hormon tahlili sonucunu aramızda değerlendirelim

test adetin 3. günü yapılmamış en doğru sonuç o zaman çıkar aslında ama tabiiki bu da yol gösterici..
benim gibi sende pko lusun galiba lh yüksek, doktorlara göre lh fsh dan düşük olmalı aksi durumda pko var demektir
ayrıca fsh değerin de biraz yüksek değerin aşağılara inmesi yumurtlamaya fayda sağlayacaktır
hayıt tohumu, civanperçemi ve aslan pençesini birer ay dönüşümlü olarak kullanmanı öneririm özellikle fsh ve lh hormonlarını düzenlemede etkili bunlar
son olarak prolaktin ve tiroid değerlerin gayet iyi onlarda herhangi bir sıkıntı yok
demekki yumurtlayamamamın sebebi lh fsh miş öylemi? prolaktin problemim ilk problemimdi ,şuan 24 yaşındayın 18-22 yaşları arasında hep yüksek çıkardı ,şimdi ise fsh lh problemli demekki

demekki yumurtlayamamamın sebebi lh fsh miş öylemi? prolaktin problemim ilk problemimdi ,şuan 24 yaşındayın 18-22 yaşları arasında hep yüksek çıkardı ,şimdi ise fsh lh problemli demekki
Evet canım fsh ve lh değerleri direkt olarak yumurtlama ile alakalı.. Pko da lh yüksek oluyor zaten ama senin fsh da biraz düşmeli ki dediğim gibi aslan pençesi fsh ı düşürür,hayıt da lh ı düşürür ama istikrarlı bir şekilde 6 ay filan uygulamalısın
size doktorum diyebilir miyim :KK71::KK9: bilmediğim şeyler çokmuş sağolasın. kendiliğinden adet olamadığım için bakmak istedi doktor ama böyle yol göstermedi. hayıt tohumu içmiştim 20 gün kadar belki adet olurum diye ama olmadım . eğer faydası olursa kullanmak istiyıorum onları nasıl kullanmalıyım peki?
Est.Canım doktorların elinde oyalanınca insan kendinin doktoru olmak zorunda kalıyor
Hayıt uzun süre kullanımda fayda sağlar 6 ay filan kullanmalısın günde 2-3 kez 1bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı çekilmiş hayıt tohumu konulup 5 dk.kaynatılıp 10 dk.dinlendirici içilir ama sen fsh için de aslan pençesi kullanmalısın ancak bunları 1 er ay dönüşümlü yapılmalı hepsi beraber kullanılması pek önerilmiyor
Son olarak adet söktürücü olarak da civan perçemini öneriyor İbrahim Saraçoğlu

Evet canım fsh ve lh değerleri direkt olarak yumurtlama ile alakalı.. Pko da lh yüksek oluyor zaten ama senin fsh da biraz düşmeli ki dediğim gibi aslan pençesi fsh ı düşürür,hayıt da lh ı düşürür ama istikrarlı bir şekilde 6 ay filan uygulamalısın

Est.Canım doktorların elinde oyalanınca insan kendinin doktoru olmak zorunda kalıyor
Hayıt uzun süre kullanımda fayda sağlar 6 ay filan kullanmalısın günde 2-3 kez 1bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı çekilmiş hayıt tohumu konulup 5 dk.kaynatılıp 10 dk.dinlendirici içilir ama sen fsh için de aslan pençesi kullanmalısın ancak bunları 1 er ay dönüşümlü yapılmalı hepsi beraber kullanılması pek önerilmiyor
Bunları yapsam faydali olur degilmi canım :KK14::KK73:

Bir ay civa npercemi bir ay hayit bir ay aslanpencesi canım dimi

Bir ay civa npercemi bir ay hayit bir ay aslanpencesi canım dimi
Evet Saraçoğlu bu şekilde öneriyor inşallah sende uygula faydasını görürsün en az 6 ay uygulamalısın ki fayda sağlasın... Ayrıca pko da kilo kontrolü de çok önemli.. Spor (veya yürüyüş) yaparak,hazır, işlenmiş gıdalar ve abur cuburdan uzak durarak, sağlıklı beslenerek de pko nun bünyeye yaptığı zararı indirgeyebilirsin.. Malum pko hormonlarla alakalı bir düzensizlik ve sağlıksız gıdalar da hormonlarda tahribata yol açıyor bu yüzden beslenmede de değişiklikler yapılmalı çünkü pko hayat boyu süren bir durum ve bununla ilaçsız mücadele etmenin yolları bunlar...

