek hic bir sey yok 3 5 ay deneyip olmadiginda gidip tuplerde tikaniklik yapisiklik yada herhangi bisey cikma ihtimalini basindan ogrenip ona gore ilerlemis olursunuz. Siz tüm gerekeni yapin sonra artik 1 sene icinde olmazsa o zaman doktorlar zaten gereken tedavi yada her ne ise onu soyleyecektir.ben 6 ay denedim..6 ay sonunda olmayinca esim sperm testine gitti.simdiki aklim olsa mesela basinda gonderirdim. Doktorlara kalsa 35 yas altisin 1 sene bekle diyodu ben dinlemedim 6.ayda sperm testi sonucu ztn direk tup bebege gecis yaptik
O yuzdn her turlu veri elinizde.olsun sonrasi artik nasip kismet
Kim ne diyo olumsuz cok merak ediyorum yani 3 5 dakikalık bir olayi acaba nasil büyütüp göz korkutuyorlar lütfen bunlari duymayin dayanilmicak aman cok aci vericek bsy asla degil tek dertleri algi resmenO zaman bu ay olmazsa dediginiz gibi yapayim. Rahim filmi hakkinda biraz olumsuz yorumlara rastladim o yuzden cekindim ama yapacak bir sey yok
Yine kadin dogum doktorundan randevu alarak mi istemem gerekecek bunu?Kim ne diyo olumsuz cok merak ediyorum yani 3 5 dakikalık bir olayi acaba nasil büyütüp göz korkutuyorlar lütfen bunlari duymayin dayanilmicak aman cok aci vericek bsy asla degil tek dertleri algi resmen
Ben istanbulda özel Sonomed görüntüleme merkezinde cektirdim aradim randevu aldim cektirdim ama devlet hastanelerinde de çekim var diye duydum onun icin prosedur nedir bilmiyorum acikcasi. Bi sorup danışmak lazimYine kadin dogum doktorundan randevu alarak mi istemem gerekecek bunu?
Tamamdir cok tesekkur ederimBen istanbulda özel Sonomed görüntüleme merkezinde cektirdim aradim randevu aldim cektirdim ama devlet hastanelerinde de çekim var diye duydum onun icin prosedur nedir bilmiyorum acikcasi. Bi sorup danışmak lazim