Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyimiş ya bende babama almak istiyorum ama teknolojiyle hiç arası yok yapabilir mi diye bi tereddüt ettim ama türkçeyle yapar anlar onu peki sesi falan nasıl ??Evet şarj bilgisi çalışma süresi vs. görünüyor kontrol de edebiliyorsun uygulamadan bi de Türkçe olduğu için daha rahat o yüzden anneme çok iyi oldu.
Sesi rahatsız edici değil.Hiç öyle kafa şişirmez yani bi de Türkçe konuşuyor bu arada o da kolaylık sağlar baba için bişey olduğu zaman söylüyor işte tekerleğim yukarıda kaldı şarja gidiyorum gibi..çok iyimiş ya bende babama almak istiyorum ama teknolojiyle hiç arası yok yapabilir mi diye bi tereddüt ettim ama türkçeyle yapar anlar onu peki sesi falan nasıl ??
aa bilmiyodum o özelliğini çok güzelmiş tamam teşekkür ederimm alıcam en mantıklısı bu süpürge gibiSesi rahatsız edici değil.Hiç öyle kafa şişirmez yani bi de Türkçe konuşuyor bu arada o da kolaylık sağlar baba için bişey olduğu zaman söylüyor işte tekerleğim yukarıda kaldı şarja gidiyorum gibi..
Yerini değiştirince oluyor canım bende de oldu o.Yerle ilgili bi sıkıntıdan oluyormuş yerini değiştirince hep buldu istasyonu sıkıntı yaşamadım.ben aldım süpürgeyi kullanıyorum ve memnunum ama haritalama ile ilgili sorun yaşayan duymuştum
Bu arada şeklini böyle yapmaları çok iyi olmuş ya dip köşe neresi varsa giriyor yüzeye göre emiş gücünü ayarlıyor bir de o gerçekten iyi oluyor halıda farklı parkede farklı çalışıyor mis gibi. Almadıysanız hala alın canım fiyatları daha da artmadan
Benimkiler de öyle içe kıvırıyorum çalıştığı zaman atlıyor hemen halıya alta doğru kıvırırsan birşey olmaz.bende alıcam ama benim halılarımın uçları hep püsküllü o çok sorun yaratırmı süpürge için ?
paspaslaması nasıl içine deterjan koyulabiliyor mu?Bu arada şeklini böyle yapmaları çok iyi olmuş ya dip köşe neresi varsa giriyor yüzeye göre emiş gücünü ayarlıyor bir de o gerçekten iyi oluyor halıda farklı parkede farklı çalışıyor mis gibi. Almadıysanız hala alın canım fiyatları daha da artmadan
Ben çok ufacık koyuyorum deterjan yerleri silerken iyice temizlesin güzel koksun diye bişey olmuyor daha iyi oluyor mis gibi kokuyor bütün ev.paspaslaması nasıl içine deterjan koyulabiliyor mu?
çok teşekkür ederim baya iyimişBen çok ufacık koyuyorum deterjan yerleri silerken iyice temizlesin güzel koksun diye bişey olmuyor daha iyi oluyor mis gibi kokuyor bütün ev.
benim robot süpürgem var kardeşimde istiyordu bayadır ona hediye aldım homendi geçende sordum nasılsın memnun musun diye çok memnunmuş o çok pratik bişey keşke daha önce alsaymışız diyo benimki yuvarlak karşılaştırdığım zaman homendin şekli gerçekten daha iyi köşeler için
bende şekline düşüp aldım hahaha ama iyiki böyle yapmışlar şeklini o yuvarlak süpürgelerin videosuna bakarken köşeye geldiği zaman sinirim bozuluyodu homend tık tık giriyor her yerePiyasada okadar çok robot süpürge varki karar verene kadar göbeğim çatladı benimde ama şekli beni ikna etti aldım gayette memnunum baktığım diğer modellerde ne özellik varsa bundada var hatta artısı bile var şeklinden dolayı bir de Türkçe konuşması çok hoşuma gidiyo benim
sensörleri nasıl duvara çarpma yapıyomu ?bende şekline düşüp aldım hahaha ama iyiki böyle yapmışlar şeklini o yuvarlak süpürgelerin videosuna bakarken köşeye geldiği zaman sinirim bozuluyodu homend tık tık giriyor her yere
yok önünde bi parçası var bi yere falan dokununca süpürge durup yön değiştiriyor öyle şiddetli bi çarpma olmuyr yanisensörleri nasıl duvara çarpma yapıyomu ?
tamam sanki çarpıcakmışta çizilcekmiş gibi geliyor bana robotlaryok önünde bi parçası var bi yere falan dokununca süpürge durup yön değiştiriyor öyle şiddetli bi çarpma olmuyr yani