Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
- Konu Sahibi Edaavcialtuner
Senin yüzünden olurmu canım sakın öyle düşünme ve korkma allah'tan gelen sende de bi rahatsızlık geçirmiştim kendini suçlama kesinlikle biraz zaman gecsin bende araştırıyorum metreden bu igne hakkında dogurgâlik geri dönüyormuş sende yaz 3 aylik igne diye görürsün biraz zamana ihtiyacımız var bende senle aynibdurumdayim bekliyorum irtibatimizi hiç koprmayalim biz birbirimizin destekçisi ayfada bunu igneyi kullanan çok nadir bende bakıyorum millet hep adeti bekliyor hayirlisini dile ve sakın korkma kendini asla suçlama rabbim verecek olanda alacak olanda doktorla aracı sadece sabır sadece istediğin zaman yaz burdayım bende sürekli canını sıkma eşinize uzme sakın uğraş bul kendine el işi yap böyle yap yürüyüş yap kafanı dağıtacak bu igne o kadar bürünüp gece olsa kalan doku öyle olsa doktorlar zaten olmaz deyip söylerdi ki zaten öyle bi igne olsa satılmaz tavsiye edilmez bak ben 23 yasinda 1 aylik olandan bürünmüştü tabi 6 sene çocuk istemediğim için tabi üzerinden 6 yıl geçip hamile kalmıştım eğer çocuğu daha erken istesem oluyormuş olmasa benim 3 çocuk olmazdı bunu böyle düşün yıllarca duaları kullandım 3 tane cocugum oldu bu 3 aylik ilk defa kullandım normalde ben korunmadigim ertesi ay hamile kalitdum hemde çok çabuk mayısta evlendim haziranda hamileydi ilk oğluma oda şuna 15 yasinda ve 7 aylik dogdu 2 kinci oğlan 8 aylik kızda 9 dogdu ben burdayım istediğin vakit yaz konuşalım konuştukça destek oluruz birbirimizeHadi ya üzüldüm şimdi... eşim çok istiyor ve benim yüzümden bu güzel şeyden mahrum kalıyor