Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

canım gırgır gibi değil baya süpürüyo. benimki 6 7 yıllık farklı bir markadan. şimdi homendinkini gördüm kullanan var mı?
gittiğinizde yazar mısınız buraya bende merak ediyorum nasılmış yakından görmüşken daha net bilgi verirsiniz siz
Kızlar bende farklı bir model düşünüyordum ama reklamını görünce bakmak istedim.Ayrıca evimde kedi besliyorum benim için en önemlisi döner fırçasına tüy kıl vs yapışmamasıydı şuanki kullandığım kablolu süpürgenin fırçası hep tüy doldu. Ama mağazada yerdeki saç tellerini,tozları çekti ve fırça kısmına yapışma falan yapmadı.Hoşuma gitti bu yüzden ben alacağım size aldıktan sonra tekrar görüşlerimi yazarım isterseniz.

katılıyorum bende alırken robot süpürge dostu ortam oluşturmalısınız evinizde demişti satıcı

benim evim iki katlı bunun yükseklik alçaklık algılaması nasıl acaba üst katta çalıştırsam merdivenden falan düşer mi? takip etmem mi gerekir sürekli

ben gördüm karaca mağazasında satılıyor avmde çalışıyorum bu yüzden molada bakabildim çok vaktim olmadığı için ayrıntılı bir şekilde inceyelemedim ama fiyatı uygun geldi ve emiş gücü baya yüksek bir makine.

uygulaması var,türkçe konuşabiliyor,mop özelliği ,köşeli tasarımı vs var benim ilgimi çekti açıkcası 2 model var ama ikisinin farkı ne peki biliyor musunuz
diğerinde kamera yok ama haritalamayı akıllı navigasyon sistemiyle yapıyor hatta uygulamasında da haritalaması takip ediliyormuş doğru anladıysam 1280 da bölgesel temizlik için uygulama üzerinden manuel yönlendirme, pro’da otomatik yönlendirme yapılabiliyor.

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için kararımı verdim sanırım alıcam alexi sen naptın

Ben en pahalı olandan sipariş ettim benimkinin fiatı 6.997 tl valla sudan ucuz en ucuzu bu
Ben fiyatlarını hiç bilmiyorum, ya da unuttum diyeyim. Her yerde açık ara performans olarak roborock öndeydi. Ben de onu aldım. Ama bu demek değil ki en iyisi bu. Belki başka bir marka alıp baksaydım aynıdır , marka abartması da olabilir hani karşılaştırmak için diğerlerini de bilmek lazım. Ama ben memnunum. Gerçekten çok büyük kolaylık.

Valla güzele benziyor siparişim gelince bakıcam annem memnun daha doğrusu annemin evdeki yardımcısı memnun temizlik kolay olduğunu söylüyor komut veriyorsun o komutları kaydediyorsun teknolojinin gözünü seveyim.

İroni var mı tam anlayamadım ama eğer yoksa 7000 TL ye yakın bir paraya sudan ucuz demekte ne bileyim biraz şov bence
bana gore ucuz .goreceledir bu sen pahalı bulabilirsin ben ucuz bulabilirim bu paraya bu güzel . sen şov kabul ediyorsan saygım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…