Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyimiş çalışma süresi şarjı bitince nasıl oluyor kendimi gidiyorİyi oluyo canım zamandan bile tasarruf ediyosun ev işinde benim evim kalabalık değil eşya olarak 80-85 dkya kadar çalışıyo kalabalık bi evde 70 dk çalışır bana göre
Evet canım şarjı %10 olunca kendi şarj istasyonunu buluyo şarjı doluncada süpürmeye nerde kaldıysa ordan devam ediyo valla çok pratik makine ben bayıldımiyimiş çalışma süresi şarjı bitince nasıl oluyor kendimi gidiyor
Ben kullanıyorum sizin aldığınız robot süpürgeye göre fiyat olarak daha uygun evet.başka model kullanmadım kıyaslama açısından sizin aldığınız modeli bilmiyorum ama ben alex 1280den çok memnunum.evde çocuklarım var ve çalışıyorum günlük toz alma işlemi yeterliydi.bu da performans açısından beni tatmin etti açıkcası .Kızlar iyi geceler ben 3 aydır roborock S5 max kullanıyorum 4000tl ye almıştım haritalama olsun silme süpürme performansı olsunok memnunum şimdi bebrk de olavsk her gün çalışıyor robot ların silmesi sizin eliniz le silmenizi gibi olmuyor tabi ama deterjan koyamıyor sun duru su la siliyor ama bir toz, bile yok Ben çalıştığım için çok markayı araştırmadım eğer uygunsa ve memnun kalan varsa Karaca'nın ki Daha uygun herhalde fiyatlarını bilmiyorum ama ben bundan çok memnunum oda oda seçip süpürüp gidip evine oturuyor dışarıya çıkarken bile seçiyorum geldiğimde süpürüp silinmiş oluyor
sarjından memnunmusunuz 2+1 evim var süpürme silme işlemi kaç saat sürüyo acaba ve son olarak telefondan yönlendirmek kolaymı yani dışarıdaykende çalış komutu verilebiliyo mu?Ben kullanıyorum sizin aldığınız robot süpürgeye göre fiyat olarak daha uygun evet.başka model kullanmadım kıyaslama açısından sizin aldığınız modeli bilmiyorum ama ben alex 1280den çok memnunum.evde çocuklarım var ve çalışıyorum günlük toz alma işlemi yeterliydi.bu da performans açısından beni tatmin etti açıkcası .
Benimde evim 2+1 süpürme ve silmesi pisliğe göre 60-70 dk buluyor.içinden çıkan toza inanamıyorum ben 2 günde bir çalıştırıyorum ama her günde yapsam bi bu kadar toz çıkar eminim. Sarjı yetiyor ve telefondaki uygulamasını çok kullanışlı buluyorumsarjından memnunmusunuz 2+1 evim var süpürme silme işlemi kaç saat sürüyo acaba ve son olarak telefondan yönlendirmek kolaymı yani dışarıdaykende çalış komutu verilebiliyo mu?
çok teşekkürler canım bende görüyorum hep o toz haznelerini paylaşıyolardıBenimde evim 2+1 süpürme ve silmesi pisliğe göre 60-70 dk buluyor.içinden çıkan toza inanamıyorum ben 2 günde bir çalıştırıyorum ama her günde yapsam bi bu kadar toz çıkar eminim. Sarjı yetiyor ve telefondaki uygulamasını çok kullanışlı buluyorum
olumlu çok yorum var uzun süredir istiyodum geçende konuşmuştuk kızlarla burda zaten temizleme süreside benim için çok uygun eve gitmeden çalıştırma fikri çok iyi :)Rica ederim evet bende görüyordum ama inanamıyordum açıkcası homend robot süpürge markası değil ama gerçekten harika bir cihaz üretmiş
olumlu çok yorum var uzun süredir istiyodum geçende konuşmuştuk kızlarla burda zaten temizleme süreside benim için çok uygun eve gitmeden çalıştırma fikri çok iyi :)
Mutlaka gidip incele zaten tavsiye ederim canımben kullanmadım daha önce ama çok duydum çaycısı fln vardı bu robot süpürgesi ilgimi çekti
Mutlaka gidip incele zaten tavsiye ederim canım
O tamamen evden çıkan toza bağlı evcil hayvan vs varsa çok tüy döküyorsa, kumu vs bence günlük olarak yapılsa daha iyi olur en kötü 2 günde bir boşaltılabilirson olarak toz haznesi ne kadar geniş yani siz günlük olarak çalıştırıyorum dediniz ama ben günlük olarak bu hazneyi boşaltmak zorunda mıyım? yoksa 2 3 günde bir yapsam bunu olur mu?
anladım çk teşekkürler zaten çok vakit alan bir şey olacağını zannetmiyorumO tamamen evden çıkan toza bağlı evcil hayvan vs varsa çok tüy döküyorsa, kumu vs bence günlük olarak yapılsa daha iyi olur en kötü 2 günde bir boşaltılabilir
Evet öyle 5 dakika sürüyor için rahat olsun.anladım çk teşekkürler zaten çok vakit alan bir şey olacağını zannetmiyorum
uygulamadan kontrol edilebiliyor mu bu süpürgeBen ilk çıktığı zaman uygun fiyatlı olduğu için anneme hediye aldım bide şeklinden dolayı merak ettim açıkçası annem çok memnun uygulamadan kontrol etmek çok kolay oluyor gayet güzel süpürgeymiş.
Evet şarj bilgisi çalışma süresi vs. görünüyor kontrol de edebiliyorsun uygulamadan bi de Türkçe olduğu için daha rahat o yüzden anneme çok iyi oldu.uygulamadan kontrol edilebiliyor mu bu süpürge