hormon tahlili sonucunu aramızda değerlendirelim

Lh icin hayit tohumu al hergün bi bardak kaynar suya bi cay kasigi at demle suz iç canim bide çörek otu bal tarcin kuru adetin 2. Gunu basla canim allh tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin canim
Canim benim Allah razı olsun aç mi içiyoruz tok mu? hayıtı kesinlikle yapacağım da çörek otu bal tarçın i nasıl yaptığını da anlatma imkanın var mı :KK23:çok soru sordum canım kusura bakma

Hayiti ne cok aç ne çok tok ic canm normal çörek otu kurude resim ekledim sabah akşam aç

Eklentiler

• Screenshot_2014-06-01-16-09-05.png
    Screenshot_2014-06-01-16-09-05.png
    130,4 KB · Görüntüleme: 78
Selam kizlar benim test sonuclarima da bir bakabilir misiniz? :110:

Eklentiler

• IMG-20150728-WA0001-01.jpeg
    IMG-20150728-WA0001-01.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 84
Gercekten mi? Cunku bebek istiyoruz.. Gorunurde bisey yok ama olmuyor yine de. :KK64:Bekleyise devam bakalim.. Tesekkur ederim bu arada

Arkadaslar biz 1 yıldır korunmjyoruz geçen ay adetim gecikti doktora gittim testler yaptı eşimde yaptı benim lh yükselmiş doktor öyle dedi değer 10.35 çok mu yüksek bilemedim zayıf olduğun için ilaçta vermedi önümüzdeki adetin in 2. Günü gel bo tedavi uygulayalim dedi sizce ne tedavisi uyguluyacaktir bide çok mu yüksek bu deger

Hayiti ne cok aç ne çok tok ic canm normal çörek otu kurude resim ekledim sabah akşam aç
Canim ben bal çörek otu tarçın a başladım bugün. Sence hayıt suyu da içeyim mi zararı mi olur faydası mi ??
yada incir mi kullansam canım sen hormonlar dan anlıyorsun prolaktinim çok yüksekti seneler önce sonra bu seviyelere geldi , prolaktinime göre kuru incir yesem mi yoksa yükseltme ihtimaline karşılık icmeyeyim mi?

Canim ben bal çörek otu tarçın a başladım bugün. Sence hayıt suyu da içeyim mi zararı mi olur faydası mi ??
yada incir mi kullansam canım sen hormonlar dan anlıyorsun prolaktinim çok yüksekti seneler önce sonra bu seviyelere geldi , prolaktinime göre kuru incir yesem mi yoksa yükseltme ihtimaline karşılık icmeyeyim mi?
hayıtı iç ama incir kürü yapma iki kür zararlıymış

TSH 2.64 ft4 1.36 ft3 0.378 prolaktin 27.1 fsh 4.78 lh 10.35 nasıl ya sonuçları hamileliği engel mi

Bilmiyorum canım ya benim 4 yaşında bi kızım var ikinci bebeği istiyoruz doktora gittik ultrason bişi çıkmadı sonra tahlil sonuçlari bu şekilde çıktı doktor lh yüksek tuylenme var mi dedi ama bende yok hap zayıf olduğum için daha kötü yaparmiş bu adetim in 2. Günü tekrar çağırdı tedavi başlıcaz dedi ama ne tedavisi bilmiyorum ve korkuyorum büyük bi problem mi nedir öf. ..

Bilmiyorum canım ya benim 4 yaşında bi kızım var ikinci bebeği istiyoruz doktora gittik ultrason bişi çıkmadı sonra tahlil sonuçlari bu şekilde çıktı doktor lh yüksek tuylenme var mi dedi ama bende yok hap zayıf olduğum için daha kötü yaparmiş bu adetim in 2. Günü tekrar çağırdı tedavi başlıcaz dedi ama ne tedavisi bilmiyorum ve korkuyorum büyük bi problem mi nedir öf. ..
Bak canım benimde başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti 7 haftalikken kürtaj oldum 3 ay sonra duzenim değişti benimde prolaktinim yüksek çıktı adet duzenim değişti ilk gebelik etkiliyor galiba senin Adetlerin nasil

Bak canım benimde başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti 7 haftalikken kürtaj oldum 3 ay sonra duzenim değişti benimde prolaktinim yüksek çıktı adet duzenim değişti ilk gebelik etkiliyor galiba senin Adetlerin nasil
Ya ilk defa geçen ay geciktim normalde düzenlidir.bakalım bu ay nasıl olucak

Back