Hormon testi sonuçlarıı

72cansel27

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
24
6
16
27
20 yaşındayım. Adet gecikmesi nedeniyle doktora gittim ve adetin 3.günü hormon testi yaptırdım. Sonuçlar normal mi veya pco olma ihtimalim var mı?
Estradiol (E2) 65,97
FSH 5,23
LH 9,17
TSH 2,050
Prolaktin 20,03

Teşekkürler.

20 yaşındayım. Adet gecikmesi nedeniyle doktora gittim ve adetin 3.günü hormon testi yaptırdım. Sonuçlar normal mi veya pco olma ihtimalim var mı?
Estradiol (E2) 65,97
FSH 5,23
LH 9,17
TSH 2,050
Prolaktin 20,03

Teşekkürler.
Lh fsh dan yüksek olduğu durumlarda pco teşhisi koyulabilir ama tek başına mümkün değil muayeneyle ve sizin kendi şikayetlerinizle birleştirilerek söylenebilir. Yumurtalıklar da kist görüldü mü ? Adet düzensizliği+tüylenme+kilo alma+sivilcelenme+yumurtlama sıkıntıları gibi etkenlerle birleşip pco durumu ele alınır Hoppa

Lh fsh dan yüksek olduğu durumlarda pco teşhisi koyulabilir ama tek başına mümkün değil muayeneyle ve sizin kendi şikayetlerinizle birleştirilerek söylenebilir. Yumurtalıklar da kist görüldü mü ? Adet düzensizliği+tüylenme+kilo alma+sivilcelenme+yumurtlama sıkıntıları gibi etkenlerle birleşip pco durumu ele alınır Hoppa

Evet adet düzensizliği yüzünden gittim zaten ve sanırım kistten şüphelendiği için hormon testi yaptı.

Aslanpençesini çok duydum gerçekten işe yarıyor mu?
Bende daha yeni kullanmaya başladım ama ilaçsız 2,5 senedir çok şükür regli olabiliyorum genelde yeşil çay,çivan perçemi,biberiye,kekik falan demler içerdim reglime iyi geliyordu o düzene :KK54:yeni öğrendim diğer saydıklarımı hormonları düzenlediğine dair çok fazla yorum var.

Bende daha yeni kullanmaya başladım ama ilaçsız 2,5 senedir çok şükür regli olabiliyorum genelde yeşil çay,çivan perçemi,biberiye,kekik falan demler içerdim reglime iyi geliyordu o düzene :KK54:yeni öğrendim diğer saydıklarımı hormonları düzenlediğine dair çok fazla yorum var.
Tam olarak ne yapıp iciyorsunnn???

Tam olarak ne yapıp iciyorsunnn???

Saydığım bitkileri hayıt tohumu+aslan pençesi+civan perçemini bir tutam hepsinden ekleyip 1 bardak suya demliyorum 10 dakika kadar sabah aç karnına akşam da yatmadan önce içiyorum canım:KK54:Yeşil çayı tek başına ya da biberiye kekik civan perçemi karışımı yapacaksam onu yine sabahları 5-6 dakika demleyip birer tutam şeklinde aynen kahvaltıdan sonra içerdim :kahve:

Back