Horlayan Koca Sorunsalı

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.612
6.440
158
Sevgili arkadaşlar selam
Ben yıllarca yatılı yurtlarda kalmış, geceleri de sürekli birilerinin horlamasına maruz kalmış biriyim
Yıllarca bundan çektim
Nitekim, evlendim, yani bi insanın kaderi hiç mi değişmez?
Eşimin uykusu resssmen kırk ton ağırlığında ve adeta yatak odasında helikopter uçuyor
Ben de sabah erkenden kalkıp işe gidiyorum, o da.
Dolayısıyla gündüz uyuma şansım da olmuyor.
Mecburen kalkıp salona gidiyorum her gece.
Birlikte uyuyamaz olduk
Bu durum aramızdaki duygusal bağları koparacak diye korkuyorum
Eminim aramızda bu derdi yaşayan çok kişi vardır
Tecrübelerinizle beni aydınlatır mısınız?
Nasıl bir çözüm bulmalıyım?
Buarada gitmediğimiz doktor kalmadı. KBB ayrı nöroloji ayrı, gece uyku testleri mi dersiniz herbişeyi yaptık, sonuçta sıkıntı yok diyorlar.
Eşimin boyu 178 kilosu 85. Acaba kilo mu vermesi lazım?

Boyuna göre 85 horlama oluşturacak bir kilo değil aslında
Yetkin bir kbb uzmanına gidin, alerjik rinit çok fena horlama yapıyor, basit minik bir ilacı var
Mide sorunu varsa reflü gibi o da yapar, boğaz tahriş olur ve şişer horlamaya sebep olur
Ya da belki doğru yastık seçimi yapamamıştır, baş biçimsiz olunca da horlama oluyor, mutlaka bir sebebi vardır

Bence horlama herzaman kiloya bağlı değildir

zayıfladıkça horlaması azalır. Bir de yastığını yüksek tutun. Bu konuda çözüm bulanını görmedim.

Erkeklerin DNA kodunda var sanırım horlamak

Malesef erkeklerin cogu horluyor horlama tedavisi görebilir oyle birşey duydum.
kiloyla alakası varmı bilmiyorum ama benım eşim 60 kilo yine horluyor bizimde odada çamaşır makinesi calısıyor givi oluyor ben dürtüyorum düzeliyor az biraz sonra yine baslıyor gece hep böle geciyor ben cozum bulamadım inşallah sen bulursun

Hangi ilac acaba alerjik rinit icin?

Ben hayatımda ilk defa hamilelik döneminde horladım, kendi horlamamın sesine irkilerek uyanmıştım.
Benim eşim sürekli horlar, kilo verme, çift yastık gibi şeyler fayda etmedi. Bana hep abartıyorsun diyordu, bir gün o uyurken horlamasını kaydettim dinleyince şok olmuştu. Biz çözüm bulamadık konunun takipçisiyim.

Ben evli değilim, ama evli tanıdıklarım hiç oda ayırmayınca belirli bir süre sonra alıştıklarını, sesi ayırt etmediklerini söylüyorlar.

Bizim evin önünden tren geçiyordu, ilk hafta hep uyanıyordum, sonra duymaz oldum, onun gibi bişey sanırım

Yastığı yüksek kullanabilirsiniz. Horlama bantları filan işe yarıyor mu bilmiyorum. En iyisi eczane de kulak tıkacı satılıyor. Kendinize onlardan alın. Ayrı yatmak salonda yatmak çok rahatsız edici. Ne güzel yatak varken neden kanepede rahatsız uyuyun ki. Kulak tıkacını deneyin derim

bantlar işe yaramıyor

damak germe ameliyati ve kucuk dilin alinmasi ameliyati cogu insanda ise yarıyor diye duymastum bi arastirin isterseniz

Hangi ilac acaba alerjik rinit icin?

Rinitin durumuna göre seçiyorlar ilacı ; Descase, Aircomb gibi içeriği birbirine yakın bir sürü ilaç var. Bir de burun damlaları var tabi, gece yatarken ilacın yanısıra damla kullanıyorum, mevsim geçişlerinde özellilke yaza girerken damlaları sabah akşama ayarlıyor doktor, tek başına hap yetmiyor yani, horlama olmaması için gece burun yolunu açık tutmak gerekiyor, herkeste aynı şekilde seyretmiyor rinit mesela ben yıllarca rinitim olduğunu billmeden yaşadım, 41 yaşındayken şiddetli geniz akıntısı şikayetiyle kbb ye gidince öğrendim, o zamandan beri ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…