Evet Saraçoğlu bu şekilde öneriyor inşallah sende uygula faydasını görürsün en az 6 ay uygulamalısın ki fayda sağlasın... Ayrıca pko da kilo kontrolü de çok önemli.. Spor (veya yürüyüş) yaparak,hazır, işlenmiş gıdalar ve abur cuburdan uzak durarak, sağlıklı beslenerek de pko nun bünyeye yaptığı zararı indirgeyebilirsin.. Malum pko hormonlarla alakalı bir düzensizlik ve sağlıksız gıdalar da hormonlarda tahribata yol açıyor bu yüzden beslenmede de değişiklikler yapılmalı çünkü pko hayat boyu süren bir durum ve bununla ilaçsız mücadele etmenin yolları bunlar...
Sen de pkoluyum demiştinya hamilelik zor mu oldu yoksa kolay mı kaldin

Birde hala şaskinim .Bugüne kadar hep prolaktin problemim var diye biliyorken artık fsh var değişik geliyo:KK58: fsh prol . e göre daha yaygın daha genel bir durum olarak gördüm sitede azbucuk rahatlattı sanki

Son düzenleme:
Sen de pkoluyum demiştinya hamilelik zor mu oldu yoksa kolay mı kaldin
Benim pko çok ileri derecede değildi adetlerim her ay geliyordu sadece birkaç gün gecikme oluyordu ama hamileliği çok takıntı yaptığım için ve başka sıkıntılar da olduğu için 1.5 sene bekledim bebek için ve kafamı rahatlattığım ay hamile kaldım inş.sende hayırlısıyla kavuşursun muradına

Benim pko çok ileri derecede değildi adetlerim her ay geliyordu sadece birkaç gün gecikme oluyordu ama hamileliği çok takıntı yaptığım için ve başka sıkıntılar da olduğu için 1.5 sene bekledim bebek için ve kafamı rahatlattığım ay hamile kaldım inş.sende hayırlısıyla kavuşursun muradına
Hadi ya 1.5yil uzunmus. Hayırlısıyla hamile sin. Inşallah sağ salim gelir bebisin canım. Biz şimdilik olsun demiyoruz şimdilik problemim kendim adet görmek haplar zarar veriyor çok. Bebek 1 sene sonra kesin isteriz inşallah hayirlisi ile olur çok istiyoruz hep hayallerini kuruyoruz

Hadi ya 1.5yil uzunmus. Hayırlısıyla hamile sin. Inşallah sağ salim gelir bebisin canım. Biz şimdilik olsun demiyoruz şimdilik problemim kendim adet görmek haplar zarar veriyor çok. Bebek 1 sene sonra kesin isteriz inşallah hayirlisi ile olur çok istiyoruz hep hayallerini kuruyoruz
Teşekkür ederim inş. Sanada istediğin zaman hayırlısıyla nasip etsin Allah

Canlar bugün yeni doktorum fsh ve lhnin hep yüksek geldiğini söyledi bunu ilk sizden duymuştum ve doğru soylemissiniz bu işten anlıyorsunuz :) teşekkür etmek istedim tekrar

Kızlar sonucumu yorumlar misiniz durumum nasil :( hamile kalmaya uğraşıyorum da

Eklentiler

• 20150724_133445.jpg
    20150724_133445.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar sonucumu yorumlar misiniz durumum nasil :KK43: hamile kalmaya uğraşıyorum da
merhaba canım daha önce de farklı bir tahlilini yorumlamışım ve şimdi de konuyu tesadüfen gördüm ve yazmak istedim... önceki sonucunla karşılaştırınca fsh 9 dan 5 e ; lh da 14 den 8 e düşmüş bu çok iyi gelişme çünkü fsh düştükçe yumurta kalitesi artıyor lh düştükçe de pko nun verdiği hasar azalıyor inş. kavuşursun bebeğine hayırlısıyla...

merhaba canım daha önce de farklı bir tahlilini yorumlamışım ve şimdi de konuyu tesadüfen gördüm ve yazmak istedim... önceki sonucunla karşılaştırınca fsh 9 dan 5 e ; lh da 14 den 8 e düşmüş bu çok iyi gelişme çünkü fsh düştükçe yumurta kalitesi artıyor lh düştükçe de pko nun verdiği hasar azalıyor inş. kavuşursun bebeğine hayırlısıyla...
Canimmmm benimmmm beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam :) :) çok büyük moral verdin şu an teşekkür ederim Allah razı olsun senden. Rabbim sağ salim bebeğine kavustursun sizi

Kizlar benim sonuclarimda bakarmisiniz prolaktin biraz yüksek ama başka sorun varmı geçen sene temmuzda ıstenmeyen bir gebelik geçirdim acaba ondan mi yüksek bu hormon.

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 130
Kizlar benim sonuclarimda bakarmisiniz prolaktin biraz yüksek ama başka sorun varmı geçen sene temmuzda ıstenmeyen bir gebelik geçirdim acaba ondan mi yüksek bu hormon.
bence de sadece prol. yüksek gibi gözüküyor. huzurunsesi daha güzel yorumlar yapıyor ;) normalde hormon bozukluğu yaşıyor msun?

bence de sadece prol. yüksek gibi gözüküyor. huzurunsesi daha güzel yorumlar yapıyor :KK66: normalde hormon bozukluğu yaşıyor msun?
Yok canım ben ıstenmeyen bir gebelik geçirdim daha doğrusu ben onu dogurmak isterdim ama karşı taraf isteksizdi ve o korkuyla ani verilmiş bir karar 1 yil oldu morali m hep bozuk aklım o güne gidiyo o yüzden belki etkilenmiş olabilir Hayır ilk kez hormona baktirdim üstelik gebe kaldigimdada adetimin 5 günüydü yani adetliyken gebe kaldım prolaktin nasıl düşer onuda bilmiyorum

Back