hormon tahlili sonucunu aramızda değerlendirelim

Bak canım benimde başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti 7 haftalikken kürtaj oldum 3 ay sonra duzenim değişti benimde prolaktinim yüksek çıktı adet duzenim değişti ilk gebelik etkiliyor galiba senin Adetlerin nasil

selam benimde şuan son yaptırdığım testte prolaktinim yüksek çıktı ama adetlerim hep düzenlidir birde bu testi ben hep adetin 2 ya da 3 günü öğlen sıralarında yaptırdım aç karna yardımcı olur musunuz doktorum önemli değil ilaçla düşürülür dedi

selam benimde şuan son yaptırdığım testte prolaktinim yüksek çıktı ama adetlerim hep düzenlidir birde bu testi ben hep adetin 2 ya da 3 günü öğlen sıralarında yaptırdım aç karna yardımcı olur musunuz doktorum önemli değil ilaçla düşürülür dedi
Adet miktarında degisiklik varmi

TSH 2.64 ft4 1.36 ft3 0.378 prolaktin 27.1 fsh 4.78 lh 10.35 nasıl ya sonuçları hamileliği engel mi
laboratuarın referans değerleri yok ama genel değerlere göre bakarsak prolaktin sınırda gibi ayrıca lh gebeliğe engel olabilecek derecede yüksek, düşmesi lazım ki gebe kalmak kolaylaşsın ve doktor ultrasonla baktı mı bilmiyorum ama hormon testinden pko ihtimali gözüküyor... lh düşürmek için en iyi çözümlerden birisi hayıt tohumu..

Sen hormonlardan anliyormusn ya birsey sorucam : ) lh 8.55 çıktı fsh 9.67 sence nası birde bişey duydum fsh lh birbirine yakın olunca yumurtlama gerceklesiyormus
Ya ben anlamıyorum sonuçlardan zaten doktora gittiğimde de bole sonuçlar beklemiyordum insan başına gelince herseyi araştırmaya başlıyor Allah hepinize yardimci olsun ya çok zor

Ya kızlar bişi daha sorcam bu Hayıt tohumunu adetin 2. Günü başlayın diyorlar ya lh için benim adetim 16 agustos şimdi kullanan sıkıntı olur mu

merhaba kızlar 25 yaşındayım bekarım 13 yaşında adet görmeye başladım ilk yıllarda 2 ay oluyo 1 ay olmuyodu ama zaman ilerledikçe bu olmayan 1 aylık süre 6-8 ayı buldu.doktora gittim hep yasmin isimli doğum kontrol hapı verdiler.6 ay bi kullandım bıraktım yine düzensizlik başladı.tekrar gittim yine aynı hapı verdi yine 6 ay kullandım bıraktım düzensizlik başladı.tekrar 8 ay olmadı yine gittim aynı hapı yine verdi bu defa 2 yıl kesintisiz kullandım ilacı bırakınca düzensizlik yine devam etti ve bu defa tam 1 yıldır adet olmuyorum.geçen gün yine bi doktora gittim yumurtalıkların ve rahimin diğer bayanlara göre küçük kalmış dedi.hormon tahlilleri yaptı hepsi normal çıktı ama ESTRADİOL (östrojen) hormonum düşük (14) çıktı.bana CYCLO PROGYNOVA isimli ilacı verdi 3 aylık daha yeni başladım.ben artık yorgun bitkin psikolojim bozuk bi haldeyim ne yapmam lazım korkuyorum ilerde çocuğum olmayacak diye

Merhabalar tahlil sonuçlarım bu sıkıntı var farkındayım fakat ne durumda olduğumu bilmek istiyorum. Adetimin 3. Gunu yapıldı bu tahliller ve doktor alttan muayene etti yumurtan var dedi.fakat sanırım pek iç açıcı degil ve aşırı derecede kafaya takiyorum bir kere dahi olsa annelik duygusunu yaşamak istiyorum..

Eklentiler

• 20150812_151849.jpg
    20150812_151849.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 95
Merhabalar tahlil sonuçlarım bu sıkıntı var farkındayım fakat ne durumda olduğumu bilmek istiyorum. Adetimin 3. Gunu yapıldı bu tahliller ve doktor alttan muayene etti yumurtan var dedi.fakat sanırım pek iç açıcı degil ve aşırı derecede kafaya takiyorum bir kere dahi olsa annelik duygusunu yaşamak istiyorum..
Benimde prolaktinim yüksek canım tüylenme gibi bir sorunun var mı peki senin

Back