Hormon değerleri

Papatya3810

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
7
3
30
Öncelıkle herkese merhabalar 20 gün önce kadın doğum doktoruna gıttım normalde 4 gün süren adetim son 4 aydır 1 gün bıle sürmüyor günü gününe oluyorum fakat sabah olsam akşama bıtmıs oluyor ve kanama seklınde degıl de lekelenme tarzında fakat lek elenmeden olsa 4 günü buluyor abdestlenmem bu sıkayetten dolayı doktora başvurdum adetım bıttıkten 1 hafta sonra gıttım 3 yıldır da bebek ıstıyoruz tabı amh düşük olduğu ıcın sanırım nasıp olmadı gıttıgım doktor aynı gün kan tahlılı ıstedı 4.5 tüp kan verdım henüz çıkmayan testlerde var amh gbi. Aklıma takılan bazı testler adetliyken yapılması gerekıyor bnm adetım bıtmıs üstünden 1 hafta gecmıstı doktorun bılgısı var sımdı bu sonuçlar ne kdr guvenılır dıger test sonucları cıkmadıgı ıcın doktora da gıdemıyorum aşagıya resım bıraktım amh geçen yıl yapılan sonuç dogerlerı 20 gün önce yanı yenı beni aydınlatabılır mısınız şimdi FSH adetın 2.3 günü yapılması gerekıyorken adet bıtımınden 1 hafta sonra olunca ben bu sonucu nasıl degerlendırmelıyım aklım karıştı uzun oldu kusura bakmayın lütfen bu arada yasım 29
IMG_20240602_012412.jpg

Öncelıkle herkese merhabalar 20 gün önce kadın doğum doktoruna gıttım normalde 4 gün süren adetim son 4 aydır 1 gün bıle sürmüyor günü gününe oluyorum fakat sabah olsam akşama bıtmıs oluyor ve kanama seklınde degıl de lekelenme tarzında fakat lek elenmeden olsa 4 günü buluyor abdestlenmem bu sıkayetten dolayı doktora başvurdum adetım bıttıkten 1 hafta sonra gıttım 3 yıldır da bebek ıstıyoruz tabı amh düşük olduğu ıcın sanırım nasıp olmadı gıttıgım doktor aynı gün kan tahlılı ıstedı 4.5 tüp kan verdım henüz çıkmayan testlerde var amh gbi. Aklıma takılan bazı testler adetliyken yapılması gerekıyor bnm adetım bıtmıs üstünden 1 hafta gecmıstı doktorun bılgısı var sımdı bu sonuçlar ne kdr guvenılır dıger test sonucları cıkmadıgı ıcın doktora da gıdemıyorum aşagıya resım bıraktım amh geçen yıl yapılan sonuç dogerlerı 20 gün önce yanı yenı beni aydınlatabılır mısınız şimdi FSH adetın 2.3 günü yapılması gerekıyorken adet bıtımınden 1 hafta sonra olunca ben bu sonucu nasıl degerlendırmelıyım aklım karıştı uzun oldu kusura bakmayın lütfen bu arada yasım 29 Eki Görüntüle 3435977
tabii ki en iyi sonuç regl sırasında elde edilir ama dönemlere göre sonuçların referans aralığı da değişiyor sanırım. olmadı regl olunca tekrar kan verirsiniz

Öncelıkle herkese merhabalar 20 gün önce kadın doğum doktoruna gıttım normalde 4 gün süren adetim son 4 aydır 1 gün bıle sürmüyor günü gününe oluyorum fakat sabah olsam akşama bıtmıs oluyor ve kanama seklınde degıl de lekelenme tarzında fakat lek elenmeden olsa 4 günü buluyor abdestlenmem bu sıkayetten dolayı doktora başvurdum adetım bıttıkten 1 hafta sonra gıttım 3 yıldır da bebek ıstıyoruz tabı amh düşük olduğu ıcın sanırım nasıp olmadı gıttıgım doktor aynı gün kan tahlılı ıstedı 4.5 tüp kan verdım henüz çıkmayan testlerde var amh gbi. Aklıma takılan bazı testler adetliyken yapılması gerekıyor bnm adetım bıtmıs üstünden 1 hafta gecmıstı doktorun bılgısı var sımdı bu sonuçlar ne kdr guvenılır dıger test sonucları cıkmadıgı ıcın doktora da gıdemıyorum aşagıya resım bıraktım amh geçen yıl yapılan sonuç dogerlerı 20 gün önce yanı yenı beni aydınlatabılır mısınız şimdi FSH adetın 2.3 günü yapılması gerekıyorken adet bıtımınden 1 hafta sonra olunca ben bu sonucu nasıl degerlendırmelıyım aklım karıştı uzun oldu kusura bakmayın lütfen bu arada yasım 29 Eki Görüntüle 3435977
Bu değerlere göre olgunlaşmış yumurtan vardi sanırım. Lh,e2 yüksek çıkmış.

X