Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
- Konu Sahibi Edaavcialtuner
-
Senin yüzünden olurmu canım sakın öyle düşünme ve korkma allah'tan gelen sende de bi rahatsızlık geçirmiştim kendini suçlama kesinlikle biraz zaman gecsin bende araştırıyorum metreden bu igne hakkında dogurgâlik geri dönüyormuş sende yaz 3 aylik igne diye görürsün biraz zamana ihtiyacımız var bende senle aynibdurumdayim bekliyorum irtibatimizi hiç koprmayalim biz birbirimizin destekçisi ayfada bunu igneyi kullanan çok nadir bende bakıyorum millet hep adeti bekliyor hayirlisini dile ve sakın korkma kendini asla suçlama rabbim verecek olanda alacak olanda doktorla aracı sadece sabır sadece istediğin zaman yaz burdayım bende sürekli canını sıkma eşinize uzme sakın uğraş bul kendine el işi yap böyle yap yürüyüş yap kafanı dağıtacak bu igne o kadar bürünüp gece olsa kalan doku öyle olsa doktorlar zaten olmaz deyip söylerdi ki zaten öyle bi igne olsa satılmaz tavsiye edilmez bak ben 23 yasinda 1 aylik olandan bürünmüştü tabi 6 sene çocuk istemediğim için tabi üzerinden 6 yıl geçip hamile kalmıştım eğer çocuğu daha erken istesem oluyormuş olmasa benim 3 çocuk olmazdı bunu böyle düşün yıllarca duaları kullandım 3 tane cocugum oldu bu 3 aylik ilk defa kullandım normalde ben korunmadigim ertesi ay hamile kalitdum hemde çok çabuk mayısta evlendim haziranda hamileydi ilk oğluma oda şuna 15 yasinda ve 7 aylik dogdu 2 kinci oğlan 8 aylik kızda 9 dogdu ben burdayım istediğin vakit yaz konuşalım konuştukça destek oluruz birbirimizeHadi ya üzüldüm şimdi... eşim çok istiyor ve benim yüzümden bu güzel şeyden mahrum kalıyor
Hadi ya üzüldüm şimdi... eşim çok istiyor ve benim yüzümden bu güzel şeyden mahrum kalıyor
Buradayım canım giremedim nete çok iyi geliyorsun bana gerçekten yürekten teşekkür ederim sana sende istediğin zaman yanındayım...Ordamisin canim
Test yaptim ben yine iki saat önce dayandı atıyorum bi baksanaBuradayım canım giremedim nete çok iyi geliyorsun bana gerçekten yürekten teşekkür ederim sana sende istediğin zaman yanındayım...
Test yaptim ben yine iki saat önce dayandı atıyorum bi baksana
Test yaptim ben yine iki saat önce dayandı atıyorum bi baksana
Aaaaa hamilesin çok sevindim tebrik ederim allahım bana da nasip etsin inşallah
Numaran olsa arardım valla çok sevindimAaaaa hamilesin çok sevindim tebrik ederim allahım bana da nasip etsin inşallah
İkinci çizginin silik çıkması hamile olduğuna işaret yarın kan testi yapmalısınNumaran olsa arardım valla çok sevindim
Bilmiyorum ki canım hale inanamıyorum yine öylesine yapmistim aman yine çıkmaz diye akşam üzeri böyle cikti sabah bidaha tekrarlayacak bacim hayırlısıyla ilimizde ayni anda hamile oluruz sana haber versemmi vermeden diye düşündüm ilimizde durum aynı seni üzmek istemedim uyyamiyorum oturuyom öyle rabbim insallah ikimizinde aynı anda nasip etsin insallah kendimden çok sana istiyorum benim var 3 tane insallah rabbim sana nasip eder duaların hep seninle eğer benim çıktıysa şayet varsa seninde çıkacaktır ilimizde ayni igneyi yaptırdık kasimda günümüz bitti aynı durumdayızAaaaa hamilesin çok sevindim tebrik ederim allahım bana da nasip etsin inşallah
Bilmiyorum ki canım hale inanamıyorum yine öylesine yapmistim aman yine çıkmaz diye akşam üzeri böyle cikti sabah bidaha tekrarlayacak bacim hayırlısıyla ilimizde ayni anda hamile oluruz sana haber versemmi vermeden diye düşündüm ilimizde durum aynı seni üzmek istemedim uyyamiyorum oturuyom öyle rabbim insallah ikimizinde aynı anda nasip etsin insallah kendimden çok sana istiyorum benim var 3 tane insallah rabbim sana nasip eder duaların hep seninle eğer benim çıktıysa şayet varsa seninde çıkacaktır ilimizde ayni igneyi yaptırdık kasimda günümüz bitti aynı durumdayız
Ayyy inşallah hiçüzülür müyüm? Aksine çok çok sevindim kan tahlili yaptırınca haber et merakla bekliyorum inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallahBilmiyorum ki canım hale inanamıyorum yine öylesine yapmistim aman yine çıkmaz diye akşam üzeri böyle cikti sabah bidaha tekrarlayacak bacim hayırlısıyla ilimizde ayni anda hamile oluruz sana haber versemmi vermeden diye düşündüm ilimizde durum aynı seni üzmek istemedim uyyamiyorum oturuyom öyle rabbim insallah ikimizinde aynı anda nasip etsin insallah kendimden çok sana istiyorum benim var 3 tane insallah rabbim sana nasip eder duaların hep seninle eğer benim çıktıysa şayet varsa seninde çıkacaktır ilimizde ayni igneyi yaptırdık kasimda günümüz bitti aynı durumdayız
Tamam canım daha yaptırmadım sabah testi tekrarladım oda negatif cikti en güzeli kan testi herhalde varsa orda olsada orda çıkacak herhaldeAyyy inşallah hiçüzülür müyüm? Aksine çok çok sevindim kan tahlili yaptırınca haber et merakla bekliyorum inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah
Rabbim senin de gönlüne göre versin kuzum.
Tamam canım daha yaptırmadım sabah testi tekrarladım oda negatif cikti en güzeli kan testi herhalde varsa orda olsada orda çıkacak herhalde
Biraz önc3 ben de test yaptım herzaman ki gibi negatif.
Tamam canım daha yaptırmadım sabah testi tekrarladım oda negatif cikti en güzeli kan testi herhalde varsa orda olsada orda çıkacak herhalde
Bekleyecegiz kuzum bu ayın sonunda doktor kontrolum vardı bakalım ne diyecek ne çıkacakBiraz önc3 ben de test yaptım herzaman ki gibi negatif
Testi biraz bekler ne çıkıyor atma birazBiraz önc3 ben de test yaptım herzaman ki gibi negatif
Negatif ya haftaya tekrar bakıcam artık valla sıkıldım artık her hafta test yapmaktan bu arada instgramdan takipleşelim eda__altuner eklersin istersenTesti biraz bekler ne çıkıyor atma biraz
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda ben isteğim kullanmıyorum canım hiç sosyal.medya kullanmadım bu zamana kadar eşim çok kuruldu disiplinli anlayacagiz bi vatsapNegatif ya haftaya tekrar bakıcam artık valla sıkıldım artık her hafta test yapmaktan bu arada instgramdan takipleşelim eda__altuner eklersin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?