Gebeliğe Hazırlık Hormon testi sonuçlarıma bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceyizaskina12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
210
62
98
27
Arkadaslar merhaba adetin 4 gunu yaptirdigim hormon testimi yorumlar misiniz ben tam anlamıyorum bir sorun var mi? Bu konudan anlayanlar bana detayli anlatabilirler mi?

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-23-13-11-40-1.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 80
Yaşınız kaç bilmiyorum ama genel olarak iyi görünüyor. Fsh 8den az olması çok iyi ths da gayet iyi. Beta testi de yapmışlar hamile değilsiniz şuan iyi durumda genel olarak

Yaşım 22 hamile kalmak istiyorum 9 ay önce dogum yaptim bebegim vefat etti. 6 ay korunduk 3 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum. 3 aydır ara kanama yaşıyordu m yani yumurtlama donemindiler kanamam oluyordu bir sorun mu var acaba diye doktordan hormon testi istedim sonucumu da merakımdan buraya atayim dedim sagolun Allah razi olsun

Yaaa çok üzüldüm Allah sabır versin. İnşallah olur bir daha ben ne kadar üzülmeyin desemde zor tabi insan kötü oluyor. Rabbim inşallah en kısa zamanda yine verir sağlıklı eli ayağı düzgün Belki üzüldüğünüz için bu şekilde olmuş olabilir. Bide çocuk düşündükten sonra bir sene kadar tutmaması normal ama kanamaları ihmal etmeyin tabiki takibini yaptırın

Evet haklisiniz zaten herşeyin başı stres doktorum da bunu söyledi ama testim temiz çıktığı için icim rahat artik rabbime teslim oluyorum o ne zaman isterse nasip etsin bize

Evet haklisiniz zaten herşeyin başı stres doktorum da bunu söyledi ama testim temiz çıktığı için icim rahat artik rabbime teslim oluyorum o ne zaman isterse nasip etsin bize
Üzülmeee bu sonuçlara göre güzel sağlıklı bir gebelik olur

Ya gebeliğe engel değil ama fsh 8den fazla olmasını istemiyo doktorlar. Bu yumurta kalitesini etkileyen bir hormon. Ama genel olarak iyi hayıt otu falan kullansan geçer. Eksik vitamin falan varsa onları da gider belki onlardan kaynaklı da olabilir. Ama ciddi bir sorun değil olur yani

Cook tesekkur ederim Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…