Horlayan Koca Sorunsalı

Horlama konusu hortlamış Ben de çok mağdurum bu konudan.Eşim kükrüyor ben de uyuyamayınca hasta kalkıyorum kah kavga ediyoruz kah barışıyoruz.Bazen kovuyorum salona gidiyor.Çare bulamadım ben.

benim esimde oyle onceler yoktu son zamanlar bir iki beden buyudu ondan her halde. yemegini kesicem diger odaya gidiyorum orayada geliyo traktor sesi

Nişanlım da felaket şekilde horluyor tatillerde ondan önce uykuya dalarak çözebiliyoruz yorulmuş olduğumdan ama ileride ne yapıcaz bilmiyorum burnunda eğrilik varmış sanırım eğrilik ameliyatı yaptıran var mı tamamen kesiyor mu

Eşim eskiden hiç horlamazdı, son birkaç yıldır göbek yaptı ve horlamaya başladı. Son zamanlarda yemek konusunda dikkat ettiği için göbeği biraz eridi ve horlaması azaldı. Sizde işe yarar mı bilmem ben kendi deneyimimden bahsettim

Eski konu ama merak ettim akıbetiniz ne oldu ? Ben de aynıyım iki aydır ayrı uyuyoruz maalesef.
O kadar rahatsız edici ki. Bazen kendi bile uyanıyor horlama sesine. Benim de uykum hafif olunca olanlar oluyor.

Ay konum hortlamış durum bildiriyorum, eşim 100 kg oldu ve daha çok horluyor. Gece uyanıp yana çeviriyorum. Çareyi onu yana çevirmekte bulduk. Onun kolları uyuşuyor yan yatmaktan, benim de gece boyu uyanıp onu çevirmekle geçiyor. Ama artık çaresiz bir kabulleniş içerisindeyim sanırım. Uykusuz uykusuz geziyorum.

Hani şu minik burun bantları var ya, burnun üstüne yapıştırıp nefes almayı sağlayan, güya horlamayı önlüyormuş. Önlemiyor o da ayrı mesele ama ben onu bile taktıramıyorum 1 2 kere hatrım için denedi o kadar. Bunu asla kabul etmez :)

Buarada soran arkadaşlar olmuş evet defalarca doktora gittik, burnunda eğrilik yok, hatta bi gece hastanede yattı uyku testi yaptılar, yok yok hiç bişey yok son çare bi ameliyat varmış gırtlak kısmını genişletiyorlarmış ağzın içerisinden. O da bana aşırı korkunç geldi ya bilmiyorum Allah muhtaç etmesin de. Eşim ilk yıllarda horladığını kabul etmiyordu çok şükür artık etti. Video çeksem bile bu her gece olmuyordur çok yorgun olunca oluyordur diyordu. Sonra ben yorgun olmadığı zamanlarda da çektim artık ikna oldu Allaha bin şükür.. sanki uyduruyoruz :) kulaklıkla falan uyuyamıyorum ben, dediğim gibi çok uzun yıllar yatılı yurtlarda kaldım, bu tarz alternatif çözüm yollarıyla çok yaşadım, artık uyuyamıyorum kulağımda bir şey olunca. Tıkanıklık hissi veriyor gripmişim gibi. Ama benim tahminim dili arkaya kaçıyor eşimin. Gece kalkıp horlama anatomisini çıkarttım yan çevirince dil de gırtlaktan çıkıyor yanak içine yana doğru. Yapısal bir sıkıntı var ama kilo artışıyla da şiddetlendiğini düşünüyorum. Bari kilo verse o zaman desibeli düşüyor biraz traktörün

Ahahha güldüm valla kusura bakmayın ben de ses kaydı almıştım inanmayınca. Bi de öyle huyları var kabul etmiyolar sonra her gün sormaya başladı gece horladım mı diye Allah'tan iki dürtünce en azından ben uyuyana kadar azalıyor ya da ay yamuk yatmışın diye uyandırıyorum çaktırmadan

Neden kendinize 4 yıldır işkence yapıyorsunuz anlamadım. Nine söylentisi o ayrı uyuyunca ara bozulur sözü. Uyku önemli olmasaydı hayatımızın 3'te birini uykuda geçirmezdik. Ne çok hastalık getiriyor uykusuzluk. Bunları çekmek yerine ayrı odada uyumak o kadar kolay ve mantıklı bir yol. Yani ben şu yeni yorumunuza çok şaşırdım. Eğlenceli bir şey gibi yazmışsınız, garip geldi.

Uyku önemli olmasaydı hayatımızın 3'te birini uykuda geçirmezdik. Ne çok hastalık getiriyor uykusuzluk.
Ayy %100 doğru. Biz de yatakları ayırmamak için direndik. Eşim sürekli uyandır dedi vs ama bütün gece yarım yamalak uykular yüzünden çarpıntılarım başladı, tansiyonum dengesizleşti, anksiyetem tavan yaptı. En sonunda dayanamadım yatakları ayırdık, uykum düzene girince her şey düzelmeye başladı çok şükür.

Of ben de horlamaya başladım.
Kendi horlamama uyanıyorum bazen
Eşim arada dalga geçiyor
ben de aşırı horluyorum
başkasınıın horlamasından da nefret ederim tokadı basasım gelir
doktor bi sıkıntım olmadıgını söyledi
keşke burun eti geniz eti bişey çıksaydı da aldırıp kurtulsaydım ya napcam bilemedim
çok utanıyorum başkalarında kalınca

Ben de sizin gibi düşünüyordum, tek yatmak umrumda olmazdı hatta daha rahat ediyordum. ama böyle bi durumda çiftlerin ikisinin de hemfikir olması gerekir bence. Bir kaç ay ayrı odalarda uyuduk ama ilk başta sorun değilmiş gibi hisseden benim eşim bir süre sonra bunu sorun olarak hissettiğini söyledi. Geceleri uyku arasında dönüp sarılan bir kişilik kendisi. Arada yoklar yanında mıyım diye. Sabah da yalnız uyanmaktan mutsuz oluyormuş. Bilinç altında eksiklik hissediyordu bence. Bunu görmezden gelemediğim için tekrar beraber uyumaya başladık. Horlama konusu üstesinden gelemediğim bir konu olduğu için artık dalga geçiyorum stres stres daha çok yoruyor

Benim hem eşim hem de oğlum horluyor. Oğlumun horlaması odasından bize kadar geliyor. 3 çocukla akşama kadar aşırı yorulduğum için hiç duymuyorum direk 1 snde dalıyorum

ya normalde horlama sesinden nefret ederim ama bi exim horlardı ve ben rahatsız olmazdım
başka odaya geçip yatmak yerine horlamasına rağmen ona sarılıp yatmak daha cazip gelirdi
hayatımda ilişkiler konusunda verdiğim en büyük tavizim bu olabilir

Benim hem eşim hem de oğlum horluyor. Oğlumun horlaması odasından bize kadar geliyor. 3 çocukla akşama kadar aşırı yorulduğum için hiç duymuyorum direk 1 snde dalıyorum
Yorgunluktan geberse de her sesten uyananlar seri üzgün atıyor buna

Yorgunluktan geberse de her sesten uyananlar seri üzgün atıyor buna
Ya çıt dese çocuklarım hemen kalkarım. Mesela ses çıkarmasalar bile kalkacaklarını hisseder uyanırım. Ama horlama sesine artık uyanmıyorum. Herhalde umursamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…