Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende kullanıyorum ama bı sıkıntı yaşamadım ben. Sadece kaliteli yumurta üretilmesini sağlıyor bu ilaç. Sanmıyorum ondan olabileceğini.kızlar bişey sormam lazım, inofolik şase kullanmaya başladığımdan (4 gün oldu henüz) beri özellikle sabah ve akşamları belim ve kasıklarım ağrıyor; neden olabilir sizce??? adetim daha dün bitti
bi an tedirgin oldum gerçekten; yan etki mi diye, çok sağol canımCanım bende kullanıyorum ama bı sıkıntı yaşamadım ben. Sadece kaliteli yumurta üretilmesini sağlıyor bu ilaç. Sanmıyorum ondan olabileceğini.
çünkü doktorum vajinal muayene esnasında henüz yeni oluşan çikolata kisti tespit etti 2 adet sağ overdeSize neden ca ve afp testleri yapıldı?
Evet ben de o yüzden şaşırdım afp hamilelikte bebeğin karaciğer fonksiyonları ile ilgili yapılan bir test diye biliyorum.Ca da allah korusun kanser teşhisi ve tümör şüphesinde bakılıyor.Ama doktorunuzun bir bildiği vardır.Dediğiniz gibi tümör olup olmadığını tespit etmek için değerlendirdi demekki.çünkü doktorum vajinal muayene esnasında henüz yeni oluşan çikolata kisti tespit etti 2 adet sağ overde
ca’lar da tümör mü değil mi bunu netleştirmek istedi; (kendisi çok detaycı doktor)
afp hakkında bilgim yok, çünkü bana bu test kızıma hamileyken yapılmıştı, ben sadece hamilelikte yapılıyor sanıyordum halbuki, senin bilgin var mı?
bu arada doktorum şöyle de bilgi vermişti, eğer çikolata kisti ilaç aşamasında olacak gibi ise ve hormon değerlerime kadar yansımış olsa idi ilaç tedavisine başlarız ve öncesinde karaciğer fonksiyonlarını görmem lazım demişti belki bunla alakalıdır afpEvet ben de o yüzden şaşırdım afp hamilelikte bebeğin karaciğer fonksiyonları ile ilgili yapılan bir test diye biliyorum.Ca da allah korusun kanser teşhisi ve tümör şüphesinde bakılıyor.Ama doktorunuzun bir bildiği vardır.Dediğiniz gibi tümör olup olmadığını tespit etmek için değerlendirdi demekki.
Yok değerlerniz güzel bence maşallah.Doktorunuzun da böyle detaycı olması çok iyi bence.Allah gönlünüze göre versin inşallah.bu arada doktorum şöyle de bilgi vermişti, eğer çikolata kisti ilaç aşamasında olacak gibi ise ve hormon değerlerime kadar yansımış olsa idi ilaç tedavisine başlarız ve öncesinde karaciğer fonksiyonlarını görmem lazım demişti belki bunla alakalıdır afp
ama çok şükür hiç birine gerek kalmadı sadece takip istedi, umarım ilerlemezilk kez başıma geldi
Amin inşallah canım, cümlemize de bizlerede hayırlısıylaYok değerlerniz güzel bence maşallah.Doktorunuzun da böyle detaycı olması çok iyi bence.Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Merhaba bu İlaç şase ya da tablet fark ediyor mu ve günde kaç kez nasıl kullanılır bilgi verir misiniz ?Canım bende kullanıyorum ama bı sıkıntı yaşamadım ben. Sadece kaliteli yumurta üretilmesini sağlıyor bu ilaç. Sanmıyorum ondan olabileceğini.
merhaba, öncelikle bunlar ilaç değil doğurganlığa katkı takviye sadece, ayrıca folik asit destekliMerhaba bu İlaç şase ya da tablet fark ediyor mu ve günde kaç kez nasıl kullanılır bilgi verir misiniz ?
Sizin çokmuş . Bende takviye için istiyorum. Belki faydası olur diye folik asit niyetine kullanırım diye düşünüyorum. Ocak’ta dr a gidicem o zamana kadar kullanırım diye düşünüyorum ama bilmiyorum.merhaba, öncelikle bunlar ilaç değil doğurganlığa katkı takviye sadece, ayrıca folik asit destekli
şase yani toz olanın kutusunda sabah ve akşam aç karnına alınmalıdır yazıyor 1’er adet fiyatı 50.75 krş
combi olan şase içeriğine göre daha yoğunmuş eczacı böyle bilgi verdi, onun kullanımı ve fiyatını bilmiyorum
bana kendi kadın doğum doktorum muayene ve tahlil sonuçlarıma göre verdi günde 2+2 4 doz olacak şekilde içiyorum
Canım içerisindeki etken madde miktarı şase olanda sanırım daha fazlaymis. Ben günde iki kere sabah akşam aç karnına alıyorum.Merhaba bu İlaç şase ya da tablet fark ediyor mu ve günde kaç kez nasıl kullanılır bilgi verir misiniz ?
Yani bende öyle kullanabilirim hem takviye sonuçta ilaç değil. Folik asit zaten içmeliyiz onu içerim bende . Cevap için teşekkür ederim.Canım içerisindeki etken madde miktarı şase olanda sanırım daha fazlaymis. Ben günde iki kere sabah akşam aç karnına alıyorum.
Rica ederim canım, evet takviye edici gıda olarak geçiyor zaten. Yumurtaların kalitesini arttiriyormusYani bende öyle kullanabilirim hem takviye sonuçta ilaç değil. Folik asit zaten içmeliyiz onu içerim bende . Cevap için teşekkür ederim.
benim doktorum önerdi dozunu, o nedenle içim rahatSizin çokmuş . Bende takviye için istiyorum. Belki faydası olur diye folik asit niyetine kullanırım diye düşünüyorum. Ocak’ta dr a gidicem o zamana kadar kullanırım diye düşünüyorum ama bilmiyorum.
canım biliyor musun acabaRica ederim canım, evet takviye edici gıda olarak geçiyor zaten. Yumurtaların kalitesini arttiriyormus
Teşekkür ederim Ocak’ta gideceğim o yüzden o zamana kadar kullanırım gittiğimde de söylerim kullanıyorum diyebenim doktorum önerdi dozunu, o nedenle içim rahat
ama siz doktora gitmeden kullanacaksanız sabah ve akşam yeterlidir
zararı yok, kolay hamile kalmak isteyenler alıp kullanabiliyorlarmış
Sayı olarak etkisi yokmuş canım ama var olan yumurtanın kaliteli gelişmesini sağlıyormuş. Böylece gelişen yumurta belirli boyuta ulaşınca çatlıyor....canım biliyor musun acabayumurta sayısında da işlevi var mı? kolay çatlamasına da yardımcı oluyor mu acaba içeriğinde maddeler?
tamam canım, sağol yine deSayı olarak etkisi yokmuş canım ama var olan yumurtanın kaliteli gelişmesini sağlıyormuş. Böylece gelişen yumurta belirli boyuta ulaşınca çatlıyor....
Yani benim bildiğim kadarıyla. Yine de iddia etmiyim