Hormon testi ve kist!! Bilgisi olan varmı??

canım akşam uzun uzun konuşmuştuk tekrar aynı cümleleri yazmak istemiyorum . ma çok stres yapma. inşaallah geçer. bence sen başka bi doktora daha git tekrardan geçmiş olsun dileklerimle opuyorumnanaktan

eğer 2 cm ise çatlamamış yumurta olması olasılığı yüksektir bence adet olduktan sonra gittiğinde eğer yok olmuşsa öyledir ve adet yoluyla atılmıştır.. benm 5.3 cm var sağ overda dün hormon testi için kan aldılar MR çekilcek bakalımm ne çıkcak.. geçmiş olsun..

eğer testlerinde ca fln yazıyorsa ve adet günü farketmez dendiyse ,kanser belirteçlerine bakmak istemiştir.bu seni hemen korkutmasın.kist görünce doktorlar rutin olarak birşey kaçırmamak için bazı tümörlerin salgıladığı maddelere bakarlar yüksek mi diye.benim bir arkadaşımda da çıktı mesela kist ve aynı şekilde tahlileri yaptılar birşey çıkmadı.çoğu kişide bişey çıkmasa da dediğim gibi tedbiri elden bırakmamak adınaa.s

ama canım sonuçta yumurta en son 22mm olup atılıyor.kist çatlamayan yumurtadan oluyor ama cm i bulunca önemsenmeyecek bişey değil..benim 3,5 cmlikti doğum kontrol hapı vermişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…